Новият Bandit Shrine

1

06/07/2015 - 21:58ч. - Автор: forge

 
Едно от най-новите и забавни нововъведения в пач 2.3.0 е новия Bandit Shrine. Изглежда като всеки друг Shrine, но като го кликнете ще започнат да се спаунват гоблини. Много гоблини. При това от най-различни разновидности, включително любимите на всички Blood Thief.

Ако сте попадали на този Shrine на PTR-а или сте гледали видеа/стриймове, не очаквайте да бъдете така заляти с легендарни предмети, когато пача бъде пуснат. Въпреки всичко, на PTR-а е активен 2000% дроп на легендарни предмети, но дори и без този бонус, няма да останете разочаровани.

Ако имате навика да не гледате какъв Shrine взимате, внимавайте, защото ако сте с Nemesis Breacers е възможно да си създадете неприятности и гоблините Ви да избягат.
 


+6

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 1

+8

1. Коментари [Kaloyan] 06/07/2015 - 23:42ч.

 
Поред мен идеята и замисъла не са никак зле, но изпълнението е някак абсурдно поне според мен. Идеята не тИя пилони от ерата на диабло насам винаги се е придържала към концепцията си да ти дава бонус аура, а не да те кара да търчиш като луд и да гониш гоблини. Колкото и бързо да успееш да ги избиеш пак си остава безсмислено за мен да правят такъв вид пилон. Не ме разбирайте погрешно, но да си направят някаква статуя на гоблин и при разрушването й да изкачат такива гоблини и така, нещо малко по разчупено, интересно, но под формата на пилон съм скептично настроен. Та той дори не се различава по нищо на външен вид, защо да е по-специален? Нека да се постараят малко повече, то идеи бол, ама да помислят и за начина на изпълнение, все пак такава компания да не знаят какво имат в ръцете си или по-точно да не знаят как да разгърнат потенцията на това което имат е меко казано мехотворно.
 

Офлайн

 
 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: