Нови спекулации за предстоящ Druid герой

7

18/01/2018 - 03:54ч. - Автор: forge

 
R7eV8jE.png

С пускането на PTR вчера, се появиха нови спекулации за предстоящ Druid герой и.. о бой, този път спекулациите са сочни!

Добавения преди няколко пача ексклузивен за PTR-ите продавач изглежда продава торба, от която пада книжка с интересно съдържание и то още от предишния PTR, но досега никой не ѝ е обърнал внимание. Текста на тази книжка гласи следното:

"Думите са нечетливи от елементите и какво изглежда да са белези от нокти"
k8BhIcn.png

Още през август миналата година, по време на тестовете на предишния пач, един от разработчиците на Blizzard е писал в Twitter, че никой не е успял да разгадае тайната на PTR-а, но въпреки жокера, който е дал, не е имало достатъчно време тайната да бъде разгадана и PTR-а е приключил, докато той не беше пуснат отново вчера.
lIonKxZ.pngНо това не е всичко! Крилата, които се печелят този сезон са кръстени "Fiacla Gear". Така се е казвал основателя на друидите.
Тяхното описание гласи следното:

"Няма да ви накарат да летите, но показват на света вашата истинска реалност."

"Не позволявайте на друид да ви види, че носите тези крила, тъй като може да си помисли, че сте убили негов събрат."

efUgBnK.jpg

Друида е един от най-желаните герой да бъде пуснат в играта сред феновете на Diablo 3. Естествено ще трябва да почакаме доста, докато от Blizzard потвърдят, че такъв герой е в разработка и неговото излизане, но няма как тази книжка да е попаднала в играта по погрешка и Blizzard неофициално ни потвърждават, че имат планове да вкарат Druid герой. Освен, разбира се, ако не са се отказали от идеята в последните няколко месеца и сега са забравили да махнат тази книжка, което е малко вероятно.

Можете да изгледате видеото на стриймърът Leviathan.
 


+2

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 7

+1

1. Коментари [azsambot] 18/01/2018 - 06:57ч.

 
А дано че ми се е доиграло Диабло,а не съм играл откакто некромасера излезе :)
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [RE1988] 18/01/2018 - 20:36ч.

 
Хубаво би било, ама тия лентяи едва ли ще си направят труда ...
 

Офлайн

 
+3

3. Коментари [LionDance] 18/01/2018 - 23:16ч.

 
Офф, мен въобще не ме надъхва идеята за нов клас. Предпочитам просто нова игра или експанжън, а и двете скоро няма да ги има, та ... до после :D
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [Translator] 19/01/2018 - 00:15ч.

 
На мен, когато отидох да си взема пет на огледалото ми изписа, че магазина е затворен и ще имам достъп само до собствената си колекция! Предполагам, че подготвят магазин с микротранзакции
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [Haymanata] 19/01/2018 - 03:39ч.

 
O бой...отново сигурно автор е rhykker с неговите конспиративни теории, чак глава ме боли.
 

Офлайн

 
0

6. Коментари [Dreamfield] 19/01/2018 - 15:47ч.

 
Малко вероятно. Някой прочел нещо някъде си и се хванал за една дума.. че чак Близард били неофициално потвърдили.
Единственото, което Близ могат да направят за тази умираща игра е действително да пуснат петове/крила в магазин и да приберат някой лев.
 

Офлайн

 
0

7. Коментари [forge] 19/01/2018 - 18:14ч.

 
От всички спекулации до момента тази изглежда най-приемлива и най-вече защото ни размотават текстове на друидска тематика в самата игра и то не просто под формата на lore или разговор между npc-та, а буквално от небето изведнъж започнаха да ни го завират в носа, когато това е най-говорения и очакван герой. Не разбирам защо на някои им е по-лесно да се хайпнат за изцяло нова игра (диабло 4) пред нов герой, който ще им отнеме 2 месеца да го нарисуват и да изкопират механиките на половината умения от вече съществуващите 7 героя. :teeth:
 

Офлайн