С влизането Ви в D3BG.org, Вие се съгласявате с условията изброени по-долу. Ако не сте съгласни с тях, моля не влизайте в сайта. Екипът на сайта си запазва правото да променя тези правила по всяко време без да е нужно изрично да предупреждава потребителите си за това. Съветваме Ви да преглеждате тази страница редовно, тъй като дори след направени промени, с влизането си в сайта автоматично се съгласявате с новите промени, независимо дали сте се запознали с тях.

Съгласявате се да спазвате основните правилата на сайта и форума, да не публикувате обидни, нецензурни, вулгарни, клеветнически, предизвикващи омраза, заплашителни, сексуално ориентирани, насаждащи етническа омраза и други материали, които нарушават законите на Република България или Международното Право. При неспазване на тези правила, това може да доведе до блокиране/деактивира на вашата регистрация или дори постоянно блокиране на достъпа до целия сайта.

Вие се съгласявате, че D3BG.org има правото да премахва, променя, премества или затваря всяка тема или мнение, по всяко време и по собствена преценка. Въпреки че администраторите и модераторите на този сайт ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения на момента. Вие разбирате, че всички съобщения в този сайт изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите и модераторите (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Този сайт и информацията, която съдържа, е собственост на съответните автори и носители на права. Diablo® и Blizzard Entertainment® са търговски марки или регистрирани търговски марки на Blizzard Entertainment.