Две години по-късно, Reaper of Souls е Diablo III, което всички чакахме

10

10/04/2014 - 13:12ч. - Автор: Benifios

 
Boss-fights-are-generally-improved-640x361.jpg

Битката за душата на Diablo III е приключила. "Що за игра е това?" Е въпрос, зададен от самото му начало, благодарение на привидно по-важната в началото онлайн-инфраструктура (АХ/РМАХ), коЯто помрачи старта на играта. Тя беше обичана от "златните" продавачи но бе ненавиждана от почти всички останали. Тогава играта беше прекалено самостоятелна , странно годни за игра бяха предназначени да се играе и преиграва при по-високи и по-високи трудности. Сега, след две години преигравания и пачове, екипа на Diablo III най-накрая разбра какво иска да бъде играта, и това е много по-добре.

Diablo III е различен райд симулатор. Взимаме и развиваме герой , като правим всичките си умения да работят в хармония, виждаме много противници и съюзници и в цялата съвкупност, ние сме в състояние да извлечем най-доброто от ситуацията и евентуално да преминем, а след това я има и надеждата за някаква подобаваща плячката от цялото преживяване. Това чувство, познато на високо равнище при високите райдове в World Of Warcraft и неговата комюнити, е това, което е около Diablo. Но вместо на контура на бой-хаос-плячка провежда няколко пъти на седмица с няколко десетки guildmates, серията Diablo успя да го направи на всеки пет до 10 минути с един до четири човека, образувайки мотивираща линия, която работи изненадващо добре .

Какво в Reaper Of Souls експанжъна подобри играта, и как се постигна това? Първо се премахна аукциона, който според много хора беше голямата грешка на играта и заради нея се развали невероятният потенциал на играта.
Ако си купиш гиър играта ставаше много лесна, а ако не прекалено трудна и това отказа много от хората, понеже и дропа в много отношения беше прекалено слаб и неразбираем.

Положителните ефекти от премахването на Аукциона не могат да бъдат надценени: Diablo III вече е забавно място където да се играе. Но спирането на аукционната къща е само половината от проблема. Голямото разнообразие от потенциална плячка липсва в оригиналното въплъщение на Diablo III поради случайния и труден дроп, който се оказа може би не толкова впечатляващ в началото.

Със вкарването на новата система за дроп, най-накрая невероятния потенциал и прогрес за гиър и гемплей на играта може да функционира нормално.


На второ място, Това винаги е била най-голяма сила Diablo III,- азширяването на класа с Crusader, смазваща, ужасяваща наслада, която идва като добре дошло допълнение, предвид липсата на силно бронирани класове, тип рицар от оригиналната игра. След като прекарахме цял ден в уж повтарящи се нива и търсене на награди в новия режим Adventure mode', осъзнахме, че Blizzard са направили масивните и хаотични битки да изглеждат разбираеми.

Едно от най-интересните неща е че преследвате целта само с един бутон и няма значение какво и колко има пред вас, вие се съсредоточавате върху, който искате монстър или Шампион. Имаме достатъчно умения, статове, колби и глобове за живот, дори и околната среда може да ни е в помощ за да не умрем веднага.

Акцент върху играта

A-chaotic-battle-640x361.jpg

Акцент върху две игрови години на Diablo III вече знаен, че опростения начин на игра е най-добрата черта. Може би Torchlight II да победи като RPG, и Path Of Exile победи като състезателна игра с опит, но що се отнася до акта на проста игра, Diablo III в момента е непобедим.

Adventure мода е последното потвърждение на този факт. Тя ще откаже играчите от кампания мод и тъй наречената географска прогресия, вместо да насърчава играчите да ловуват "блага", като просто се телепортират до различни области и убиване босове или разни куести. Приключенския режим, и по-специално на Nephalem рифтовете. Дестилират играта до борба, борба, и повече борба, с добре балансирани и ангажирани битки.

Reaper Of Souls носи нов пети акт в Diablo III, фокусиран върху падналия ангел Malthael. Самият акт е огромен и неприлично добре направен с различни зону European city, a dangerous swamp, and Pandemonium (the battleground between heaven and hell)—като всички са в тон.
Битката с босовете е направена много добре от оригиналаната игра.

Историята ... Е, историята е все още куца като част от изпълнение. Но не толкова колкото в оригиналната игра, и това е подобрение. Много от въпросителните от оригиналната история, се разбират, което е добре, но най-малко една сюжетна линия и поне един експанжън се задава.

Попаденията, които подобряват играта.

1. Няма вече Auction House
2. Adventure mode елиминира лошо поднесената история и ни насочва към фарма, битките, енчанта, нещо, което до някъде липсваше в Diablo III
3. Нови чудовища, афикси и нов Act V , които са прекрасна.

Негативите:

Няма силно усещане за RPG прогрес

Грозната действителност :

Отне им две години за да разберат какво искат от играта и как да го представят.

Източник
 


+8

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 10

0

1. Коментари [Dex] 10/04/2014 - 13:20ч.

 
Супер! Браво !
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [Benifios] 10/04/2014 - 13:42ч.

 
Dex_ написа на 10/04/2014-13:20ч.:
Супер! Браво !

Благодаря :)
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [vachoi] 10/04/2014 - 13:43ч.

 
Така е....супер много време им трябваше за да направят играта, както би трябвала да е.
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [vaskobgn] 10/04/2014 - 14:01ч.

 
И съставките не са нещо маловажно, защото за крафтването на някои от най-добрите предмети се искат точно тези съставки... :)

ПС - Бени браво за статията! :)
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [olfilthy] 10/04/2014 - 14:11ч.

 
Hollowman, хайде да не пренасяме темата за дропа и крафт тук става ли? ;)
 

Офлайн

 
0

6. Коментари [vaskobgn] 10/04/2014 - 14:23ч.

 
Дани(Hollowman) ти не ги понасяш ОК... ама примерно тия "Идиоти от форумите" може да кажат за някой като теб...ние не понасяме "Идиотите от форумите" , които само мрънкат и са недоволни...Това , че на някой не му харесва нещо не означава АВТОМАТИЧЕН МИНУС за играта...каквото и да направят винаги ще има недоволни.За мене играта върви на горе в момента...нека не забравяме, че ще пускат Tiered Rifts & Ladders/Seasons и тогава вълненията около тези бъф/дебъф истории хептен ще отминат. :)
 

Офлайн

 
0

7. Коментари [emoyot] 10/04/2014 - 17:51ч.

 
Съжалявам, но тази статия ми напомня за правенето на една реклама за вафла. Производителите решили, че могат да пестят като намалят количеството шоколад и затова в рекламата се казва, че от сега нататък вафлата става по-хрупкава.
Апропо - Аукциона го махнаха защото ги треснаха със закон.
Другото - за по-завършената история и дрън, дрън са си общи приказки.
Фен съм на Диабло, все пак.
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 
0

8. Коментари [Ivos] 11/04/2014 - 02:25ч.

 
Силно се надявам Близ да решат да пуснат PvP арени и също да започхат да акцентират повече върху РПГ елементите върху играта,няма да е зле да върнат skill tree системата или поне да направят сегашната по РПГ стил от колкото екшън стил,както е в моментаа.Също така и да направят играта повече open world както е Sacred,ако сте я играли тази игра е със страхотно големи зони и адски много второстепенни куестове и сюжетни линии,но иначе наистина играта е страхотна и върви в правилната посока

Коментара беше редактиран от Ivos на 11/04/2014 - 02:32ч.
 

Офлайн

 
+1

9. Коментари [vaskobgn] 12/04/2014 - 02:36ч.

 
Ivos, В Adventure Mode можеш да пътуваш от Акт на Акт за части от секундата.За игра от типа на Diablo по open world от това няма накъде. :)
 

Офлайн

 
0

10. Коментари [Ivos] 12/04/2014 - 17:39ч.

 
Има има,винаги има при добро желание то страна на Близ :)
 

Офлайн