[ Форум ] [ Правила ] [ Потребители ] [ Търсачка ] [ Полезни теми ]

Герои и ръководства - Diablo 3

Варварин

Варварин

Силен и корав войн, който използва огромна физическа сила, за да смаже враговете си! Потомък на древните нефелинги Bul-Kathos!

 
Знахар

Знахар

Знахарите с лекота контролират силите на живота и смъртта. Този вид магьосници използват енергията на природата по нов и невиждан до сега начин.

 
Магьосник

Магьосник

Магьосниците са бягащи от закона заклинатели, които умеят да манипулират всякакъв вид енергия, за да я обръщат срещу своите врагове.

 
Монах

Монах

Монасите са свещени войни, които призовават божествена енергия със силата на волята. Те могат да сразят врага си със скорост и сила нечувана за един смъртен.

 
Демон Хънтър

Демон Хънтър

Един ловец може да бъде посветен с тази титла само от друг ловец. Ловците разчитат на прецизна подготовка и тактика преди всяка битка. Специалитет им е битката от разстояние.

 
Кръстоносец

Кръстоносец

Всичко за Кръстоносеца - героят от продължението на Diablo III: Reaper of Souls. Кръстоносците са непреклонни защитници на вярата и законите.

 
Некромант

Некромант

Жреците на Ратма тънеха в мистерия дълги години. Дълбоко в джунглите на Kehjistan, те се обучават, за да запазят крехкото равновесие между силите на живота и смъртта

 
Hardcore Зона

Hardcore Зона

Тук е мястото за играчите, които са достатъчно смели да се изправят срещу перманентната смърт.

 
Помощници (Followers)

Помощници (Followers)

Kormac - свещен войн, борейки се за справедливост. Lyndon - измамник и грабител. Eirena - чародейка от ерата на Войната на магьосническите кланове.

 
Ковачи (Artisans)

Ковачи (Artisans)

Крафтнали сте нещо яко - покажете да видим и ние! Имате някакво питане или искате да напишете нещо интересно за Blacksmith-a или Jeweler-a? - Това е раздела!

 
 
 

Кой е Онлайн?

 

В момента онлайн има 0 регистрирани потребители. Общо 27 онлайн за последните 24 часа.

Онлайн потребители:


Най-активни днес: tERROR85


 

Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител


Статистика:

 

Мнения: 95574 | Теми: 6217 | Потребители: 6013 | Най-новият ни потребител е: erkanno