“Никога няма да се поддам
на твоето зло.”
Тамплиерите са свещени бойци, борещи се за справедливост и избягващи опасностите, които водят до култовете и демонично обсебване за приемане на себеотрицанието. Те не само на думи защититават царството - те са тренирани и обучени войни, научени да са мъже дори в мрака, посветения Kormac е образец сред тях.

Kormac идва измежду редиците като млад мъж и бързо бива определен като идеалният Тамплиер, посвещавайки целия си живот в това.Неговата преданост е особено непоклатима, дори и за една от заповедите му, и въпреки уважението си към битката той презираше към онези, които не споделят неговите високи морални стандарти.

Въпреки това, пътя на Kormac не винаги ще бъде и вашия собствен, както и вашите цели и постижения в това число, затова той ще се бие на ваша страна за да прочисти този свят от коварният мрак, който ще затъмни светлината на Рая.Екипировка

templar_special
spear
shield
Kormac се изтрелва с главата на пред в битка, облечен в тежка броня и размахвайки оръжието и щита си. Неговите внушителни фигура и праведни бойни викове неизбежно привличат вниманието на повечето демони на Горещия Ад, които те очакват. През вашето пътешествие Kormac събира реликви - потири, скулптури и фрагменти на свещенни оръжия, които му дават сила.Прогрес на бронята

Бронята на начинаещия Kormac е тежка и износена, но въпреки тежеста си, ще бъде тежко тествана от хищничеството на по-силните демони.

 

С времето, Kormac си надгражда бронята, добавяйки каска и тежки ботуши за лесно предвижване по вероломните местности.

 

Облякан в крайния си вид, Kormac се превръща в неумолима сила от желязно облекло, готов да издържи мъките, които ги очакват от ноктите на демоничните създания.

 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: