Микротранзакции в Азиатския сървър

4

20/02/2015 - 23:48ч. - Автор: forge

 
След премахването на Аукциона (RMAH), една от най-горещите теми, които обществото обсъжда са микротранзакциите или как играта може да носи допълнителни приходи на Blizzard, така че да имат интерес да пускат повече, по-често и по-големи пачове.

Играчите винаги ще искаме ново съдържание. Не само повече геймплей, но и допълнителни неща, като повече място в споделения съндък, повече слотове за герои, козметични екстри за героя и др.

Днес Blizzard обявиха, че ще тестват нова система за микротранзакции в Азия, като ако има успех, на по-късна дата можем да я видим и в Европейския и Американския сървър.

Разработката на пач 2.2.0 е започнала от извествно време и скоро ще бъде наличен на публичния тест сървър (PTR). Освен, че новия пач ще донесе ново съдържание, в близко бъдеще ще имаме дори повече детайли за споделяне.

Докато тестовете на новия пач текат, информация за някои от новите функции може да започне да изтича от файловете на играта, като някои от тях няма да са достъпни за всички региони. По-конкретно, следните екстри няма да бъдат налични за Американския сървър:

- Нова валута "Platinum"
- Временен XP бонус
- Нови козметични предмети като криле, петове и портрети за героя
- Допълнителни слотове за герои и място в споделения съндък
- Нов потребителски интерфейс за горепосочените екстри


Както споменахме, тези екстри няма да са достъпни за всички региони, но самият интерфейс за избиране на козметични промени, като крилете от колекционерското издание и др. ще бъде наличен за всички.

pVm7V5D.jpg

Разбираме, че много играчи имат интерес от микротранзакциите в Diablo III и докато тестваме този модел в някои региони, нямаме планове да ги имплементираме веднага за всички.

 


+2

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 4

 

Офлайн

 
+2

1. Коментари [hadessgod] 21/02/2015 - 02:55ч.

 
Oткровено казано - време му беше! Това е от нещата които трябваше да има отдавна. Никой не е задължен да си капува козметични работи, но изборът трябва да го има. АХ беше подигравка, но такъв шоп ще раздвижи играта и ще даде малко разнообрзие, пък защо не и забавление. Както се казва: Дано е за добро!

Коментара беше редактиран от hadessgod на 21/02/2015 - 02:56ч.
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [RE1988] 21/02/2015 - 11:33ч.

 
Трябва да го има, за да имат финансов стимул да развиват играта ;) но трябва да внимават да не стане pay to win, както беше с AH.
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [OutOfTouch] 22/02/2015 - 09:12ч.

 
И да вземат да направят някакъв читав trading, пълна излагация е тва.
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [overcrash] 22/02/2015 - 11:02ч.

 
OutOfTouch написа на 22/02/2015-09:12ч.:
И да вземат да направят някакъв читав trading, пълна излагация е тва.

От умрял писмо.
 

Офлайн