Въпроси и отговори с Travis Day и Nevalistis в Reddit

0

03/07/2015 - 11:48ч. - Автор: Benifios

 
6o2cqS3.jpg

Travis Day и Nevalistis отговориха на няколко въпроса в Reddit
Blizzard


Ще има ли ретроактивни промени по легендарните предмети

След като ще има преработени сетове и предмети ще има ли отново ретроактивни промени?

Беше споменато, че за бъдещите пачове това ще се прави, но само при сет предметите. Легендарните предмети ще запазват предишните бонуси, които предоставят, а за новите ще трябва да ги намерим наново. Принципно могат да го направят, но това ще е по-скоро трудоемко, а не толкова трудно. В крайна сметка са решили да не го правят и сега ще може да имаме повече варианти, като ще може да играем и със старите бонуси и с новите.

Да, можем да направим ретроактивни промени по вече съществуващите предмети на играчите, но след дълга дискусия решихме да не го правим. Когато решите да счупите предмети, искаме да го правите с увереност, че след време при преработка на този предмет, той няма да се превърне в нещо невероятно. Ако имахме навика да правим ретроактивни промени по предметите на играчите, в един момент те щяха да запазват всякакви предмети, защото "това може да бъде преработено и да стане много силно!".

Много е важно да спомена, че това се отнася само за легендарните предмети, а сет предметите ще са на ретроактивният принцип. (Reddit)

Ретроактив - промяна със задна дата или в случая както е в Диабло, бонусите на Сет предметите при преработка се добавят на вече намерени от играчите предмети и не е нужно намирането им наново.


Функциите на Nilfur рецептата

Ще направим промени по рецептата, защото главната цел е да помогне на играчите, които търсят последен предмет от даден Сет, да могат да използват повтарящи се предмети от Сета, за да се сдобият с липсващата част. Не искаме да имате два предмета и да се фокусирате върху 1, докато той не стане перфектен. Поради тази причина ще направим промени, които ще са преди официалното пускане на пача.


Значи освен двучасовото изчакване, ще можем да разменяме предмети с приятели?

В момента има няколко проблема с тази рецепта. Това, което сте споменали е бъг, който ще бъде оправен, а един от другите проблеми, които също ще оправим, е, че рецептата се използва за евтино реролване на предмети, които са част от сетове съставени от две части.(Reddit)

Промяна по Invoker's сета

Тази промяна се прави единствено защото той винаги е бил сет предназначен за Кръстоносеца. Беше добавен в началото, когато излезна RoS, защото смятахме thorns да бъде една от основните механики на Кръстоносеца. Направихме го да дропва само на Кръстоносец, защото смятахме да го подобрим и преработим. (Reddit)

Неуспешни опити с рецептите от куба

Ако поставите предмет в куба, на който вече свойството е извлечено, ще получите съобщение за грешка, а също така и материалите ви няма да бъдат изхабени в процеса. Reddit

Ограниченият лимит на ПТР

Вече няколко пъти сме споменавали, че по отношение на международният хостинг сме ограничени с наличните ресурси - говорим за ПТР-а спрямо официалните ни сървъри.
Опитахме доста неща, но в крайна сметка разполагаме с ограничен ресурс, а комбинирано с опитите от всички региони за достъп, това води до тези големи опашки.

Знаем че това е много разочароващо, а също и това, че не може да прескочите опашката, която се и увеличава, но това означава че имаме много хора, които тестват и които изпращат непрекъснато информация към нас. В крайна сметка ние точно това търсим.

Също така, ще пускаме и изключваме легендарният бонус в ПТР-а, така че следете от време на време. Спрямо това дали е пуснат или не, опашките драстично ще се променят. (Reddit)

 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

В тази статия все още няма коментари!
Напиши първия!

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: