Промени по Пилоните

4

07/12/2014 - 04:51ч. - Автор: forge

 
JIgcvxu.png

По време на BlizzCon 2014 разработчиците на Diablo отказаха да променят състоянието на Пилоните. Дори точно обратното, казаха, че ще ги направят по-често срещани по време на Greater Rift, но очевидно сега са си сменили мнението. Те ще останат, но няма да са толкова ефективни срещу единични противници.

Както казахме на BlizzCon, не искаме да премахваме Conduit Пилоните напълно. Чувстват се уникални и вълнуващи, когато ги вземете и това е нещо, което искаме да запазим. Не всеки играч е (или ще иска да бъде) топ състезател и е важно да запазим тези вълнуващи моменти за всички. Въпреки това, признаваме, че Conduit-а в момента е прекалено добър и плануваме да го нърфнем.

По-конкренто искаме да намалим ефективноста му срещу единични противници. За целта ще направим някои промени в следващия PTR пач. Възможно е на моменти срещу повече противници да се чувства подобрен, но ще бъде далеч по-малко ефективен срещу единични противници. В допълнение, демиджа ще се скалира според вашия weapon damage, вместо трудноста на Greater Rift-а. Като цяло ще се чувства могъщ и готин, но не и крайно променящ играта или нещо около което да си градите целия билд.

Искаме първо: да има разнообразие от пилони; И второ: вашият успех или неуспех да не зависи от пилоните. Знаем, че в момента това не е така, но целта ни е да го постигнем.

Като допълнение, The Speed пилонът също ще бъде малко променен. Вече автоматично ще разбива обекти и врати. Чувстваше се малко странно да бягате с пълна скорост и да се спрете изведнъж на някоя врата с активен Speed пилон.

И двете промени ще бъдат активирани в следващия PTR пач.

 


+4

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 4

+2

1. Коментари [Krigbur] 07/12/2014 - 09:52ч.

 
Хихихихихихи Шелдън Купър :teeth:
 

Офлайн

 
+2

2. Коментари [Benifios] 07/12/2014 - 13:46ч.

 
Браво за превода :)
Това означава, че следващата седмица най-вероятно ще добавят и промените по сетовете. Може би на лайв сървъра най-рано по Коледа може да очакваме новият пач...
 

Офлайн

 
+1

3. Коментари [vaskobgn] 07/12/2014 - 17:23ч.

 
Статията добре ... ама колажа е още по-голям! :)
 

Офлайн

 
+1

4. Коментари [SlabTiEfarma] 08/12/2014 - 09:55ч.

 
Колажа :star:
 

Офлайн