Възможни промени по Ring of Royal Grandeur

2

28/02/2015 - 14:15ч. - Автор: forge

 

Разбирате ли, че има дузина теми, в които се обсъжда колко отвратени са хората от фармене на баунтита само от акт 1 отново и отново за RoRG?

Wyatt спомена за това в нашия Tavern Talk, че играенето на Adventure Мода е забавно, когато току що започвате, но на играчите може бързо да им писне ако прекарват цялото си време във фармене единствено на Ring of Royal Grandeur.

В момента обсъждаме начините, по които може да намалим фокусирането на правенето на Баунтита само от Акт 1. Ето някои от начините, по които може да го направим:


• Да направим Ring of Royal Grandeur да пада от торбите от всички актове
• Да го преместим в глобалния дроп, което ще рече, че може да пада навсякъде в играта
• Да направим така, че да пада само, когато направите два от актовете с Бонус за деня (тези, които в момента дават Blood Shard-ове)


Това са само 3 идеи, разбира се, може да си представите колко варианти има за постигане на целта ни да стимулираме правенето на баунтита и в други актове.

 


+1

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 2

+2

1. Коментари [ironbg] 28/02/2015 - 15:41ч.

 
Да го направят да се взима със злато най - добре :D
 

Офлайн

 
+1

2. Коментари [tERROR85] 01/03/2015 - 12:06ч.

 
Даже да не е SB :)
Чудя се защо не направят главните точки на общите предмети (Strenth, Agility, Intelect) да се сменят в зависимост от героя с който играеш (ги ползва). Какво е в момента в WoW. Така доста предмети ще влязат в употреба при обличане на нов герой.

Честита Баба Марта на всички и честит имен ден на именниците :)
 

Офлайн