Blizzard ще започнат да трият информация от отминали
Сезони

4

13/10/2016 - 00:08ч. - Автор: forge

 
ZoyoBAt.png
Изглежда Blizzard не могат да продължават вечно да съхраняват личния прогрес на милиони играчи всеки Сезон и с напредването във времето, информацията от отдавна отминалите Сезони ще започне да бъде трита.

Засега е ясно, че ще бъдат засегнати личните рекорди в Greater рифтовете. Не е ясно дали няма да бъде изтрита и информация за Парагони, убити чудовища и др. Повече по този въпрос ще ни споделят в бъдеще. Архивът на класацията ще се запази и в играта и в сайта (както и в нашия), така че ако сте завършили определен Сезон в топ 1000, Battle Tag-ът Ви ще продължи да фигурира в съответната категория, но ако някой посети профила Ви в играта, няма да може да види какъв рекорд сте направили в Сезон понесал подобно почистване.

Ето официалното изказване:

As we continue on into additional Seasons, we will no longer be able to store some personal Seasonal records. While Season 8 will store your personal bests for all Seasons to date, at some point in a future Season we will begin removing old personal bests, beginning with Season 1. This will be true regardless of your participation in past Seasons. We will have more details on this at a later date.

Seasonal Leaderboard records are not being cleared, and will remain archived both in game and on our website.

 


+1

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 4

+1

1. Коментари [vaskobgn] 13/10/2016 - 06:14ч.

 
Е... по-голяма глупост не бях чувал скоро от Близард.Натежа им на сървърите тая информация ли кво?
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [tERROR85] 13/10/2016 - 08:16ч.

 
Е това нали са статистически данни кaкъв огромен обем могат да имат? 1 ... 2GB (:
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [Benifios] 13/10/2016 - 09:05ч.

 
Тука просто няма как да си спестя хейта.... това е толкова малоумно решение...., ако ги трият в играта да направят цялата статистика да им се вижда в сайта тогава.
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [vaskobgn] 13/10/2016 - 14:13ч.

 
radiance написа на 13/10/2016-09:05ч.:
Тука просто няма как да си спестя хейта.... това е толкова малоумно решение...., ако ги трият в играта да направят цялата статистика да им се вижда в сайта тогава.

Слушам и не вярвам на очите си... Бенито хейтна Близард!Тоя път с пълно право де!Направо ми идва да ги псувам цял ден тия тъпаци! :)
 

Офлайн