“Изоставих всичко зад гърба си..
вече само надеждата ме направлява.”
Майсторството в гаданията на Eirena и смелоста в битка опровергават нейната младост - но истината за нейния произход обяснява тези качества.

Eirena е родом от далечна ера от войната между магоьсническите кланове, където е била част от нелегално сестринство, познато като Ръката на Пророка. Когато лидера на сестринството, едноимения Пророк, предвидил голямото бедствие, което щеше да възникне 1500 години в бъдещето, Eirena и нейните сестри заложили живота си в предотвратяването на трагедията. Пророкът положил цялото сестринство в магичен сън, за да ги запази, до определеното време.

Наскоро Eirena се събуди и намери себе си в свят от поличби и смут, земя неизмерино променена от спомените и. Сестрите и са мъртви, а пророка не може да бъде открит.

Въпреки шокът от нейната ситуация, целта на Eirena е ясна: тя се е предала на нова ера, в надеждата, че ще открие нейното спасение. Може ли нейната необикновенна магия да се окаже ключ към прогонването на демоничните създания от Светилището?

Екипировка

enchantress_special
sword
staff
В битка Eirena помага с нейните огромни магии, които създава през различни жезъли и други магически сечива, за да заблуждава противниците и да защити нейните съюзници. Нейната магия не нанася огромни щети, вместо това се фокусира над усукването и увиването на ума на другите. Уникалното оборудване на Eirena се фокусира над хипнозата, като магически очи и огледала.Прогрес на бронята

Началното оборудване на Eirena е леко облекло, подходящо за пустинните земи на Caldeum. Не предлага непоколебила защита, но и дава мобилност.

 

С времето, Eirena добавя няколко слоя допълнителна защита, като нараменици, ботуши и яка, за да предпазва врата ѝ.

 

Срещу нарастващите смъртоносни врагове, Eirena се припасва с железни ръкавици и броня. Вече облечена напълно, тя е предопределена да повали противниците.