Промени по Conduit пилона в пач 2.3.0

0

09/07/2015 - 09:37ч. - Автор: Benifios

 
blizzcon-2014-diablo-iii-whats-next-panel-33.jpg
Wyatt Cheng

Промяната по Conduit пилона умишлена ли е и ще бъде ли включена в новият пач, когато той излезе официално?

Промяна по Conduit пилона е умишлена, но промените които претърпя в ПТР-а няма да са финални

Имаше доста промени по механиката на пилонът :

* Неговата продължителност отново е увеличена на 30 секунди в грейтър рифт. Причината е че наистина 15 секунди са прекалено малко.

* Вече няма да може да го комбинирате с Power пилона , така че не се и опитвайте.

* Неговата сила е направена да е почти еквивалентна с тази на power пилона.

* Неговата сила ще ескалира спрямо нивото на грейтър рифта.

* Той няма да e фактор за убиване на Пазителя (босът в края на рифта)

Той няма да фактор за убиване на Пазителя (босът в края на рифта)?

Може ли малко повече яснота върху това, как точно няма да е фактор?


В първоначалната версия на пилона знаем, че играчът тичаше и премазваше всичко по пътя си дори и Пазителя.
Знаем, че това не беше редно защото можехте да победите Пазителя без да използвате каквито и да умения, а и продължителността му беше 30 секунди.

След като силата му ще ескалира спрямо нивото, което сте отворили ние решихме да намалим щетите които ще получи Пазителя от пилона със 75%, като точно това няма да го прави фактор при битката с Пазителя.
Също така тази промяна не помня дали е пусната на ПТР-а все още. Промените в сегашният ПТР-а няма да покажат точно как ще работи пилона в новият пач.

Знам, че това е дискутирано много пъти ( а и аз самият съм задавал този въпрос, много пъти) , но защо просто не премахнете пилоните от грейтър рифтовете? Аз не мога да намеря аргументи защо да останат.
Вижда се че ви е доста трудно да ги балансирате и вместо да го правите защо не ги премахнете и не ги оставите само в нормалните рифтове.

Някои RNG елементи на играта (включително пилоните) дава шанс на играчите да наваксат време и евентуално да победят Пазителя.


Това е много вярно!

Опитахме без пилони и с доста намален RNG фактор и резултатите не бяха никак добри. Ние добавихме пилоните и повече варианти за карти защото иначе щеше да е скучно.
Разбира се ние може да ги премахнем, но повече карти са проектирани точно с тази идея и без помощта на случайна помощ като пилоните например ще е изключително трудно тяхното минаване.

Говорих вече веднъж защо случайността е важен фактор в грейтър рифтовете в априлското издание на Westmarch Workshop ето и линк към него и точното време, в което обсъждам това 1:23:55
Без тези фактори вие доста по-рано ще знаете дали ще успеете или ще се провалите. По-този начин вие няма да разчитате на нищо, когато таймерът ви изостава, а това означава че вие ще предпочетете да прекратите рифта.


Източник


Ето и видеото от априлското издание на Westmarch Workshop


 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

В тази статия все още няма коментари!
Напиши първия!