Abd al-Hazir се завръща в играта

0

15/07/2015 - 19:34ч. - Автор: forge

 
Кой пък е Abd al-Hazir, биха си казали повечето от вас, ако не всички. Abd al-Hazir е персонаж, който се смята за безстрашен изследовател, отдаден да създаде енциклопедия за странните създания от света на Светилището. Blizzard са публикували дузина къси статии от Abd al-Hazir, които за съжаление вече не са достъпни в сайта на Blizzard, но могат да се прочетат в DiabloWiki.

Когато играете играта за пръв път и срещате различни чудовища в Act 1 и Act2, играта Ви пуска кратки истории за тях, разказани от Abd al-Hazir. В последния си разказ, той разказва за мрачно преживяване, в което бяга за живота си след шпиониране на ужасен сектански ритуал. Смятан за мъртав, Abd al-Hazir се завръща в играта като разговорливо NPC, което спасявате по времена на куест в новата зона на Act III, Ruins of Sescheron.

Ако смятате, че може да бъдете спойлнати, спрете с четенето до тук.

Куеста с Abd al-Hazir се среща на случаен принцип в новата зона. Той е заключен в една от тези клетки, които се срещат около Alcarnus в Act II и е обграден от чудовища. След като те бъдат убити, клетката му може да бъде отключена, като кликнете на нея.

Когато го спасите, може да Ви разкаже още истории и ще Ви следва навсякъде в новата зона, докато не се в върните в града. Той обаче не се връща в града с вас и не е ясно какво се случва с него. Поне не и на PTR. Възможно е след излизането на пача да разберем повече.


6M7688C.jpg
2OoGmyV.jpg


източник
 


+3

voteup
 

Офлайн

 
 

В тази статия все още няма коментари!
Напиши първия!

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: