Mighty Blow Challenge

47

02/01/2013 - 23:13ч. - Автор: Dex

 
Подаръци
Важно! Моля да прочетете правилата отново! От днес е въведено, ново правило. (т.4), моля не изпращайте нови клипчета, преди да се запознаете с правилата отново.

Празниците може и да са приключили, но подаръците тепърва предстоят. Като официален фен сайт на Diablo III в България, Blizzard Entertainment® ни предоставиха няколко артикула, които вие, потребителите на d3bg.org можете да спечелите, като участвате в състезанието което сме ви подготвили - а именно "Mighty Blow Challenge". Идеята е проста - да убиете най-много зверове с един удар (удар, умение, магия и тн.) - тъй наречения Mighty Blow в Diablo III.


Награди:

Screenshot411.jpg 1-во място: Diablo III календар + 20 милиона gold.
2-ро място: iPhone 4/4s case + 15 милиона gold.
3-то място: Diablo III Steelseries pad + 10 милионa gold.
4-то място: Diablo III тениска - J!NX + 5 милиона gold.

Наградите са предоставени от Blizzard Entertainment®, SteelSeries®, Apple® & J!NX®, специално за феновете на Diablo 3 в България.


Как да участвам:

Много е просто! Необходимо е, да запишете кратко клипче в което ни показвате, как убивате възможно най-много зверове с един mighty blow.

Как да запиша клипче:

Много е просто!
Отивате на http://www.fraps.com/download.php, избирате
Download Fraps 3.5.9 Setup (или просто кликате тук за да я свалите) - ако случайно имате проблем с download-а от сайта на fraps, можете да я свалите и от Filehippo като натиснете тук. Инсталирате програмата, като просто натискате Next, докато инсталацията приключи, след което я стартирате и я мнимизирате - не е необходимо да правите други настройки (разбира се, не е задължително клипчето да бъде записано с Fraps). Стартирате Diablo III и нека състезанието да започне :) Почвате да експериментирате и когато решите, че сте намерили мястото на което можете да убиете най-много чудовища - преди да направите mighty blow-а натискате F9 (бутона по подразбиране за записване на клипче в Fraps) и след като броя убити чудовища се е изписал на екрана, можете да натиснете F9 отново, за да прекъснете записа на клипчето (не е задъжлително да го натискате повторно - можете просто да изчакате 30 секудни и Fraps сама ще прекъсне записа - Free версията на Fraps, която можете да свалите от линковете по-горе е лимитирана до 30 секудни запис, които са напълно достатъчни за нашия challenge.

Къде да upload-на клипчето:

Най-лесно в YouTube - лесно и напълно безплатно.

- Ако имате Google/YouTube акаунт

отивате на www.youtube.com/upload кликате на големия бутон 'Select files to upload' и избирате клипчето което сте записали с Fraps (по-подразбиране директорията в която Fraps записва клипчетата е C:\Fraps\Movies)

- Ако нямате Google / YouTube акаунт

ще тряба да си направите такъв, което ще ви отнеме около една минута.
Отивате на www.youtube.com, най-горе в дясно натискате бутона Sing In - след което бутина Create An Account, попълвате задължителните полета и сте готови (вероятно ще трябва да потвърдите регистрацията - ще ви изпратят потвърдителен email на посоченият от вас e-mail адрес). След като вече имате account отивате на http://www.youtube.com/upload кликате на големия бутон 'Select files to upload' и избирате клипчето което сте записали с Fraps (по-подразбиране директорията в която Frpas записва клипчетата е C:\Fraps\Movies)

Когато upload-вате клипче в YouTube, моля да избирате опицята Unlisted от Privacy Settings - т.е. клипчето, ще може да бъде видимо, само от хора които имат линка към него.

Къде да изпратя клипчето

След като сте записали и upload-ли клипчето, копирайте линка към него и ми го изпратете посредством ЛС системата в сайта от тук

Защо трябва да записвам клипче:

Първоначалната идея беше да е просто с screenshot, но след като с останалата част от екипа обсъдихме възможностите, решихме че е по-добре да бъде с клипче, най-малкото защото не е много трудно посредством photoshop, реалния резултат да бъде манипулиран.

img1 img2 img3 img4

Правила:

1. Участие могат да вземат всички регистрирани потребители на сайта (включително екипа на сайта), независимо от степента на развитие на героя, с който ще се състезават.

2. Всички степени на трудност (включително всички Monster Power степени) СА позволени.

3. Всеки потребител може да участва само с едно клипче, като крайния срок за участие е 06.01.13 (Неделя) в 22:00 часа т.е. трябва да сте изпратили най-добрия ви резултат до тази дата.

4. След като направите Mighty Blow-а, задължително трябва натиснете Enter ( или бутона с който отваряте чата ) и да напишете 'd3bg' - няма нужда дори да натискате Enter след това - просто да го напишете - тази мярка се въвежда, защото е възможно да се изреже вече същестуващ клип и да се предостави за challenge-а. Клипчетата, които вече са ми изпратени участват, но ако хората направили ги подобрят рекордите си и запишат ново клипче за участие, също трябва да се съобразят с новото правило.

След изтичане на крайният срок, ще бъдат обявени победителите, както и всички останали участвали в challenge-а.

Забележка!

Ако двама или повече играчи имат един и същи резултат - печели този, който е изпратил клипчето по-рано - а другия се нарежда веднага след него в класацията.
 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 47

0

1. Коментари [overcrash] 02/01/2013 - 23:46ч.

 
Готово пратих :)
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [ironbg] 02/01/2013 - 23:48ч.

 
Супер! Утре ще се пробвам! :))
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [underweaver] 02/01/2013 - 23:55ч.

 
Браво! Радвам се, че макар и едвам Близард ни зачитат, Пожелавам на екипа да продължава да работи все така усърдно и някой ден да имаме поне част от наградите които получават diablofans и разни други!

Успех на всички!
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [lazarov] 03/01/2013 - 01:31ч.

 
Едва сега разбрах, че когато имаш 400 моба около себе си играта отива на 2К latency xD
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [xerion] 03/01/2013 - 01:31ч.

 
Това е много хубаво, както и наградите! Евала на момчетата които се занимават с това, сайта да се развива РЕСПЕКТ!
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 
0

6. Коментари [Dex] 03/01/2013 - 06:56ч.

 
Моля, не бързайте да изпращате клипчетата, имате време чак до неделя. :) Важното е, да зашишете най-добрия резултат, а не първи да изпратите клипче. Идеята всеки да участва с едно клипче, е да се избегне flood-a и да ни е по-лесно да отсеем победителите и да подредим времената на останалите участници. Ако изпратите второ клипче с по-добър резултат, разбира се, ще зачетем него, но моля ви изчакайте крайния срок, преди да но изпратите клипчето, за да не ни създавате допълнителна работа. Благодаря за разбирането. :)

Коментара беше редактиран от Dex на 03/01/2013 - 07:05ч.
 

Офлайн

 
0

7. Коментари [Valcho] 03/01/2013 - 07:25ч.

 
Да считаме ли, че като участва екипа те ще имат един вид предимство? В смисъл ще имат ли достъп до клиповете и резултатите до момента? Ако е така то поне всички да знаем топ5 поне :) Иначе и аз ще участвам :)
 

Офлайн

 
0

8. Коментари [vachoi] 03/01/2013 - 08:03ч.

 
До колкото знам само dex, ще има възможност да ги гледа.
 

Офлайн

 
0

9. Коментари [Dex] 03/01/2013 - 12:25ч.

 
Моля отново да прочетете правилата. Има ново правило, което въведохме днес. Моля да не пращате нови клипчета, преди да прочетете правилата!

@ Valcho - клипчетата ще ги гледаме Добри (nzhul), Мишо (forge) и аз - ние няма взимаме участие в challenge-a, така че не се притеснявай, никой няма да ви краде идеите. Тъй като Ванката (vachoi) ще участва, той няма да ги гледа. За Тишо (EarthFace) не знам, но ако участва и той няма да има достъп до тях.
 

Офлайн

 
0

10. Коментари [EarthFace] 03/01/2013 - 13:32ч.

 
Амии няма да участвам.Нямам време да снимам и да играя.За това ще помогна :)
 

Офлайн