Един от главните сценаристи на D3:RoS напусна Blizzard

4

23/06/2016 - 08:41ч. - Автор: Benifios

 
Brian Kindregan е един от главните сценаристи, които са работили по експанжъна на Diablo III Reaper of Souls.

Ki3MT4i.jpg

Той излезна с официално изявление в личният си блог, че напуска. Освен с Diablo проекта, той е бил сценарист и в следните по-големи проекти StarCraft II: Wings of Liberty и Heart of the Swarm, а също така и Mass Effect 2.

Ето и неговото изявление:

След 7 години, аз реших да напусна Blizzard (всъщност вече не работя за тях). Също така къде ще продължа ще е тема. за която ще говоря в бъдещ пост. В момента искам да говоря за моето време в Blizzard.

Прекарах седем години, това е най-продължителната ми работа, която някога съм имал. Спомням си, че през повечето време когато съм се занимавал с филмови проекти скачах от един на друг и имах по 3 или 4 на година. (Данъците са една много забавна част от това упражнение.) Когато работих за BioWare целият процес беше в интервал от 1 година и 3-4 месеца.

През 2009 се присъединих към студио, което беше супер успешно и правеше нещата по свой собствен начин. Щеше да е лесно да ми кажат да си затварям устата и да науча техният начин на работа. Имаше моменти в, които наистина чувствах, че точно това ми е казано, но по-голямата част от екипа на StarCraft ме посрещнаха с отворени обятия. Казаха ми да дам най-доброто от мен за играта.

И в двата екипа в които бях StarCraft и Diablo, имах удоволствието да работя с хора, които бяха сред най-добрите в своите области. Абсолютно във всяка част от екипа срещнах този висок стандарт – Cinematics, Franchise Development, Audio, QA и много други. Освен, че бяха наистина много умели, те влагаха и много страст в работата си, а това беше достатъчно да ме мотивира да се подобрявам и да научавам много нови неща. Някои от нещата разбрах чрез леко сръчкване, а други по трудният начин, но беше изключително полезно за творец като мен, който се опитва да се подобрява непрекъснато.

Не искам да става прекалено дълго или прекалено носталгично. Единствено искам да кажа, че за мен беше огромна чест да работя в Blizzard през всичките тези години. Работих върху невероятни проекти с невероятни хора. На всяко хубаво нещо трябва да се сложи край и аз реших, че вече е време да го направя.
Време е да науча нови неща и да се изправя пред нови предизвикателства.

Част от мен завинаги ще остане в Blizzard.

-BTKИзточник
IMDb
 


+2

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 4

0

1. Коментари [tERROR85] 23/06/2016 - 11:58ч.

 
Хъм интересно как след Mass Effect и StarCraft II са го натъпкали в Diablo III екипа а не е работил по LotV :) То и аз бих напуснал ако ме сложат там ... :) Интересно ми е къде ще отиде дали не са го викнали да помага с новия Mass Effect?
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [Benifios] 23/06/2016 - 13:02ч.

 
tERROR85 написа на 23/06/2016-11:58ч.:
Хъм интересно как след Mass Effect и StarCraft II са го натъпкали в Diablo III екипа а не е работил по LotV :) То и аз бих напуснал ако ме сложат там ... :) Интересно ми е къде ще отиде дали не са го викнали да помага с новия Mass Effect?

Спокойно, няма опосност да те викнат където и да е :D
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [Alexander] 23/06/2016 - 20:08ч.

 
Нов експеижън през криф макарон май
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [azsambot] 24/06/2016 - 07:03ч.

 
Бе ще го разберем със сигурност до края на годината като мине и Близкон.
 

Офлайн