Ново събитие: Infernal Machine

17

16/10/2012 - 23:17ч. - Автор: Dex

 
1.jpg

Готови ли сте за двойна доза опастности идващи от ада? В пач 1.0.5, играчите достигнали 60 ниво, ще могат да изградят прокълнато устроство наречено Infernal Machine (Адска Машина), което ще им позволи да се бият с някои от най- злобни твари от света на новия Тристрам ... и ако това не е достатъчно да ви стресне ... те ще бъдат по двойки. Наградата за победата над тях ще бъде страхотна, но за да можете да направите това ще е необходима извесна подготвока.

Продължете да четете по-надолу, за да разберете как да сглобите Адската Машина, къде може да я използвате и какви епични награди очакват онези, които са достатъчно смели за да отключат тайните които крие тя.

The Components

За да сглобят Адската Машина, играчите ще трябва първо да съберат четрите компонента, които се намират при техните надзиратели във всеки един от актовете на Inferno трудност.

Ключът на Разрушението (Key of Destruction) се намира при Odeg the Keywarden в Act I - Fields of Misery

Ключът на Омразата (Key of Hate) се намира при Sokahr the Keywarden в Act II - Dahlgur Oasis

Ключът на Терора (Key of Terror) се намира при Xah'Rith the Keywarden в Act III - Stonefort

Планът за Адската Машина (Infernal Machine Blacksmithing Plan) се намира при Nekarat the Keywarden в Act IV - Silver Spire Level 1

За да има шанс да ви паднат ключовете, задължително ви трябват 5 стака Nephalem Valor, а всяко едно нивo Monster Power увеличава шанса с 10%. т.е. ако при MP 1 шанса да ви падне ключ или плана е 10%, то при MP10 шанса е 100%. (Всеки един от компонентие ще се счита за 'прикрепен към акаута ви', което означава, че те могат да бъдат използвани от всеки един ваш герой)

The Device

След като сте събрали всеки един от компонените, те ще могат да бъдат сглобени при ковача в града. Ковача ще трябва да бъде 10 ниво, за да може да изучи плана за създаването на Адската Машина, като това ще ви струва и допълнителни 12 хиляди злато.

(Веднъж създадено, устройството ще трябва да остане в инвентара ви, докато се активира.)

Веднъж сглобено, устройството ще може да бъде активирано само на едно място - къща в New Tristram, известно като Heretic's Abode. За да активирате устройството, влезте в къщата като счупите вратата и (тя се намира точно зад Brother Malachi the Healer) и натиснете с десният бутон на мишката върху устройството намиращо се в инвентара ви. Това ще активира зловещ червен портал, които ще ви отведе до демоничното царство, където ще се изправите срещу двама от най-лошите злодеи от Диабло вселената.

(За да можете да достъпите Heretic's Abode е необходимо предварително да изберете quest-а Act I – Return to Tristram)

Активирането на Адксата Машина ще унищожи устройството, така че за да отворите друг портал, ще трябва да сглобите устройството наново. Този процес включва събирането на трите ключа отново и заплащането на нови 12 000 злато. (Добрата новина е, че поне не трябва да обучавате ковача наново.)

The Bosses

Тези, достатъчно смели да преминат през зловещия портал ще бъдат телепортирани до една от трите произволно избрани области, където ги очакват двама от босовете.

В Царството на Раздора (Realm of Discord) ви очакват King Leoric и Maghda пазещи Кралските Крипти (the Royal Crypts)

В Царстовто на Хаоса (Realm of Chaos) ви очакват Ghom и Rakanoth пазещи склада с провизиите :) (the Larder)

И накрая в Царството на Смущението (Realm of Turmoil) ви очакват Siege Breaker и Zoltun Kulle пазещи Ръбът на Пропастта (the Edge of the Abyss)

По отношение на трудността, битките които ще водите ще бъдат подобни на битката с Диабло на Inferno трудност, като всеки един от опонените ви ще запази пълният си арсенал от умения и магии, като много от тях ще бъдат по-мощи, а някои от босовете дори ще ползват нови трикове с които ще подложат на тест тези дръзнали да влезнат в техните владения. Ако по време на битката, докато се борите с тези адски изчадия, героят ви умре, не се притеснявайте - докато не напуснете текущата игрова сесия, можете да започнете битката отначално, като използвате същият този портал, който сте създали преди това. По същия начин, дори след като сте убили двамата боса, порталът ви в Heretic's Abode ще остане активен, докато не излезете от играта, което означава, че ако ако останете без място в инвентара няма проблем да излезете и да се върнете, без да загубите плячката ви.
(Имайте предвид, че не можете да отидете в същото царство в което сте били два пъти в една игра. Това означава, че ако създадете (или имате достъп) до четри или повече Адски машини, за да може да използвате всяка една от тях, е необходимо да направите нова игра, след като вече сте отворили три портала.)

The Rewards

Победата над двойка от босовете, ще бъде възнаградена с предмети и злато, но това далеч не е всичко. След като бъдат убити има шанс да ви пуснат демонични органи, които могат да бъдат използвани за създаване на легендарен предмет с уникална сила: Адският огнен пръстен (the Hellfire Ring)
За да може да се изгради пръстенът, ще са необходими три парчета:
Гърчещият се гръбначен стълб (The Writhing Spine), който може да бъде пуснат от King Leoric или Maghda в Царството на Раздора (Realm of Discord)
Дяволският зъб (The Devil's Fang), който може да бъде пуснат от Ghom и Rakanoth в Царстовто на Хаоса (Realm of Chaos)
Окото на отмъщението (Vengeful Eye), което може да бъде пуснато от Siegebreaker или Zoltun Kulle в Царството на Смуещението (Realm of Turmoil)
Подобно на ключовете, за да ви паднат органите ще са ви необхидми 5 Nephalem Valor, a всяко едно ниво на Monster Power, ще увеличи шанса да ви паднат с 10% (при MP10 шанса е 100%)

(Всеки път когато искате да направите Hellfire пръстена, ще са ви необходими трите органа, както и 15 000 злато които да дадете на бижутера)

След като всички органи са събрани, те могат да бъдат комбинирани при бижутера, като за целта ви е нужда рецепта (дизайн), която може да бъде закупена от Squirt the Peddler (малкото момиченце в ACT II). Чрез нея бижутера ще научи рецепти за четири различни варианта на пръстена: Hellfire Ring of Intelligence, Hellfire Ring of Strength, Hellfire Ring of Dexterity, и Hellfire Ring of Vitality.
В зависимост от това кой вариант изберете , пръстенът ще гарантира основен атрибут, който ще варира от 170 - 200.

В допъление към към към основнят атрибут, всеки пръстен винаги ще ви дава допълнително:

+35% опит (кеф :))
+4 случайни магически свойства
Без изискване на ниво
Пръстенът ще бъде прикрепен към акаунта ви
Шанс да изстреляте експлозивна огнена топка, когато ви атакуват


Пръстенът се счита за Unique-Equipped, което означава, че можете да носите само по един. Помощниците ви ще могат да бъдат оборудвани с пръстена, като ще могат да се възползват от бонуса за опит и от липсата за изискване на ниво. Ако почуствате, че нямате нужда от пръстена, можете да го направите на парчета (материали) при местния ковач. Да направите един или повече - изборът е ваш.


 


0

voteup
 

Офлайн

 
 

Коментари: 17

 

Офлайн

 
0

1. Коментари [SteK] 16/10/2012 - 23:35ч.

 
Ето за това ставаше въпрос :)

Коментара беше редактиран от SteK на 16/10/2012 - 23:36ч.
 

Офлайн

 
0

2. Коментари [CerberuS] 17/10/2012 - 00:52ч.

 
Сам ли трябва да бия тия дебелите или ще е възможно някои да удари 1 рамо ?
 

Офлайн

 
0

3. Коментари [EarthFace] 17/10/2012 - 01:16ч.

 
CerberuS написа на 17/10/2012-12:52:37AM:
Сам ли трябва да бия тия дебелите или ще е възможно някои да удари 1 рамо ?
Сам.
 

Офлайн

 
0

4. Коментари [vaskobgn] 17/10/2012 - 01:39ч.

 
EarthFace написа на 17/10/2012-01:16:08AM:
CerberuS написа на 17/10/2012-12:52:37AM:
Сам ли трябва да бия тия дебелите или ще е възможно някои да удари 1 рамо ?
Сам.
Еее небъди лош де! :) Аз мисля да изпия 2-3 уиските и да влезна в монитора да ги бия направо! :D
 

Офлайн

 
0

5. Коментари [Dex] 17/10/2012 - 07:20ч.

 
CerberuS написа на 17/10/2012-12:52:37AM:
Сам ли трябва да бия тия дебелите или ще е възможно някои да удари 1 рамо ?

Разбира се, че може и в парти :). Ето да видиш нагледно.
 

Офлайн

 
0

6. Коментари [arm11] 17/10/2012 - 07:25ч.

 
С нетърпение чакаме да видим пача,но не мисля че ще е лесно.Този пръстен звучи добре,но докато съберем частите за да го направим ще е зор и доза късмет.

Успх :)
 

Офлайн

 
0

7. Коментари [Dex] 17/10/2012 - 08:56ч.

 
При MP5 шанса да падне всяка една от частите е 50/50, (+5-те стака) мисля че това ще MP настройката, която ще ползвам. Ще видим де, честно казано не играх PTR-а много и не знам дали на MP5 ще се справя лесно с uber босовете, но ще видим днес, когато се прибера от работа :)
 

Офлайн

 
0

8. Коментари [PerroBG] 17/10/2012 - 10:01ч.

 
поркълнто
 

Офлайн

 
0

9. Коментари [Dex] 17/10/2012 - 11:05ч.

 
10x оправих го!
 

Офлайн

 
0

10. Коментари [carphunt] 17/10/2012 - 18:20ч.

 
този Hellfire ring е малко ...pain in the ass.. не е толкова лесен за фарм. 3 часа фарм за 1 адскат машина
 

Офлайн