Пояснение относно темите в Tavern Talk и ще имаме ли подобрен Roland's сет

1

20/03/2015 - 12:30ч. - Автор: Benifios

 
Ou9sk58.jpg

Nevalistis изясни няколко въпроса относно следващият Tavern Talk стрийм в тази reddit тема. Тя потвърди, че приоритет при въпросите ще са тези, които се отнасят за PTR-а и Пач 2.2.0 и как ще е трудно да се избегнат въпроси, на които вече е отговаряно и се знае доста. Също опроверга слуховете, че следващият понеделник в Tavern Talk ще бъде обявен краят на сезона, както и, че въпросите ще се взимат главно от Twitch чата.
Blizzard

Искам да попитам в следващото предаване ще се обсъжда само една тема (например PTR- само) или ще може а питаме за всичко, което искаме в Q & A частта?

Това е добър въпрос! Главните теми ще са относно PTR-а и Пач 2.2.0, така че въпросите относно тях ще са приоритет.
С това не искам да кажа, че няма да отговаряме на други въпроси, но шансът да отговорим ще е по-малък отколкото ако въпросът се отнася за главните теми :) (източник)

Когато подбирате въпроси, на които да отговори: МОЛЯ ВИ, игнорирайте вече въпроси, на които е отговаряне в сини постове или в теми. Винаги е дразнещо, когато времето за въпроси и отговори е изгубено да отговаряте отново и отново на въпроси, на които е отговаряно многократно. (а такива въпроси ще има със сигурност!) Пример: "Пач 2.2.0 ще бъде ли пуснат по време на сезон 2?" "Новите и преработените сетове ще бъдат достъпни само за сезона ли?"

Винаги ще има от "тези" въпроси, но ние ще отговорим на някои от тях, понеже не знаем обективно колко хората са достатъчно информирани. Не всеки човек следи всеки ден форумите, сините постове или гледа видеота.

Навярно има няколко въпроса, за които се мисли, че много хора знаят отговорите и няма нужда да се отговаря. Но в такъв случай, те нямаше да бъдат задавани толкова често. (източник)

Означава ли това, че сезонът е към своят край? Или в предаването ще обявите 2 седмичното известие за това?

Известието за краят на сезона не е зависимо от предаването на живо и не е пряко свързано с Q&A.
То ще се случи, когато дойде времето. (източник)

Ще отговаряте ли на въпроси зададени и от друго място, не само от Twitch чата и ще мога ли да задам няколко тук?

За съжаление няма да може, ще взимаме под внимание само въпросите през Twitch по време на предаването. Правим го с цел да имаме повече време за въпросите Ви и ако се интересуваме от други източници ще загубим време и може да изпуснем някой наистина интересен въпрос. (източник)


John Yang намекна в своят twitter, че най-вероятно ще видим бъф на Roland's Set, който ще е насочен към Sweep Attack. Може би на следващият PTR пач, а и се надява всички промени по старите и подценявани сетова да ги направи по конкурентни в Пач 2.2.0.
Blizzard

@walkintall93 Roland's с подобрен Sweep Attack е зад ъгълът. Определено искаме Sweep Attack да бъде също толкова добра колкото и Shield Bash. 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 1

0

1. Коментари [ThePeanut] 20/03/2015 - 16:09ч.

 
Цитат:
The two week notice will happen independently of this livestream. It is not directly tied to the Q&A.

Това го разбирам че отделно другата седмица ще обявят края на сезона, т.е. не опровергават че след стрийма няма да свърши сезона.

Да се надяваме, че за рожденния ден ще го обявят :)
 

Офлайн

 
 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: