Developer Chronicles: Greater Rifts

0

28/10/2016 - 08:45ч. - Автор: Benifios

 
P86QHP7CMRJU1477521085086.jpg

Здравейте, аз съм Joe Shely и днес ще имам удоволствието да отговоря на някои въпроси относно Greater Rifts.

Искам да отбележа нещо много важно въпреки, че ще се фокусирам върху Greater Rifts, а именно, че Nephalem Rifts Bounties са еднакво значима част от Adventure Mode (Приключенски режим).

“Понякога мога да направя Greater Rifts ниво 45, а понякога дори не съм и близо? Защо се получава така?”

Greater Rifts са сложна система с няколко условия, които могат както да направят живота Ви труден, така и да работят във ваша полза. Всичко зависи от това каква среда ще намерите : карта, чудовища, афикси, бос и дори пилони. Никога не знаете какво се крие зад следващият ъгъл.

Преди да разгледаме начините за справяне с тези предизвикателства, нека първо разгледаме философията зад тях, включително баланса и различните стилове на игра.


“В търсене на точният баланс?”

Ние искаме Greater Rifts да се чувства значими, разчупени и ангажиращи. Това е и причината да не ги балансираме както останалите мултиплейър игри (например като StarCraft II). Вместо това ние предоставямe равни условия за развитието на вашият герой. По този начин той винаги може да се подобрява, а чрез Greater Rifts винаги може да се изправи пред по-голяма трудност.

Ние признаваме, че понякога има GR, в които цялата среда е против вашият герой. Това ги прави прекалено трудни и не позволяват да бъдат завършени.
Имаме две решения за този проблем :

Първо - ние разгледахме чудовища и карти, които са проблемни. Като пример може да дадем редуцирането на пещерите. Сега те не са толкова дълги, а също така задъдените улици са по-малки. Добавихме и възможността след като се счупи нещо да се пулучава за определено време увеличаване на скоростта на движение. Също направихме и промяна по някои от чудовищата, сложихме лимит на обръщането на Exorcists, когато атакуват и редуцирахме броя на пораженията от техните lightning hands (изтрелват светкавици от ръцете си).

Второ - добавихме повече опции за прогрес. Това включва предмети и неща за изковаване, които да помогнат за подобряване на постиженията ви. До сега ние сме подобрили Сет бонусите, а също така добавихме легендарни предмети, които да се комбинират със Сетовете. Също добавихме и Kanai’s Cube и нови рецепти, чрез които да подобрите своите предмети. Накрая добавихме и нови Легендарни джемове и направихме вдигането на тяхното ниво лесно.

DOSMAQKV22R21477444759737.jpg

“Насърчаване на разнообразието при игра”

Разнообразието в Greater Rifts-товете ги прави свевжи и завладяващи. Всеки един от тях е различен, дори и с малко. Дори малкото усилване на скоростта на вашият герой може да наклони везните във ваша полза.

Както всеки рифт е различен, така и всеки игрови клас си има своите силни и слаби страни в GR. Някои нива, вид на чудовища, афикси могат да бъдат много трудни за даден клас, но ако преминете на следващото ниво може да попаднете на среда, в която да превъзхождате.

5AJTSVA1YG6X1477444680540.gif


“Съвети за успешно завършване на Greater Rifts ”

Ключова част за успешно завършване на Greater Rifts е избора на екипировка и избора на кои умения ще заложите. Те ще са основен фактор и ще определят ще оцелеете ли или ще се провалите.

Ако имате затруднения, помислете как може да се справите с проблема. Например някои чудовища е за предпочитане да ги биете в отворени зони, а други в по-тесни пространства.

Когато играете соло, не забравяйте да използвате някой от последователите си, които претежават полезни crowd control умения и предмети.
В група, един от играчите може да е фокусиран към това да държи най-опасните чудовища да не правят поражения на партито, друг да групира чудовищата, а други да са фокусирани върху бъфене на партито или правенето на основните поражения по чудовищата.

Опитайте различни Легендарни джемове или отидете при Мистик за да подобрите екипировката си. Често малко повече издръжливост или пък сила могат да променят коренно развоя в определено Greater Rift ниво.

Това е всичко от днешната хроника. Надявам се да се видим в рифтовете!

Източник
 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

В тази статия все още няма коментари!
Напиши първия!