Скоро ще има ПТР с пач 2.4.1

2

03/03/2016 - 01:05ч. - Автор: Benifios

 
NEWSBANNERS.jpg
Kauza

Работим усърдно върху следващият пач, който ще е с име 2.4.1. Очаквайте подробно инфо и възможност за тестване скоро в ПТР сървъра. За сега само ще обявим някои по-значими промени и защо решихме да ги предприемем.

Първо искаме да променим положението с Варварите. Имаме предвид тяхната 100% необходимост като съпорти на Greater Rift от 80 нагоре. Знаем, че и другите класове имат достатъчно умения, които са полезни за партито, но заради Ignore Pain – Mob Rule комбиниран с Pride of Cassius остават на заден план. В резултат на това ние ще редуцираме Mob Rule руната на Ignore Pain – от 50% на 25%. Също така за да сме сигурни, че това няма да повлияе на парти игрите, ще намалим и пораженията на чудовищата в Greater Rifts. Това ще доведе до по-голяма вариация в избора на парти и няма да попречи за целите на групата, а именно високи нива в Greater Rifts.

Следващото нещо, за което искаме да говорим е Taeguk. Преди няколко дни имаше дискусия относно неговото бъдеще.
Ето и какви ще са неговите промени :

 • Taeguk ще работи само с channeling умения.
 • Taeguk ще стаква много по-бързо от преди, но и ще губи своите стакове също по-бързо. Максималните стакове вече ще са 10, а ще ги губите след 1.5 секунди. За справка преди губихте стаковете след 3 секунди.
 • Армор % , който получавахте на стак сега е преработен и ще дава по 2% на стак или общо 20%.

Идеята е да използвате Taeguk, когато ви трябва моментно увеличение на силата и издръжливостта. Най-вероятно няма да може да поддържате през цялото време Taeguk, но няма да усещате толкова много загубата му понеже той ще стаква много по-бързо. Относно това, че редуцирането армор % може да окаже влияние върху оцеляването Ви, има предвидено редуциране на пораженията от чудовищата в Greater Rifts - като това има за цел да внесе баланс. Ние имаме още доста информация, която скоро ще съобщим относно промяната по другите легендарни джемове, които да се превърнат в конкурентен заместител на Taeguk.

И за финал ще спомена, че Twisted Sword и Solanium ще претърпят ретроактивни промени. Ние не сме доволни от композицията на сегашната мета, която се върти около Магьосник, който пуска непрекъснато Energy Twister, докато останалите от групата генерират непрекъснато Health Globe. Убедихме се в това от многобройните оплаквания относно така нареченото "манипулиране" на health globes и това не е добре за играта. Ето и промените:
 • Solanium вече ще има internal (вътрешен) cooldown (ICD) от 8 секунди преди да може да пусне отново health glob.
 • Twisted Sword вече ще е с кап от 5 Energy Twisters

Това ще доведе до няколко неща, които е хубаво да се знаят от играчите, които ползват тези предмети. Относно играчите, които използват Solanium - Вие ще може да генерирате health glob, но след тази промяна няма да има непрекъснато генериране. За играчите, които ползват Twisted Sword това няма да промени начина на игра с предмета, единствено експоненциалното увеличение на пораженията от непрекъснатото генериране на Energy Twister няма да е възможно повече.


Източник

Неофициални промени ИНФО
 


+3

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 2

+3

1. Коментари [dominiko] 03/03/2016 - 09:37ч.

 
R.I.P Taeguk.
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [reaper_bg12] 03/03/2016 - 12:15ч.

 
nice... ;/
 

Офлайн

 
 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
 1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
 2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
  които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
  качествено съдържание на потребителите!
 3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
  за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
 4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: