Трансмогрификациите от изминалите сезони ще могат да се печелят отново

6

07/02/2015 - 02:20ч. - Автор: forge

 
KxeYUUX.png

Частите от Conqueror’s Set-а, които се събират от всеки Сезон, и които се смятаха за награда за участието в Сезоните се оказа, че ще могат да се печелят отново в бъдещи Сезони, в случай, че сте пропуснали възможността веднъж да ги спечелите, това потвърди комюнити мениджъра Tyvalir.
Tyvalir

Късно ли е да получа първите няколко части от този сет?

Докато вече е късно да получите първите две части от трансмогрификацията на Conqueror’s Set, тъй като Сезон 1 наскоро приключи, нашите планове са да ги направим отново достъпни в бъдещи Сезони, затова ще имате възможността да ги получите тогава.

Вероятно ще направим същото и за останалите части, които са запланувани за Сезон 2 и Сезон 3. Надявам се това да отговаря на въпроса!

 


+1

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 6

0

1. Коментари [vaskobgn] 07/02/2015 - 02:21ч.

 
Не е лоша новината, но бих се радвал ако вкарат още трансмог сетове.По принцип докато се бия с лошите много не си гледам героя, но все пак би било яко. :P
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [Rj45] 07/02/2015 - 09:51ч.

 
Като цяло това не е кой знае каква награда за сезон. Нито е нещо специално да имаш някакъв трансмог, нито пък е кой знае колко готин тоя трансмог. Ако даваха някакъв интересен предмет щеше да е по-яко.
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [olfilthy] 07/02/2015 - 10:04ч.

 
Щеше да бъде интересно ако пускаха по един цял 6-piece сет за отделните сезони. С това " на лъжичка по час" не ми харесва ама грам.
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [Carnivore] 07/02/2015 - 15:52ч.

 
За момента с нищо не могат да ме накарат да играя и 2-ри сезон както 1-вия .... с 2-3 гема и 2 трансмог итема ... това е направо смешно а и с това съобщение става още по безмислено да играеш всички сезони с цел за някакъв трансмог при положение че можеш да се възползваш и по-късно от това да го спечелиш .... тия хора не направиха нещо смислено по тая игра ами се чудят какви дребни щуротии само да пишат и променят .... ДАЙТЕ НИ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО И СМИСЛЕНО БЕ СМЕШНИЦИ !!!
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [tERROR85] 08/02/2015 - 09:52ч.

 
Аз тея трансформации ги имах преди края на сезона. Мислех че се дават когато вдигнеш 70л с сезонен герой не като награди на края.
 

Офлайн

 
+2

6. Коментари [gramadan] 15/02/2015 - 22:42ч.

 
Освен че не правят нищо смислено даже преебават и вече направеното. Голда стана безмислен, камъните с лопата да ги риеш даже вече и части за ковача има бол.За 2 седмици се прави герой който няма да отстъпва с много на друг който си го правил 2 години. Откакто махнаха аукциона играта се сговняса тотално. На гей рифовете нищо не можеш да променяш, а на обикновените можеш да си ги дрънкаш и без оръжие даже. Абе общо взето вече циклиш безмислено и по нищо не се различава от най обикновен пасианс.
 

Офлайн

 
 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: