Преглед на Challenge рифтовете

4

16/06/2017 - 21:04ч. - Автор: forge

 
E229XMLDOGA21497316008102.jpg

Разнообразието от билдове в Diablo III е огромно и може да отнеме дълго време, за да ги пробвате всички. Challenge рифтовете Ви дават възможност всяка седмица да пробвате изцяло нов билд, да получите награда за положеното усилие, както и да се съревновавате с останалите играчи!
divider.png


Какво са Challenge рифтовете

Challenge рифтовете са статични и са базирани на успешно завършени Greater рифтове на други играчи. За да се създаде нов Challenge рифта, целия профил на играч се копира, включително неговите предмети, парагон точки и умения, както и абсолютно същото копие на самия Greater рифт, който той е минал, включително неговата структура, местоположението на чудовищата и потенциални Пилони.
3FPJON4HD7FE1497316106845.jpg

Ако победите времето на оригиналния играч, ще бъдете възнаграден с торбичка пълна с крафтинг материали, материали от Баунтита и Blood Shard-ове.

F1A22RSFW1WR1497316107114.gif


Challenge рифтовете ще се сменят всеки понеделник, така че всяка седмица ще имате нещо съвсем ново да пробвате.
divider.png

Какво е "предизвиквателството" в Challenge рифтовете?

Diablo е игра, която използва рандомизация. Околната среда, чудовищата, уменията на чудовищата, предметите.. всички тези аспекти от играта в основата си имат елемент на случайност. Challenge рифтовете предлагат разнообразие от този модел, давайки равен шанс на всички. С едни и същи инструменти - е, в зависимост от билда, понякога и с едни и същи пречки - те дават възможност за по-различен тип съревнование.

За да завладеете наистина Challenge рифтовете и да докажете, че сте най-добрите, трябва да покажете най-доброто от себе си, майсторство и познание за съответния герой. Докато в Greater рифтовете има специфични стратегии, в Challenge рифтовете, стратегията се фокусира над самото изпълнение. Отделяйки време за разучаване на местоположението на чудовищата, Пилоните и самите карти, може значително да подобрите времето си. Някой от левелите на рифта може да има по-малко Елити или пък вашия билд да изисква да се фокусирате над убиването на не-елитните чудовища, за да си подобрите времето.
T3TKF2BCJK8G1497316107155.jpg
Може да си заслужава да си направите малък план за действие.

Билдовете се взимат от реални играчи, затова е вероятно да се сблъскате с билдове много различни от тези, които бихте срещнали във фен сайтовете или любимия си стриймър. Билд от старта на Сезон може да е микс от легендарни предмети, които така се е случило, че играча е намерил, и може да се наложи да се фокусирате над предмети, които не сте свикнали да ползвате. Независимо какъв билд ще се падне, имайте предвид, че всички играчи ще трябва да играят с него - това поставя равни условия за всички и ще имате възможността да играте наравно с най-добрите.

divider.png

Играйте по свой начин

Challenge рифтовете са отдавна замислен проект на Старши гейм дизайнерът Adam Puhl и очевидно той е много запален по тях. Очите му светят, когато мисли за следващото предизвикателство и по какъв начин ще го разнищи и завладее. "Това си е адреналин" - казва той и вълнението му е заразяващо. "Когато се състезаваш с този часовник, преживяването може да е напрегнато и разтупващо сърцето".
8VCPX1P62GEO1497316107287.jpg


Adam се надява, че Challenge рифтовете успяват да постигнат няколко подвига. От една страна, предлагат равностойно съревнование. От друга страна, това е различно преживяване от стандартния геймплей, който играта предлага, и понякога е хубаво да си починете от него. "Наистина се надявам това да бъде шанс за играчите да подобрят уменията си, реакциите си и да полират управлението на ресурсите", споделя още той. "Освен това е и перфектна възможност да изтъкне разнообразието от билдове. Не всяко умение ще бъде в топ билд, но това не означава, че няма и забавни начини да се играе Diablo".


Готови ли сте за Предизвикателство?

Какво мислите за Challenge рифтовете? Очаквате ли с нетърпение да катерите класацията? Каква е стратегията Ви? Успяхте ли да ги пробвате в бетата на Некроманта и да изместите някой професионален играч от неговия пиедестал?

Challenge рифтовете ще бъдат налични в следващия пач 2.6.0. Очаквайте още информация за него в идните дни!
 


+1

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 4

0

1. Коментари [username] 16/06/2017 - 22:01ч.

 
Изглежда интересно и мисля скоро да го пробвам. Не съм играл играта от супер много време, нямах никакво желание за игра, но това ми звучи свежо и най-вероятно ще поиграя, пък да видим.
 

Офлайн

 
+1

2. Коментари [forge] 16/06/2017 - 22:33ч.

 
Може да видите и нашия плейлист на Challenge рифтовете в youtube от бетата: линк
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [rump] 29/07/2017 - 17:07ч.

 
Пълна загуба на време!
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [ma3xplayer] 29/07/2017 - 17:13ч.

 
rump написа на 29/07/2017-17:07ч.:
Пълна загуба на време!
Не е баш загуба на време ;) Ако са ти нужни спешно материали от градовете си ги докарваш за 5 мин.
 

Офлайн