Developer Chronicles: Armor of Akkhan

0

02/11/2016 - 19:09ч. - Автор: Benifios

 
15OENTFV4OEZ1477951117947.jpg

Това е следващата част от поредицата Developer Chronicles. Wyatt Cheng ще говори относно Armor of Akkhan сета на Кръстоносеца.

За момента всеки игрови стил с Akkhan сета се свежда до максимално намаляване на изчкване на умението Akarat's Champion и да се опитаме да поддъжржаме 100% активно. Това е много важно, защотото е изключителен бъф свързан пряко с оцеляването ни. Доста пъти сме обсъждали как Akkhan's може да бъде подобрен, за съжалние ние винаги стигахме до въпроса как Akkhan's сета да бъде различен за използване от Legacy of Nightmares сета? След последните промени на Legacy of Nightmares се получи един доста различен сценарий свързан с Akkhan's. Ние знаем, че каквито и да е легендарни да се пуснат за Akkhan's сета, то ще могат да се използват и за Legacy of Nightmares сета, дори ще дадът и много по-добро подобрение. Естествено, че може да преработим Akkhan's да бъде достоен съперник на Legacy of Nightmares, но проблема идва в това да направим точните изчисления.

TR1N4BKAMJ651477964716483.jpg

Нашият план е да подобрим сета така, че той да не се конкурира пряко с LoN. Главната цел не е просто да го бъфнем, а да направим така, че да даде възможност за използването на нови билдове и да не се препокрива с LoN.

Първата стъпка ще е да позволим по-голямо комбиниране на предмети, които има Кръстоносеца. Например Sage сета за фармене на повече Death’s Breaths. Кръстоносеца е единственият клас, който може да не носи 6-парчета от даден сет и да бъде комбиниран със Sage сета (когато се използва Ring of Royal Grandeur). Това е място, където LoN не може да се намеси в играта.

Второто нещо, което искаме да променим в Akkhan е игровия стил и избягването на постоянен Akarat's Champion. В момента сета е фокусирън върху "перманентен Akarat's Champion с бонуси" - точно това се препокрива с Legacy of Nightmares билдове през повечето време. Ние продължава да държим на Akarat's Champion умението да е тематично в билда, но да не е главното, за да може да изпъкнат и другите силни страни на сета.

Като финал искам да кажа, че не разпокагаме с точен график, кога ще се случи промяната с Akkhan’s. Нямаме и специфични идеи как ще го изменим. Искаме да кажем това, защото не вярвам в това да променим само числата. Това не е правилният начин. Искаме малко повече сила и изпипаност за основния сет на Кръстоносеца.


Източник


 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

В тази статия все още няма коментари!
Напиши първия!

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: