Преработка на колбите за живот

2

10/03/2015 - 11:01ч. - Автор: Benifios

 
Наскоро имаше слух, че ще бъдат премахнати нормалните колби за живот от играта и ще бъдат заменени с една, която ще бъде неограничена. Ако се чудите защо е така, това се дължи на многото предложения и молби на играчи те да бъдат премахнати. Ето и повече информация:
Blizzard

Премахването на обикновените колби се е породило заради многото предложения да се направят или автоматично да се взимат с по-голям радиус, както златото или да има опция, която да позволява да бъдат игнорирани ако имаме вече легендарна колба.

Напълно се припокрива с нашето решение.

Преди време вкарахме auto-pickup за колбите, но резултатът беше негативен понеже играчите събираха и минаваха капът на колбите още по-бързо. Подобно нещо се наблюдава и при Legendary potions. Сметнахме, че това ще е най-удачният вариант ако просто премахнем броя на нормалните колби и оставим една, която ще е безкрайна.

Както при многото промени настоящи и бъдещи по играта, такаи тази промяна с колбите, се дължи на вас играчите, които непрекъснато ни изпращате идеи, предложения или докладвате нередности. С други думи: "Тези промени по играта се правят за Вас-от екипа на Diablo III и играчи, като вас, които дават страхотни идеи."

 


+1

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 2

0

1. Коментари [ThePeanut] 10/03/2015 - 13:07ч.

 
Ако за всяко предложение от играчите се чака по 2 години да се реализират в играта, значи увеличаването на шардовете ще е някъде към първи април 2027....
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [tERROR85] 10/03/2015 - 14:00ч.

 
Какво пък им пречат колбите. Само се занимават с глупости вместо да направят нещо ново...
 

Офлайн