Benifios
![]() ![]()
Adramelech |
Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: Benifios на 22/12/2015 - 19:49ч. Вашият списък на задължителните филми, които трябва да се изгледат ![]() Темата е ясна ![]() ![]() ![]() Темата беше редактирана от forge на 28/12/2015 - 00:04ч. |
Hollowman
![]() ![]()
Nephalem |
# 1: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: Hollowman на 22/12/2015 - 19:56ч. Няма такова нещо като задължителен филм -> всеки си има различен вкус ....не можеш да караш някой на сила да гледа нещо, което за него е глупост и да му кажеш "Това е задължително иначе не си човек". Аз гледам почти изключително Sci-Fi и Фентъзи ......не можеш да ме накараш да гледам романтични комедии и да ги харесам с пистолет до главата....било то каквато и да е "класика". |
KOMAP
![]() ![]()
Archangel |
# 2: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: KOMAP на 22/12/2015 - 20:16ч. Аз съм фен на идиотските комедии. (като изключвам американските пароди, те са прекалено малоумни дори и за мен) Препоръчвам: 1. Филмите на Monty Python и по конкретно "Life of Brian" 2 "G.O.R.A." - Това е турси филм. 3 Комедиите с участието на Simon Pegg като най-добрия е "Shaun of the Dead" В основни линии това е типа филми, които харесвам. |
youllsuffer
![]() ![]()
Zombie |
# 3: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: youllsuffer на 22/12/2015 - 20:19ч. Кръстникът 1-3; Белязания; Angel heart; Fast and Furious 1-7; Matrix 1-3; Lord of the rings 1-3; Hobbit 1-3; Star Wars 1-7; Indiana Jones 1-3; (другите части според мен не заслужават толкова внимание) Count Dracula; James Bond филмите (Всеки носи различно име в интернет може да ги видите всичките филми те са 20+) Die Hard 1-5; Lethal Weapon 1-4; Terminator 1-3 (може би и Genisys, 4-тия филм не става); Brave Heart; The Shining; A Nightmare on Elm Street; The Exorcist; American Pie (включително и spin-off сериите пр. Beta House и Naked Mile) Има още много много, но си признавам че ме домързя да пиша затова от време на време ще пускам имена на филми ![]() |
OutOfTouch
![]() ![]()
Minion of |
# 4: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: OutOfTouch на 22/12/2015 - 20:39ч. Дайте нещо по съвременно..поне след 2013. Едит: Лично мен ме трогна този филм: Spring, Summer, Fall, Winter, and Spring. Корейски, философски за живота. И е 2003 ![]() Коментарът беше редактиран от OutOfTouch на 22/12/2015 - 20:46ч. |
Previous
![]() ![]()
Archangel |
# 5: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: Previous на 22/12/2015 - 22:18ч. 1. Death Note Но това е японска анимация.. 2. Sunset Limited Уникален филм.. Целия филм е разговор между mr. White и mr. Black... 3. Inception - за мен си е добър филм. И доволно ефектен. Пък и има нещо, за което да се замислиш. 4. Shaun of the Dead Кърти, както е споменал колегата от по-рано. 5. 28 days/weeks later и двете са много добри хоръри. 6. Terminator 1/2 Нереални филми за времето си. Със сигурност ще добавя и още след време, но на първо четене тези ми идват на ум веднага. |
MrPresident
![]() ![]()
Night King |
# 6: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: MrPresident на 26/12/2015 - 12:17ч. Моя списък, със сигурност ще изпусна нещо, но ще дам това което ми изниква на първо чете в съзнанието. ![]() 1. Interstellar 2. Inception 3. The Wolf of Wallstreet 4. Lord of the Ring 5. We are the Millars 6. Now you see me 7. Source Code 8. Hero - китайския 9. Requiem for a Dream - тук съм с леки резерви, дали е филм за честно гледане, тъй като на мен лично ми въздейства много ![]() 10. The Prestige |
thetarget
![]() ![]()
Megademon |
# 7: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: thetarget на 26/12/2015 - 21:20ч. 0. Цар Лъв ![]() 1. Изкуплението Шоушенк 2. Зеленият път (пфу още един със затворници) 3. Форест Гъмп 4. Матрицата 1 5. Rush (most underrated film ever!!!) 6. Batman The Dark knight rises 7. LOTR Завръщането на краля 8. Шпионски Игри 9. Гладиатор |
vaskobgn
![]() ![]()
Rocky |
# 8: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: vaskobgn на 26/12/2015 - 22:03ч. 1. Star Wars: Force Awakens - това много ми се гледа. За други филми може би прсото ще следя какво излиза, какво ще излиза и така.Нямам набелязано нещо конкретно.Евентуално може да отида на кино и за Костенурките Нинджа, защото първият филм ми хареса пък и в продължението нали играе Стивън Амел(Oliver Queen-Arrow) та и заради него ще ми се гледа още повече. ![]() |
tERROR85
![]() ![]()
<SPAM BOT> |
# 9: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: tERROR85 на 27/12/2015 - 12:02ч. Сигурно няма да стигне 1 коментар да ги изброя ![]() Ще нахвърлям набързо топ 15. После може да добавя още. 1. Star Wars 2. Indiana Jones 3. Sragate 4. The Matrix 5. X-Files 6. Lord of the Rings + Hobit 7. Battlestar Galactika + Caprica + Blood and Chrome 8. Marvel Cinematic Univerce (Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, The Avengers, SHIELD, Guardians of the Galaxy, Agent Carter и Ant-Man). 9. Alien - Predator 10. Jurassic Park 11. StarTrek 12. Need for Speed 13. Home 14. Cloud Atlas 15. Atlas Shrugged Коментарът беше редактиран от tERROR85 на 27/12/2015 - 12:05ч. |
Previous
![]() ![]()
Archangel |
# 10: Вашият списък на задължителните филми![]() ОфлайнАвтор: Previous на 27/12/2015 - 14:00ч. Atlas Shrugged?! Пропаганден филм ти е в топ списъка?! Да има интересни неща в него, но има СТРАШНО МНОГО пропаганда, която няма нищо общо с истина в него.. И ако човек не седне да се поинтересува от други източници, ще вземе да му повярва на 100%.. И от там криворазбрания свят, в който живеем.. |
В момента онлайн има 0 регистрирани потребители. Общо 32 онлайн за последните 24 часа.
Онлайн потребители:
Най-активни днес: Neltharaku, tERROR85
Рожденици днес: Kaloyan (29)
Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител
Мнения: 95378 | Теми: 6214 | Потребители: 6008 | Най-новият ни потребител е: itsgosho