Mystic

 
 


ОМАГьОСВАНЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ

Myriam може да замени стат на предмет с друг, който Вие сами избирате от разбъркан списък със статове.


ТРАНСМОГРИФИКАЦИЯ

Призовете магическите способности на Myriam и тя ще промени външния вид на вашите предмети. Не е въпрос на суета, щом това Ви кара да се биете по-силно.
“Господарите на демоните искат да смажат човечеството под краката си - означава ли това, че не можеш да се усмихваш?”
Историята е пълна с трагедия и провали. Мъжете и жените живеят кратък живот. Не можем да предвидим ефекта на нашите решения, затова повтаряме грешките си. Но някои, и по-конкретно хората от кръвните линии на Vecin, са родени с второ виждане, което лети в лицето на тази баналност.

Myriam Jahzia може да вижда бъдещето, но нейните виждания са неясни проблясъци. Подобно бреме може да разпространява фатализъм и да доведе до объркване на други, но тя е обладана от изненадващо желание да намери радост в живота. Да изживее момента.

За съжаление момента е мрачен. Неясните сънища на Myriam се въртят около кръв, мъчения и разпространяване на мрак, който заплашва да обхване всичко, което познава. Тя не може просто да стои и да не прави нищо, затова пробива път към руйните на Westmarch, търсейки някой борещ се срещу терора от нейните кошмари.

Myriam е сигурна, че Вие сте представлявате най-големия шанс за оцеляване на Светилището. Чрез подобряване на вашата екипировка и внимателното направление на вашето приключение, тя вярва, че може да помогне да донесе надежда за света. Всичко зависи от вас да докажете истината в нейните видения.