“Има много начини
да отвориш врата. Случайно знам повечето.”
Където има разгорещена кавга, опортюнистите не са много надалеч. Когато земя попадне между Небесата и Горещия ад, тя е залята от мошенници и грабители. И двете думи описват Lyndon.

Последните години от неговото съществуване са били прекарани бягайки от едно място на друго, внимателно оглеждайки местните, съблазнявайки жените и облекчавайки несъзнателната си нужда от питиета и пари. Заплахата от влизане в затвора никога не са разубеждавали Lyndon от живота, като крадец.

Посвещавайки живота си на конфликт срещу безкраен извор на жестоки демони и вилнеещи зверове изглежда в характера на човек, толкова очарователен и егоистичен без колебание. Трябва да има нещо, което да привлича интереса на Lyndon повече от виното, жените и богатството.

Нали?

Екипировка

scoundrel_special
crossbow
bow
Lyndon се бие с оръжия за далечна стрелба, позволявайки му да спазва дистанция от зверовете. В битка изтрелва бързи стрели към вашите противници, за да ги парализира, шокира или да наняси умерена щета на единичен противник. Също така, Lyndon носи със себе си уникална екипировка - спомени за живот изпълнен с остроумие и късмет, като скрити джобове. Тези сувенири подобряват възможностите му в битка, колкото (ако не и повече) бижутата и другите дрънкулки, които има в запас.Прогрес на бронята

Ранното облекло на Lyndon e подбрано за по-малко битка, за да може да бъде по-леко и да се катери до прозорците на втория етаж.

 

С подобряването на бронята си, той добавя торбички с прах за заслепяване, разнообразни тайни джобчета.. и стилна яка.

 

Вече, когато не се сдържа да започне да убива чудовища, Lyndon инвестира в масивни колчани и декорация за нарамениците си.