Преработка на Taeguk и бан вълна в Китайския регион

3

19/02/2016 - 14:43ч. - Автор: forge

 
Легендарния камък Taeguk предстои да бъде преработен в бъдеще. Wyatt Cheng написа в официалните форуми, че не им харесва приложението му в момента и идеята им за него е била друга.
Wyatt Cheng

Taeguk се чувства прекалено важен в доста от билдовете, където изобщо не е нужен. Всеки легендарен камък трябва да има специфична употреба. Zei’s Stone of Vengeance е типичен пример за легендарен камък, който мислим, че работи добре. Той се използва от играчи, които искат да играят с range умения и не се използва от играчи, които се бият от близо. Идеята на Taeguk беше да се използва от играчи, които използват базирани на движенето умения като Strafe и Whirlwind. Не се чувства правилно да стреляш Multishot в нищото, само за да поддържаш стаковете и затова ще разгледаме вариантите за промяната му, за да дадем на играчите други опции. Искаме да избегнем промени, които ще направят Taeguk силен камък в бъдеще, независимо от стила на игра. Все още работим по този въпрос, но ако направим Taeguk по-силен за умения, които се кастват в спряло положение, определено ще направим други алтернативи, вероятно под формата на бъфове на някои от останалите легендарни камъни.


Междувременно, в Китайския регион Blizzard са направили бан вълна. Под мерника са били играчи използвали 3rd party софтуер, като ботове например. Някои са получили наказание от няколко дни, докато други са баннати завинаги. Напомняме Ви, че преди дни Blizzard активираха Warden защитата, с която сканират за употребата на неразрешен софтуер на компютъра и неговото въздействие върху играта. Дали предстои и бан вълна и в EU и US сървърите, предстои да разберем.
 


+2

voteup
 

Онлайн

 
 

Коментари: 3

0

1. Коментари [Benifios] 19/02/2016 - 15:28ч.

 
Доста хора споменават датата 1 март относно възможна бан вълна по посока Европа.
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [username] 19/02/2016 - 20:52ч.

 
Това може само да ни радва... :)
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [stefan55] 29/02/2016 - 10:19ч.

 
Перфе! сетиха се тея от Близард! да го мислят ботовете
 

Офлайн