Пач 2.6.1 е наличен на PTR

9

16/08/2017 - 00:39ч. - Автор: forge

 
patch_261.jpg

На Публичния Тест Сървър беше качен нов пач - 2.6.1. С него ще бъдат направени подобрения по руните на някои от уменията и предметите на героите. Пълния списък с промени може да видите в официалния сайт.

Ето и накратко най-важното от новия пач:
 • Големи промени по сетовете и предметите, най-вече за Варварина. Ще има бъфове също и за Демон Хънтъра и Знахаря. Със сигурност ще има раздвижване в Метата!
  • Демиджа на Might of the Earth сета (с други думи Leap билда) е увеличен четирикратно!
  • Бъф за Monk Sunwuko Wave of Light билда - близо 8 пъти по-висок демидж от преди поради бъфа на Scarbringer.
  • DH: UE (Multishot билда) е бъфнат с близо 70% благодарение на бъфа на Yang's Recurve. Може би ще бъде най-бързия билд за Т13 рифтове.
  • Петорен Бъф на Wizards DMO билда
  • Удвоен е демиджа и на Firebat и Legacy of Nightmares Spirit Barrage билдовете за Знахаря.
  • Бъф за Кръстоносеца благодарение на бъфа на Limitless руната и 20% увеличението на бонуса на предмета Faithful Memory
 • Shield пилоните вече няма да рефлектират демиджа по противниците. Причината е, че се създава лаг.
 • Много от предметите и Сетовете ще получат увеличен дроп шанс.
 • Рифтовете базирани на новата зона - Temple of the Firstborn - ще генерират по-малко задънени пътища.
 • Червеният филтър, който беше сложен във версия на зоната Shrouded Moors е редуциран. Този вид на зоната можеше да се падне както в обикновени Rifts така и в Greater Rifts.
 • Увеличени са опита и прогреса в Rift, когато убиете Hematic Disciple. Както се знае в момента този вид чудовище почти не дава прогрес и опит.
 • Dayntee’s Binding вече ще работи с всяко проклятие, което каствате.
  • Оправени бъгове
   • Оправен е проблема, който позволява на чудовищата да регенерират своята кръв, когато са под въздействието на Leech проклятието на некроманта.
   • Коригиран е проблема, когато Skeletal Mages ще сменят целта, която сте им посочили, ако посочите същата цел да бъде атакувана и от Command Skeletons.
   • Оправен е проблема, който причинява лаг, краш, дроп и всякакви проблеми когато използвате channeling умение и в същото време използвате force move опцията в играта.
    • Всички промени по сет предметите на героите ТУК
    • Всички останали промени ТУК
 


+3

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 9

+1

1. Коментари [vaskobgn] 16/08/2017 - 00:56ч.

 
Абе Близардски мушмороци такива вие само думата БЪФ ли сте научили в училището за умствено изоснатали където най-вероятно сте били до 3-ти клас голямото междучасие...знаете ли въобще, че на тоя свят има думи като баланс или най-вече има една дума наречена нърф и чрез нея също могат да прогресират нещата....деградирали близардски бастуни ще ме извинявате за грубия език ама неиздържах....
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [Dreamfield] 16/08/2017 - 10:56ч.

 
Мани, мани, да вземат да нърфтнат нещо и да прецакат 70% от активните билдове в играта. Всеки път като видя "reworked" и ме е страх.

Иначе ддз, никакъв баланс действително. Случайни коефициенти от x0,5 - x10 на различните скилове/сетове/предмети.

Multishot сякаш е най-облагороден с бъф на Dead Man’s Legacy, Yang’s Recurve и Unhallowed Essence.

/Което ме накара да се размечтая, защо не бъфнат Danetta's Revence set-a с едно "Vault gains the effect of every rune"/

За мародера съм доволен. Ще мога да си направя Elemental Arrow/Chakram fun build-ове, които ще правят нормален дмг (няма да е нищожен).

 

Офлайн

 
0

3. Коментари [vaskobgn] 16/08/2017 - 12:30ч.

 
В началото си мислех, че това със яките скил бонуси на сетовете ще е яко, но сега съм на обратното мнение.Просто преди тези промени имаше по-голямо разнообразие ... сега си харесаш един скил ама не го ползваш щото бонуса за другия скил от другия сет е по-голям и те така...здраве да е... може пък на Близкон да ни изненадат хахах :D
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [LotrTheGreat] 16/08/2017 - 14:06ч.

 
Най-накрая да направят нещо за тая игра.Трябваше и промяна и дано е за добро след 2.6.1.Надявах се че ще оправят кръстоносеца след промените,но като гледам пак ще си остане лузър :(
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 
+1

5. Коментари [sa666o] 17/08/2017 - 12:00ч.

 
Май не мога да се сетя за друга игра дето така сериозно си бъффат умения с до 1000% damage. Имам усещането, че са абсолютно неспособни да направят какъвто и да е баланс. Ако случайно се появи някой билд който да е по добър от другите се опитват да нагласят останалите спрямо него, вместо да коригират съответния билд.

Коментара беше редактиран от sa666o на 18/08/2017 - 10:50ч.
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 
0

6. Коментари [zeNxeN] 18/08/2017 - 16:20ч.

 
монка пак е най-зле ;/
Има ли вече ясна дата кога ще излиза този пач?

Коментара беше редактиран от zeNxeN на 22/08/2017 - 12:27ч.
 

Офлайн

 
0

7. Коментари [FlagellumDei] 22/08/2017 - 14:08ч.

 
Има една грешка, Wave of Light build-a е по-силен, заради Incense Torch of the Grand Temple, който ще дава 450-500% повече damage.А не, заради Scarbringer.
 

Офлайн

 
0

8. Коментари [Isato] 29/08/2017 - 11:36ч.

 
Бъфове, нърфове или баланс както искайте го наричайте, според мен метата ще се промени доста което е доволно само по себе си, аз лично съм доволен от части, че билдове, които винаги съм харесвал са "бъфнати" и ще мога да се забавлявам отново, отчасти, че ще се смени малко метата. Само не ми е ясно едно! Защо аджеба LON сета не е бъфнат? Имам срахотен LON Crusader. много добре gear-нат, който едвам прави Т13 соло, а в група е 0 и половина.
 

Офлайн

 
0

9. Коментари [elidiangelo] 29/08/2017 - 20:06ч.

 
Isato написа на 29/08/2017-11:36ч.:
Бъфове, нърфове или баланс както искайте го наричайте, според мен метата ще се промени доста което е доволно само по себе си, аз лично съм доволен от части, че билдове, които винаги съм харесвал са "бъфнати" и ще мога да се забавлявам отново, отчасти, че ще се смени малко метата. Само не ми е ясно едно! Защо аджеба LON сета не е бъфнат? Имам срахотен LON Crusader. много добре gear-нат, който едвам прави Т13 соло, а в група е 0 и половина.
LoN при крусейдъра много време държа първите места в соло чарта и беше топ билд преди да бъфнат хамърдина.. не знам колко добре е облечен твоя, щом не прави и Т13 ;)
 

Офлайн