2.2.1 Хотфиксове, Carnevil бъг и Tornado бъг

0

22/05/2015 - 08:49ч. - Автор: Benifios

 
b2VPXbA.jpg

Малко по-рано днес беше пуснат нов хотфикс, който имаше за цел да оправи бъга, който се получава ако при получаване на фатален удар точно когато ви свършва Akarat's Champion, вие ще имате бонусът перманентно. Също така в момента има проблем и с Докторите, като проблема е че Фетишите не стрелят в някои моменти, когато сте екипиран Carnevil, работи се по разрешаване на проблема.
Blizzard


[LIVE HOTFIXES]
Crusader

Оправен е проблемът, когато играчът получи фатален удар точно в момента, когато Akarat's Champion (Prophet) свършва да получава бъфа от скила и руната перманентно (5/21) (Blue Tracker / Official Forums)


Carnevil Bug


В момента се опитваме да намерим и отстраним проблемът, който кара Фетишите да "забравят" да стрелят дори когато Witch Doctor-а използва Carnevil. Уверяваме ви, че когато имаме повече информация по проблема ще я споделим с вас. Благодарим ви за репортите и инфото, което ни предоставяте! (Blue Tracker / Official Forums )


Tornado Bug

Наскоро се установи, че има бъг при Rift Guardians, които имат за афикс Торнадота. Оказва се, че при пусканео на този афикс, торнадотата се движат на голямо разстояние от точката където са пуснати. Може да прочете повече по-долу.
Blizzard


Здравейте имах същият проблем преди малко, предполагам това е бъг?

Да, това е така. Това е бъг в поведението на торнадотата и го има при всеки Rift Guardian , който има този скил (визираме Sand Shaper и Saxtris). В момента се опитваме да установим и оправим проблема.

Ето и какъв е точно проблемът. Торнадотата просто не стоят близко до RG ; те просто трябва да сменят посоката си твърде бързо. В резултат на това те няма да се отделечават от точката им на призоване. Това ще промени и кайтването при Rift Guardian.

 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

В тази статия все още няма коментари!
Напиши първия!

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: