Превю на Kanai's Cube

5

28/07/2015 - 20:43ч. - Автор: forge

 
Всички рецепти за Kanai's Cube-а може да видите в тази страница.

LS5IwSF.jpg

Horadric куба е един от най-запомнящите се предмети в Diablo сериите. В Diablo II този куест предмет играеше важна роля в историята и предлагаше полезни функции от комбиниране на Gem-ове до ъпгрейдване на предмети. Но откъде произлиза мощта на този куб?

Загубен и забравен

Предшественика на добре познатия Horadric Cube, Kanai's Cube е могъщ артефакт, който съдържа неизмерима мощ. Широкоразпространен като "Кубът", Хорадримите са го създали, за да им помогне срещу трите злини - Mephisto of Hatred, Baal of Destruction и Diablo of Terror. Но той бил помрачен, което го направил прекалено опасен за употреба. Създавайки по-слабият Horadric Cube, те са поверили първия куб на тайна организация от варвари от планината Arreat, които са го пазили в безопасност от всички, включително останалите от тяхното племе.

OQTxeiY.jpg

През годините тези варвари служили като гвардейци на куба, пазейки го от любопитни очи и тези, които биха ползвали силата му със зли помисли. Последния от тези гвардейци, великия Главен Старейшина Канай, загинал, когато демоничния лорд Баал разрушил Sescheron по време на събитията от Diablo II: Lord of Destruction. Варварите винаги са вярвали, че техните войни трябва да бъдат погребани на склоновете на планината Arreat, но след разрушението на Worldstone и планината, в която се е съхранявал, духът на Канай не е могъл да получи покой. Вече обречен на безкрайно бдение над някогашния си дом и велико съкровище, той е в очакване да предаде този могъщ артефакт на някой, който да поеме неговата задача.

iNJJVDJ.jpg

Едно коварно лице, отново намерил пътя си към живите, би желал да получи достъп до този някога глуповато захвърлен артефакт. Разбира се, той много добре знае кой би впечатлил великия Канай..
AcJYb1b.png

Неразказаната мощ

Какво по-точно кубът на Канай ще направи за вашия герой? Краткия отговор е всичко. Това е огромно въведение, което ще промени възгледа ви над предметите, които намирате. Погледнете на него като инструмент за персонализиране на предмети. Не само добавя нов слой сили за вашия герой, но и колекционерски структуриран елемент към огромното разнообразие от предмети в Diablo III.
wQzEQOW.jpg

Една от първите възможности, които най-често ще използвате е възможноста да извличате легендарни умения от предмет. Така ще добавите легендарното умение във вашата колекция. Това дава възможност да екипирате легендарното умение без да е нужно да носите предмета. По този начин ще разчиствате инвентара си от предмети, които иначе бихте пазили "в случай, че някога ви потрябват". Ще можете да екипирате по едно умение за следните три категории:
 • Оръжия
  • Включва всички main-hand и off-hand предмети (щитове, Mojo-та, колчани и др).
 • Брони
  • Ръкавици, ботуши, панталони, брони, нараменици, каски
 • Бижута
  • Пръстени и амулети

Героите ще могат да екипират единствено умения на предмети, които биха могли да носят. (Няма да може да използвате ефекта на Calamity, ако играете с Barbarian).
Силите на предметите се извличат с техните най-високи стойности. Легендарните ефекти могат да се извличат от всички предмети, без значение за кой левел са. Веднъж извлечени, ще можете да си избирате какъв легендарен ефект да екипирате по всяко време от самия куб.

0dXi9Qo.jpg

Нека кажем, че сте намерили уникален легендарен предмет, който допълва билда ви, но се е ролнал с ниски статистики. Или пък сте енчантнали неправилния стат на предмет. Може би сте намерили предмета, който Ви трябва, но искате да бъде Ancient? С малко усилие и късмет, ще можете да поправите подобни ситуации. Кубът на Канай ще може да изковава наново легендарните Ви предмети, изцяло реролвайки нови статистики, сякаш е паднал на ново. По този начин новия Ви предмет може да се падне Ancient. Имайте в предвид, че ако reforge-ните Ancient предмет, новия предмет няма да бъде гарантирано Ancient!

Освен това, новия куб ще бъде способен и на други операции, като да премахва изискването за левел на предмет, конвертиране на Gem-ове и крафтинг материали от един тип на друг, както и да конвертира Сет предмети от една част в друга.

Не просто легенда, но и Трибут

Кубът на Канай не е просто функционалност и история. Винаги сме искали да въведем подобие на Horadric куба в Diablo III, но никога не сме предполагали, че ще бъде Кубът на Канай.

Kevin Kanai Griffith беше любим член на семейството на Blizzard и дългогодишен фен на Diablo. Той се присъедини към компанията като художник в екипа на World of Warcraft през 2005 година и е работил по Burning Crusader, Wratch of the Lich King и Mists of Pandaria. Когато Diablo III екипът се сформира, Kevin се присъедини и взе участие в оригиналната игра, създавайки преситени от разнообразие зони, които може би ще разпознаете.

x2Y6JHT.jpg
kBcKOly.jpg
afFDW3t.jpg

Kevin продължи работата си по Diablo и след излизането на Reaper of Souls. Може би ще се сетите за него от стрийма от годишнината.

През февруари 2012 година Kevin беше диагностициран с много рядка форма на рак, позната като Alveolar Soft Part Sarcoma (ASPS). Въпреки всичко, запази духа си и продължи работата си по Diablo III. Той е отговорен и за цикъла ден/нощ в Adveture Mode. Въпреки доблестната си борба, загубихме нашия колега и приятел на 16 октомври 2014 година.

източник
 


+7

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 5

0

1. Коментари [LionDance] 28/07/2015 - 21:21ч.

 
R.I.P. Kanai
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [sa666o] 29/07/2015 - 09:30ч.

 
Супер, благодаря за превода.
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [Elezia] 20/01/2016 - 23:06ч.

 
Искам да попитам,трябва ли да сложа същия предмет,като на картинката за даденото умение,което искам да получа. Благодаря предварително!!!
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [forge] 20/01/2016 - 23:58ч.

 
Ако искаш да извлечеш умението на даден предмет, което после да използваш като "пасивно" умение (тоест, да не е обходимо да го екипираш на героя си), използваш първата рецепта от куба. Всички рецепти на български обяснени може да видиш в тази страница.
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [marinkas] 23/02/2016 - 02:36ч.

 
защо когато говоря с Зултан не ми дава куеста за този куб ? обиколих цялата местност но нищо не намерих ??
 

Офлайн

 
 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
 1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
 2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
  които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
  качествено съдържание на потребителите!
 3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
  за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
 4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: