Легендарната сила на Bone Ringer е активирана отново

0

23/01/2018 - 08:57ч. - Автор: Benifios

 
n5ioQdt.png

Късно през нощта имаше хотфикс , който коригира проблема с Bone ringer и неговата легендарна сила беше активирана отново.
Nevalistis по-рано вечерта беше отговорила на моето запитване кога се очаква фикс, че стиска палци да стане тези дни и ни изненада приятно.

a9gef6p.png


Това предствавляваше експлойта :
Трябваше да си направите торнс Некромансър и чрез Bone Ringeer-а да добиете безкрайни поражения!
Влизате в Grater Rift - отивате преди Крал Леорик и стоите до 4-те кули, които пускат безкрайни скелети ако не ги унищожите. Събирате достатъчно от бонуса на Bone Ringer-a и след това се връщате в рифта и убивате всичко! Вече е спряно и се чака хотфикс!
Tyvalir

В момента подготвяме хотфикс за новият експлоийт с Bone Ringer. За момента сме изключили бонуса от него. Той ще бъде активиран отново след хотфикса.
Благодарим на всички за бързите рапорти и обяснения как работи експлойта!


Линк ... >>
 

Офлайн

 

Нов експлойт - Некромансър и Bone Ringer

0

13/01/2018 - 11:56ч. - Автор: Benifios

 
n5ioQdt.png

Експлойта се състоеше в това да си направите торнс Некромансър и чрез Bone Ringeer-а да добиете безкрайни поражения!
Влизате в Grater Rift - отивате преди Крал Леорик и стоите до 4 кули, които пускат безкрайни скелети ако не ги убиете. Събирате достатъчно от бонуса на Bone Ringer-a и след това се връщате в рифта и убивате всичко! Вече е спряно и се чака хотфикс!
Tyvalir

В момента подготвяме хотфикс за новият експлоийт с Bone Ringer. За момента сме изключили бонуса от него. Той ще бъде активиран отново след хотфикса.
Благодарим на всички за бързите рапорти и обяснения как работи експлойта!


Линк ... >>
 

Офлайн

 

Ефекта на Shield of Fury е временно спрян поради бъг

0

16/11/2017 - 04:54ч. - Автор: forge

 
2JRK5JEH22BA1502758971294.jpg

Изглежда легендарния ефект на Shield of Fury е имал бъг, при който бонуса му се е активирал на всички Crusader-и в партито. След като от Blizzard са научили за бъга, ефекта на предмета е спрян за всички региони, докато не подготвят хотфикс. Комюнити менджърът Nevalistis споделя, че Сезона е съвсем в началото си и вярват, че това няма да доведе до трайно въздействие върху класирането. След като предмета бъде оправен, Blizzard ще ни информират в темата в официалните форуми. Вижте и официалното становище:
Nevalistis

It's come to our attention that the Legendary power of Shield of Fury is unintentionally affecting other Crusaders' Heavens Fury instead of only your own. We are immediately disabling this power across all regions while we work on a hotfix to resolve this issue.

We anticipate releasing this hotfix as soon as possible (after thorough testing is completed) and, in the meantime, believe that it is too early in the season for this to have a lasting impact on the leaderboards.

Once the hotfix has been applied, we will be re-enabling the power. We'll update this thread once we can confirm the hotfix and the power are both live.

Thanks for your patience and understanding while we work to resolve this issue.

... >>
 

Офлайн

 

Blizzard търсят мнението на PTR играчите отностно метата от четирима играчи.

0

24/08/2017 - 11:55ч. - Автор: Benifios

 
YAWMFSI4W4BJ1499119165905.jpg

Blizzard търсят мнението на PTR играчите отностно метата от четирима играчи.
Nevalistis

Темата е насочена главно за мнението Ви спрямо метата от 4-ма играчи в парти и по-специално за предстоящият Patch 2.6.1. За всички промени по пача може да проверите тук

Ето и базовите ни въпроси към Вас, които да имат за цел да Ви ориентират от какво точно информация имаме нужда.

  • С какъв клас играете? Моля да споделите билда с който играете, чрез D3Planner (или подобни на него алтернативи) ако е възможно.
  • С какви други класовете играете?
    Може ли да предоставите информация за други билдове, с които играете?
  • Какво ниво Nephalem/Greater Rift сте завършили успешно с даденият билд.
  • Докато сте тествали открихте ли бъгове, някакви други гличове, забивания на играта или тотално затваряне на процеса? Ако пък се е получило заради някое чудовище или местност моля да ни опишете подробно ситуацията.
  • Ако искате да споделите нещо друго, което да е свързано може да го напишете в тази графа.

Искаме да Ви благодарим, че продължавате да тествате.
Отзивите Ви се оценяват и продължават да бъдат неразделна част от процеса на проектиране и итерация


Линк за темата където може да споделите вашето мнение! ... >>
 

Офлайн

 

Класацията на Ера 8 ще бъде занулена

6

07/07/2017 - 23:22ч. - Автор: forge

 

По време на Бета теста на пач 2.6.0, очаквахме доста бъгове да изплуват на повърхноста. Благодарение на играчите и нашия QA (Quality Assurance) екип, успяхме да прихванем голямата част от тях.

Въпреки това, очаквахме някои от бъговете да успеят да минат и в Live сървърите след пускането на пача, затова взехме следните предпазни мерки:

  • Приключихме Ерата преди пускането на пача, за да може да запазим труда на играчите, които са влезли в класацията.
  • Забавихме старта на Сезон 11, за да оставим достатъчен прозорец от време за разрешаването на проблеми, които биха изкочили след пускането на пача.
След последните доклади от играчите, установихме наличието на проблеми, които биха повлияли на класацията на Сезон 11 и вече приготвихме хотфикс. За съжаление класацията на новата Ера, която започна миналата сряда, също е повлияна. Поради тази причина ще занулим класацията и се надяваме да придостим равностойно съперничество без бъгове.

Като допълнение, разгледахме някои от по-слабите Сетове и ще въведем промени по 6-частовия бонус на Bones of Rathma сета. С новата промяна, играчите ще трябва да имат 4 Skeletal Mages активни, за да получат максималния бонус демидж от 2500%. Ще продължите да можете да призовавате до 10 едновременно.

... >>
 

“сега остана само да почне да се говори по често и за проблема с ботенето и сте стане мн добре . ако и за това вземат няк …”
Пуснато на 08/07/2017 - 10:44ч. от anton87 [6 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн