Вероятно предстои анонс на Diablo 2: Remaster или Diablo 4 на BlizzCon

6

10/10/2018 - 22:04ч. - Автор: forge

 
efPrnDb.png

Обикновено всяка година се надяваме на BlizzCon да обяват нещо голямо за любимата ни игра, но тази година е много вероятно най-накрая да се сбъднат мечтите ни.

Програмата за BlizzCon 2018, който ще се проведе на 2-3 ноември излезе миналата седмица и по нея определено изглежда, че нещо голямо ще бъде обявено за Диабло поредицата. Програмата показва два планирани панела, един от който е веднага след церемонията по откриването на събитието и то на най-голямата сцена.

Преди няколко месеца Близард обявиха, че работят по няколко нови проекта, след което обявиха версията за Nintendo Switch, анимирания сериал по Netflix и комиксите, които за съжаление за този момент се отложиха.

През последните няколко години редовно се появяваха нови обяви за работа в Близард, в които търсеха програмисти и художници, които са запознати и обичат поредицата, което е предпоставка, че разработват нова игра и дори в някои обяви директно си го казваха.

С наближаването на BlizzCon, тази година ни тийзват на няколко пъти с елементи от Diablo 2 под формата на артуърк и мърчандайз, което е много вероятно да е свързано с Diablo 2: Remaster, за който се говори от доста време насам особено след излизането на StarCraft: Remaster, но пък може да ни изненадат и с нещо по-голямо, като Diablo 4.
Наскоро някой любопитен играч си беше тествал да променя адресите за изтегляне на PTR и е успял да стартира инсталация на Diablo 2: Lord of Destruction през Battle.net. Повече за това може да видите в този пост в темата, в която обсъждаме всичко за Remaster версията.

Остава по-малко от месец, за да разберем със сигурност какво ще ни обяват, но ако трябва да бъдем реалисти, няма как да обяват и двете, както доста от феновете спекулират.
 


+6

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 6

 

Офлайн

 
0

1. Коментари [loafer] 10/10/2018 - 22:57ч.

 
Две неща:
"разработват нова игра и дори в някои обяви директно си го казваха."
В тази обяви не говорят за нова игра, а за необявен диабло проект. Има разлика.

"анимиран сериал по Netflix" това обявено ли е официално от близард? На мен ми се струва, че не е. Или аз съм пропуснал нещо.

Не казвам, че не може да се случат по-горните неща, но са леко подвеждащи.


И нещо което ми прави впечатление и по телевизиите.
Започват новините по една телевизия и обявяват:
В новините ще видите: "Барак Обама падна от самолет"
Е, оказа се, че не е паднал от самолет, а се е препънал/залитнал леко докато слизал по стълбите от самолета, даже не е паднал.


Коментара беше редактиран от loafer на 10/10/2018 - 23:02ч.
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [LionDance] 11/10/2018 - 03:10ч.

 
Мисля че е достатъчно просто видеото, което качиха преди време, че има НЯКОЛКО проекта в Диабло света, които са в разработка. То е достатъчно ясно, че правят няква игра, може няколко игри(ремастър/4/друг стил) и може да е просто филм/сериал/анимация. Та, има нова игра... въпросът е дали ще видим нещо за нея на близкон или не. Това е.
 

Офлайн

 
+2

3. Коментари [tERROR85] 11/10/2018 - 08:40ч.

 
Да тролна ли или да не тролна ...
Айде ще е след откриването където нищо няма да обявят. ;D
 

Офлайн

 
+1

4. Коментари [RE1988] 11/10/2018 - 13:13ч.

 
Значи аз очаквам да изскочат напърво време с Diablo 1 Remaster и да кажат "А между другото правим и Диабло 4 пичУи, на ви първия тийзър за него, повече догодина ;) "
Реално с един панел 45 минути, няма как реално да се направи повече от това.
А относно Diablo 1 Remaster доводите са следните:
1.Диабло 1 е много по малка игра от Диабло 2 и много по-бързо ще я осъвременят.
2.Мърчандайза и тийзърите са си Диабло от Диабло 1 (най-лесно по брейсърите се познава) maxresdefault.jpg
3.Не е логично да връщат лентата назад, ама да я върнат до Диабло 2, вместо да си направят първо Диабло 1, после Диабло 2 и т.н.
И ако ми се сбъднат прогнозите очаквам подобаваща титла под името ми тук :) Пророк примерно звучи добре :D
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [forge] 11/10/2018 - 19:15ч.

 
loafer написа на 10/10/2018-22:57ч.:
В тази обяви не говорят за нова игра, а за необявен диабло проект. Има разлика.

Щом в 20 обяви търсят dungeon artist-и, аниматори, програмисти и т.н, теоритично под "проект" можем да смятаме, че говорят за "игра".
 

Офлайн

 
0

6. Коментари [loafer] 11/10/2018 - 20:28ч.

 
То ясно, че е за игра, но нов необявен диабло проект може да е и за съществуваща игра, това не означава задължително нова игра.
 

Офлайн