romeokton
![]() ![]()
Fallen |
УоУ голд за голд в Диабло![]() ОфлайнАвтор: romeokton на 30/11/2012 - 12:20ч. Разменям голд в УоУ - реалм ЕУ Казак (хорда) за голд в Диабло. Приключвам с УоУ и искам да си разменя златото, което е около 290к. Може да ми пишете на скайп - romeokton , за да договорим условията по размяната. |
EarthFace
![]() ![]()
Ветеран |
# 1: УоУ голд за голд в Диабло![]() ОфлайнАвтор: EarthFace на 30/11/2012 - 12:48ч. Човек.Продай голда на WoW за пари.И стея пари си вземи за Diablo 3 . До колкото знам последно златото в WoW беше 6$ |
romeokton
![]() ![]()
Fallen |
# 2: УоУ голд за голд в Диабло![]() ОфлайнАвтор: romeokton на 30/11/2012 - 12:55ч. Ако знаех как да го продам, без да има опасност да ме излъжат бих го направил. ![]() ![]() |
SHERIFA
![]() ![]() |
# 3: УоУ голд за голд в Диабло![]() ОфлайнАвтор: SHERIFA на 30/11/2012 - 13:14ч. Няма такова нещо „без да ме излъжат“. Щом ще се правят Out-of-Game неща с покупко-продажби - ВИНАГИ съществува и го има РИСКА от загубата. За това се търсят хора и trading sites с репутация (под формата на: feedbacks, ratings, reps), както и аукциони. |
EarthFace
![]() ![]()
Ветеран |
# 4: УоУ голд за голд в Диабло![]() ОфлайнАвтор: EarthFace на 30/11/2012 - 14:08ч. Sheri насочи момчето къде купуват злато! |
Midway
![]() ![]()
Skeleton |
# 5: УоУ голд за голд в Диабло![]() ОфлайнАвтор: Midway на 01/12/2012 - 20:28ч. Аз вчера си продадох голда,35к ![]() Има си тема Edit: Midway ще ме извиниш за едита.Но линка не е препоръчителен.Ако някой има въпрос къде си го продал да ти пише на ЛС! Коментарът беше редактиран от EarthFace на 02/12/2012 - 09:47ч. |
В момента онлайн има 2 регистрирани потребители. Общо 40 онлайн за последните 24 часа.
Онлайн потребители: nzhul, forge
Най-активни днес: forge, EarthFace, lordlosh, tERROR85, loafer, ThePeanut
Рожденици днес: holybg (31)
Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител
Мнения: 95360 | Теми: 6214 | Потребители: 6008 | Най-новият ни потребител е: itsgosho