The Mystic - Пръв поглед върху Enchanting-а и Transmogrification-а

10

24/10/2013 - 22:36ч. - Автор: forge

 
The Mystic - пръв поглед В Reaper of Souls ще имате възможността да обедините силите си с нов и мощен съюзник - Myriam Jahzia, the Mystic.

Myriam Jahzia е мъдра жена, която ще Ви предложи мъдри съвети по време на бурните времена, които предстоят. Тя и нейният клан са номади, познати като Vecin - духовни и благословени с магически способности. Техните предци са се покланяли на могъщо божество, познато като Allmother. Vecin-ците вярват, че Allmother е източникът на техните способности, защото всички Vecin-ци притежават шесто чувство, което те наричат Прозрение. Докато Прозрението се проявява по-силно при жените, то е особено силно при Myriam.

Въпреки, че тя е доста изобретателна, Myriam е безпомощтна срещу силите на Malthael и е в капан от безмилостното настъпление. Вие ще имате възможността да спасите Myriam по време на вашето пътешествие през Westmarch и малко след срещата си с нея, тя ще Ви услужи с занаятчийските си способности, независимо от левелът Ви.Подобно Blacksmith-а и Jeweler-а, Myriam - Мистикът - е опитен занаятчия способна да прави промени както по най-обикновенните, така и по най-сложните брони и оръжия. През годините Myriam е подобрила своя занаят и в знак на благодарност за нейното спасяване от Malthael, тя ще Ви предложи две уникални услуги, които да Ви помагат във вашите мисии: една, която да подсилва и подобрява вашите предмети (Enchanting) и друга, която допълнително д а Ви позволи да си персонализирате външния вид (Transmogrification).

Enchanting:

Някога падало ли Ви е предмет, който е почти перфектен, но един афикс просто не отговаря на очакванията Ви? Или вероятно сте намерили предмет, който обичате, но започва да Ви става безполезен напред в прогресът Ви? С Enchanting-а ще можете да реролнете един афикс на Rare или Legendary предмети лесно и просто, като разговаряте с Myriam, която ще Ви предостави Enchant меню, от което да заплатите с необходимите материали. Толкова е просто!

Докато не всички възможни свойства могат да се реролнат, то повечето могат, и ще имате възможност да го реролвате отново и отново, колкото пъти си поискате. Това позволява на Enchanting-а да се чувства смислен, отваряйки Ви врати да ловувате за предмети с дори по-добри базови афикси. (Които, разбира се, след това ще можете да подобрите чрез Enchant-а).

Как работи Enchanting-a:

Enchant-ването на предмети е лесно:

1.) Говорете с Myriam и изберете "Enchant" менюто.2.) В Enchanting прозорчето поставете предмет. Списъкът с възможни афикси ще се появи под вашият предмет. Можете да изберете всеки един от тях и да разберете какви свойства имате възможност да получите, чрез кликване на въпросителния знак отдясно.3.) След като сте решили какви афикси искате да реролнете, просто съберете нужните крафтинг материали и необходимото злато, изберете афикса, който да реролнете, и натиснете на "Replace Property".4.) Изберете афикса за замяна от списъка с позволените възможности. Можете да видите възможните афикси за замяна отдясно на разширеният Enchanting прозорец.5.) След като сте Enchant-нали афикса с нов, ще имате възможността да го замените отново срещу допълнително злато и материали.

Допълнителни детайли за Enchanting-а:

След като крайният резултат, който ще получите по време на Enchant-ване ще бъде на случаен принцип, възможно е новият да бъде по-малко полезен от предишния. Но не се притеснявайте! С цел да смекчи угризенията на купувача, Myriam ще продължи да предлага предишният афикс от списъка с възможни опции при Enchant-ване. Така, че ако не харесвате новия афикс, който сте получили, винаги ще можете да изберете да си запазите стария.

Имайте предвид, че когато избирате кой афикс желаете да промените, ще имате възможността да променяте само този, който вече сте променили. След като веднъж сте реролнали един афикс чрез Enchanting-а, всички останали стават "заключени" и не могата да бъдат реролвани. И също така, веднъж след като сте Enchant-нали предмет, той остава обвързан с акаунта Ви (Bound to Account) и повече не може да бъде търгуван с други играчи.

Transmogrification:

По време на приключението ви, докато пътувате през Sanctuary в търсене на Malthael и неговите слуги със сигурност ще попаднете на широк спектър от познати и непознати брони и страховити оръжия. Благодарение на Myriam вие не само ще следите, дали тези предмети са най-добрите с които можете да се екипирате, но също така ще имате възможност да се възползвате от новата функция в Reaper of Souls наречена Transmogrification, която ще ви позволи да променяте външният вид на на вашият герой, без да се налага да жертвате някой цененен stat за сметка на това да изглежда добре.

Как работи Transmogrification-а:

Ще имате възможност да променяте външният вид на всички предмети в играта - включително легендарните и set предметите. За да можете обаче да се възползвате от определен външен вид - първоначално ще трябва да го отключите, веднъж отключен този облик ще бъде наличен, за всички герои от вашият акаунт. Новите визуални облици на Обикновенните (белите), магическите (сините) и редките (жълтите) предмети, ще се отключват с вдигането на level на Mystic-a, а skin-овете за легендарните и set предметите, след като ги идентифицирате.

Промята на вида на предмета е лесна:

1) Говорте с Мириам и изберете "Transmogrify" менюто.


2) Оттам, поставете предмета, чийто облик желаете да промените в Transmogrification прозореца.


3) Под предмета ви, ще се появи списък с нови skin-ове. Можете да изберете всеки един от тези skin-ове и да видите как изглеждате с него в preview панела.


4) След като изберете, как желаете да изглежда вашият предмет, ще трябва да заплатите сумата злато, която струва той и да натиснете бутона "Transmogrify", за да потвърдите избора си.


5) Оттам продължете приключението си - със стил!Допълнителни детайли за Transmogrification-а:

Има няколко ограничения, които трябва да имате предвид, когато персонализирате даден предмет:
 • Новите облици, които ще събирате в Softcore режим, ще бъдат отделни от уникалните облици, които ще бъдат налични в Hardcore режим.
 • Въпреки, че всички предмети, ще могат да бъдат персонализирани, външният вид, които искате да ползвате, трябва да са от един и същи основен тип. (Например: можете да промените външният вид на меч за две ръце с визия на друг меч за две ръце или меч за една ръка с брадва за една ръка или боздуган за една ръка)
 • Transmogrify променя текущият индивидуален предмет, а не целият слот. Ако желаете да промените нов предмет, ще трябва да се върнете при Mystic-a, за да може тя да приложи магията си върху него.
 • Можете да боядисвате ( да прилагате dye-ове върху тях ) предмети, на които сте приложили transmogrification, но ако приложите transmogrification на предмет, които вече сте боядисали, skin-а и цвета му ще бъде променен с текущия, които сте избрали.
 • Legacy предметите ( тези които ще ви паднат, преди expansion-a / pre-expansion пачовете да бъдат пуснати ) няма да отключват уникални външни видове, но ще могат да бъдат преобразявани.
 • И накрая имайте предвид, че transmogrification-а ще прави всеки един предмет, върху които го използвате account bound, така че планирайте нещата, преди да действате.


 • Rolling the Cart Forward:

  Myriam, Мистикът, ще бъде могъщен помощник по време на пътешествието Ви през Westmarch и отвъд. Дали да си подобрите предметите или да се изтъкнете пред останалите с уникален външен вид на екипировката, занаятчийските ѝ услуги ще Ви помогнат да се сдобиете с допълнителна мощ и екзотичен гардероб.

   


  +8

  voteup
   

  Офлайн

   
   

  Коментари: 10

   

  Офлайн

   
  0

  1. Коментари [Dex] 24/10/2013 - 22:50ч.

   
  Сега ще съм по-джиджен и от тази кака тук:

  h1vjM.jpg

  Коментара беше редактиран от Dex на 25/10/2013 - 09:46ч.
   

  Офлайн

   
  0

  2. Коментари [vaskobgn] 24/10/2013 - 22:51ч.

   
  Dex_ ще печелиш конкурс за най-фешън малко ти! :D

  Супер яката промяна е това! :)
   

  Офлайн

   
  0

  3. Коментари [mystic_s] 25/10/2013 - 09:49ч.

   
  Малко не са ме докарали на снимката, сложили са ми към 100 кг. отгоре ма това е днешната фотография.
  Та приготвяйте списъка и да почвам да кова. :teeth:
   

  Офлайн

   
  0

  4. Коментари [Dex] 25/10/2013 - 10:48ч.

   
  Хахаха :teeth:
   

  Офлайн

   
  0

  5. Коментари [strangera] 25/10/2013 - 11:59ч.

   
  ТРАНСМОГРИФИКАЦИОН!!! :D
   

  Офлайн

   
  0

  6. Коментари [sauron] 25/10/2013 - 12:37ч.

   
  Голямо чакане, голяма мъка докато излязат всичките нови неща :lookleft:
   

  Офлайн

   
  0

  7. Коментари [olfilthy] 25/10/2013 - 13:13ч.

   
  Сега ще има Pimp my character! :D
   

  Офлайн

   
  0

  8. Коментари [paradise] 25/10/2013 - 13:31ч.

   
  Мноооооооооооого бавно работят, да пускат пача и март да пускат РОС! Не издържам вече.....
   

  Офлайн

   
   

  Офлайн

   
  0

  9. Коментари [Elbrus] 25/10/2013 - 16:13ч.

   
  Определено е интригуващо! Само още малко търпение B)
  А ще може ли селф-крафта да се ре-ролва?

  Коментара беше редактиран от Elbrus на 25/10/2013 - 16:18ч.
   

  Офлайн

   
  0

  10. Коментари [sa666o] 25/10/2013 - 16:45ч.

   
  Страхотно, благодаря за труда forge. Много ми е странно че пускат толко много информация преди близкон.
   

  Офлайн