КОМБИНИРАНЕ НА КАМЪНИ

Благодарение на неговите инструменти и умения, ще може да трансформира нискокачествени скъпоценности в по-добри и полезни такива.


ПРЕМАХВАНЕ НА КАМЪНИ

Срещу определена цена може да премахва скъпоценностите от тези "дупки", за да може да ги използвате отново.
“Аз съм просто устроен човек. Дайте ми добра храна, топло легло и една шепа бижута”
Алчният Shen е използвал много имена през живота си, но нито едно не го описва толкова добре, колкото това което използва в момента. Shen е родом от диамантените острови Xiansai, но неговата страст към пътешествията го е отвела далеч от дома.

Алчният Shen е безгрижен, даващ вид на човек без амбиции, като вярва само на съдбата да го отведе там, където трябва да е. Небрежното му отношение към всичко бързо се променя, когато има замесени бижута. Неговата алчност към блестящи скъпоценни камъни е легендарна. Говори се, че ги обича дори повече, отколкото собствената си жена.

Когато Shen се присъединява към вас той търси един особенно рядък скъпоценен камък като смята, че вие може да му намерите. Когато го намерите, той ще използва превъзходният си талант в бижутерството за Вас. С негова помощ, благодарение на неговите бижута, вашите оръжия и брони ще станат по-добри и по-лесно ще се справяте със силите на злото.