Tyvalir говори за соло vs парти игрите

1

01/06/2015 - 00:45ч. - Автор: Benifios

 
190JWU1MVPLZV7F1314298530796.jpg

Напоследък доста играчи изразиха своето недоволство относно пренебрегването на соло игрите и това че играчите в пари имат много по-голямо възнаграждение отколкото някой в соло игра. Това се дължи най-вече на Strength in
Numbers бъфа.
Tyvalir заяви, че политиката на Blizzard е по-скоро да даде по-голям стимул на соло играчите да играят в парти отколкото да стимулират соло игрите.
Въпреки това не отрече, че е възможно да видим промени в бъдеще, защото разликата е твърде осезаема.
Tyvalir


На мен ми харесва да играя соло и в парти. Проблемът обаче е че дори една посредствена група има далеч по-голям прогрес от страна на парагони, итеми и злато отколкото една соло игра би могла да предложи.

Проблемът, който посочихте ще помогне в дискусията в която ще дадем повече светлина за нашата философия относно балансирането на възнагражденията при соло и парти игрите.

Ние искаме соло и парти игрите да имат баланс, но ако трябва да се избираме, кое да бъде по-добро от страна на възнаграждение, то определено ние клоним към играта в парти. Или просто казано предпочитаме да дадем стимул на един играч да играе в парти, а не да стимулираме кикването на играчи от партита.


Много добре знаете, че в началото на Diablo III много играчи смятаха, че точно соло играта е много по-добрият вариант за прогрес и награди. Ние определено не искаме това да се повтори, също така искаме да споменем, че ние винаги искаме да подобряваме нещата и определено не искаме да има толкова голяма разлика.
Ще направим постепенни промени и по двата режима, като за соло наградите ще бъдем доста внимателни при въвеждането им.

Ние ще продължим да следим за вашите мнения и идеи по този въпрос.

Какво ще кажете относно факта, че zDPS лийчърите прогресират два пъти по-бързо от хората, които играят DPS?

Запознати сме с този голям проблем (както виждаш от линка в отговора ни). За съжаление не разполагам с повече информация за сега, но при първа възможност ще бъдете информирани :)


Източник
 


+4

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 1

+1

1. Коментари [sa666o] 02/06/2015 - 11:51ч.

 
Дано да го оправят това нещо защото наистина не е много справедливо. Има хора с по слаби машини който не могат да си позволят да играят мултиплеър и невиждам логиката да са в по лоша позиция спрямо хората който играят предимно мулти. От друга страна самия факт че живота на гадинките не се увеличава със 100% за всеки нов член на партите а със 75% (може и да се лъжа) си е голям бонус, да не говорим за уменията който един герой оказва на останалата част от партито а и бонуса с експ просто са твърде много и осезаеми фактори.
 

Офлайн

 
 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: