[ Форум ] [ Правила ] [ Потребители ] [ Търсачка ] [ Полезни теми ]

 

Офлайн

 
nzhul
 

Nephalem

Коментари: 1117
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

ПРАВИЛА

+7
 

Офлайн

 

Автор: nzhul на 31/01/2012 - 21:11ч.

 

Следните правила важат и се прилагат във всички теми и коментари навсякъде в сайта, независимо дали във форумите, в статиите или някъде другаде.

Правила и условия за писане на теми и мнения:

1. Писането на български език с кирилица е задължително!

2. Теми или мнения написани толкова неграмотно и трудно за разбиране ще се трият без предупрежение. Заместването на букви с числа, като "ч" с 4, "ш" - 6 и т.н. също не е желателно!

3. Писането с главни букви, използването на голям шрифт, ASCII или други Unicode символи и цветове без причина не са желателни и прекаленото им използване може да доведе до изтриване на коментара Ви!

4. Старайте се да пускате темите си в правилния раздел. В противен случай темата Ви ще бъде преместена или директно изтрита без предупреждение!

5. Старайте се заглавието на темата Ви да бъде възможно най-ясно и описателно. Теми със заглавия от рода на "Помощ", "Спешно" и т.н ще бъдат трити!

6. Старайте се да пишете по темата. Спамът е забранен! Безпричинното "bump"-ване на темите не е желателно.

7. Желателно е да не пишете голям брой мнения едно след друго. За тази цел има бутон "Редактирай"!

8. Забранено е публикуването, разпространението и коментирането на нелегален софтуер, хакове, кракове, пачове и т.н., както и заявките за такива!

9. Забранено е публикуването на снимки и линкове с порнографко съдържание или насилие!

10. Използването на обидни или цинични думи, дискриминацията, конспиративни теории, заплахи и подклаждането на спорове към друг потребител или група потребители са абсолютно забранени! По никакъв начин не се толерират расистки или обидни изказвания на етническа основа.

11. Всякакъв вид реклама, без изричното разрешение от администратор, е забранена!

12. Продажбата на акаунти или ключове за игри на Blizzard Entertainment е забранена, съгласно условията за ползване на Battle.net!

13. Покупката (търсенето) и продажбата (предлагането) на предмети (било то физически или дигитални продукти) във форума на http://d3bg.org, е разрешена (изключение прави точка 12), в случаите в които не представлява търговска покупко-продажба по смисъла на Търговския закон или с други думи, можете да публикувате обяви за покупко-продажба, стига да не се занимавате с търговия професионално / по занятие.

14. Теми, в които се обсъждат exploit-и и всякакви нечестни методи за облагодетелстване в игрите на Blizzard Entertainment, и не само, са забранени!

15. Абсолютно забранено е deface-ването на теми и мнения. Например: получили сте отговор на вашето запитване и решавате да си заличите коментарите със съобщения от рода на "моля изтрийте". Вижте пример.


Правила за профилите:

1. Забранено е използването на потребителско име или аватар, който обижда или дискриминира потребител или група потребители!
2. Забранено е използването на аватари с неприлично или порнографско съдържание!
3. Забранено е използването на подписи с неприличен, груб, вулгарен, просташки и т.н. текст. Всякакъв вид реклама в подписите, без изричното разрешение от администратор, е забранена!
4. Забранено е използването на custom ранк с неприличен, груб, вулгарен, просташки, подвеждащ и тн. текст.
5. Регистрирането на множество акаунти от едно и също физическо лице не е желателно.
Когато потребител се опитва всячески да заобиколи правилата, екипът си запазва правото да налага наказания по своя преценка, както и да добавя/премахва/променя правилата по всяко време.

Потребителите в нарушение на горепосочените правила ще бъдат блокирани и/или акаунтите им деактивирани временно или за постояно, по преценка на модераторите и администраторите! При опит за избягване на наложените Ви временни наказания, рискувате да бъдете блокиран за постоянно.

Всеки потребител се толелира като отделно физическо лице. Ако акаунтът Ви бъде блокиран, всички ваши акаунти, независимо дали те са създадени преди или след налагането на наказанието, при наличието на достатъчно доказателства, че те са ваша собственост, ще бъдат перманенто блокирани.

Темата беше редактирана от forge на 14/10/2016 - 17:16ч.
 
forge
 

¯\\(°_o)/¯

Коментари: 5440
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

0

# 1: ПРАВИЛА

 

Офлайн

 

Автор: forge на 05/09/2016 - 22:36ч.

 
Считано от този момент точка 13 отпада от правилата и условията на форума. От сега нататък в случаите, когато някой иска да си рекламира магазина или услугите, ще се прилага точка 11.
 
 
 
 
 

Подобни теми

bullet Правила за раздела - От EarthFace на: 15/07/2012 - 12:24ч.
bullet Създайте свой легендарен предмет (без правила) - От Dex на: 08/10/2012 - 16:45ч.
bullet Онлайн сериали... - От Grifid на: 30/09/2012 - 17:08ч.
bullet Ring of Royal Grandeur - От gugash на: 19/07/2014 - 00:11ч.
bullet (HC) GRift 35 - 60%+ CDR Fire Raekor - От Benifios на: 03/12/2014 - 16:49ч.

В момента 0 потребителя разглеждат темата

 


Кой е Онлайн?

 

В момента онлайн има 1 регистрирани потребители. Общо 27 онлайн за последните 24 часа.

Онлайн потребители: niko_79


Най-активни днес: Dibrobs


 

Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител


Статистика:

 

Мнения: 95802 | Теми: 6230 | Потребители: 6025 | Най-новият ни потребител е: Dibrobs