BlizzCon 2014: Конкурси

3

25/04/2014 - 18:00ч. - Автор: Benifios

 
T1PNY8OYMNGB1398293952820.jpg

Настъпи времето да започнем да се подготвяме за тазгодишното издание на BlizzCon конкурсите! Всички конкурси от BlizzCon 2013 ще се завърнат и тази година — Костюми(косплей), Покажете своя талант, Изкуство и Филм - и нямаме търпение да видим какво ще ни предложите тази година!


Информация за това как да се регистрирате и официалните правила ще бъдат публикувани скоро, но ако искате да започнете да планирате своите творения по-рано, ето малко повече информация.

BlizzCon® 2014 Costume Contest

Косплей конкурса прави триумфално завръщане. Всяка година ние виждаме все повече и повече зрелищни костюми и сме сигурни, че тази година няма да бъде изключение. Важно е да бъдете в състояние лесно и безопасно да влезете и да може да се движите свободно във вашия костюм, без помощ. Тази година също така ще се оставим възможност за регистрация до петък сутрин на BlizzCon.


Важно: Уверете се, че вашият костюм Ви позволява да виждате ясно и да се движите лесно. Не се позволяват никакви реални оръжия, опасни материали или големи моторизирани костюми.

BlizzCon® 2014 Talent Contest

Състезанието по Талант също ще се завърне на сцената на BlizzCon 2014! В миналогодишният видяхме изпълнения на някои наистина талантливи музиканти. Тази година очакваме с нетърпение да видим нови изпълнения, като няма да е нужно да са само музикални, и по този начин може да покажете другите си таланти на сцената.
Ако отдават - драматични, комедийни, музикални изяви или по някакъв друг начин по който бихте могли да демонстрирате своите Blizzard-тематични задачи и да оживеят на сцената на BlizzCon пред погледа на масивна аудитория. . . може да спечелите страхотни награди (включително пътуване до BlizzCon и отсядане за почивка). Ще се приемат YouTube видеоклипове на вашите изпълнения в близко бъдеще, така че започнете да репетирате!

Важно : Каквото и да изберете, за да ни покажете, моля уверете се, че вашето видео е не повече от 2 минути , изберете по-добро качество (по-висока резолюция ще е по-добре). Искаме да те видим така, ако е изпълнение на живо. След прослушването видео може да бъде показано на сцената на шоуто, моля, уверете се, че няма не-Blizzard маркови емблеми, присъстващи в клипа.

Онлайн състезания:

BlizzCon® 2014 Art Contest

The Art ще предложи на талантливи художници шанс да покажат своята работа в BlizzCon отново. Когато се подготвяте да създавате свой шедьовър, моля имайте предвид, че ще трябва да го предадете на високо качество (JPEG) като изображенията не трябва да са по-големи от 5MB. Също така, цялото съдържание на работата ви трябва да бъде вашата собствена оригинална творба. Готови творби преработени с фотошоп няма да се допускат!

BlizzCon® 2014 Movie Contest

С нетърпение чакаме вашите решения за видео, Machinima, екшън филми, и още! Започнете да размишлявате и да сглобите историята и идеята си сега, но имайте предвид, че продължителността на вашия филм трябва да бъде максимум 3 минути , както и размера на файла не по-голям от 100MB

Важно: моля, уверете се, че в клипа Ви не присъстват лога на марки, които не принадлежат на Blizzard.

Пълните правила и повече информация за всички предстоящи конкурси ще бъдат достъпни скоро.

Регистрациите започнат в близко бъдеще, почвайте да се подготвяте :)!

Имате въпроси, свързани с конкурса BlizzCon? Email [email protected]
 


+1

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 3

0

1. Коментари [vaskobgn] 26/04/2014 - 04:10ч.

 
Бени, да си направим един импровизиран Brawling в някоя квартална кръчма и да им го изпратим...Аз мисля да се облека като Варварин и да млатя здраво...Няма майтап..ще ги впечатлим сериозно! :D
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [Benifios] 26/04/2014 - 07:14ч.

 
Еми... може да измислим нещо.... :D
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [zoban] 26/04/2014 - 09:28ч.

 
Тва ме уби сериозноо :D Варварин сабира цялата кръчма в ъгъла:D Чак си го представих xaxaxa
 

Офлайн