CBrood
![]() ![]()
Nephalem |
# 181: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: CBrood на 19/02/2018 - 10:50ч. Тва не е библейско бе, аз така си следях ротацията на героите за всеки сезон. Деба идиотите им. |
KOMAP
![]() ![]()
Archangel |
# 182: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: KOMAP на 19/02/2018 - 10:53ч. Аз за та ли платих 15$ за тъпия некромансър, да ми ъртят цигански номера. Ако бяха казали, че ще го махат можеше поне да си напраим някакъв бекъп. Сега остава да затрият и ачиймънтите. |
nzhul
![]() ![]()
Nephalem |
# 183: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: nzhul на 20/02/2018 - 16:14ч. forge написа на 15/02/2018-03:56ч.:
Сайта вече работи през https. Кажете ако намирате проблеми.
Супер, Мишо някаква идея защо не го показва с "Secure" и зеленичко. |
forge
![]() ![]()
¯\\(°_o)/¯ |
# 184: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: forge на 20/02/2018 - 16:31ч. Защото има много линкове и скриптове, които се зареждат през http на страницата. В конзолата на браузъра ги пише. ПС: На повечето страници вече трябва да е в зелено. Коментарът беше редактиран от forge на 21/02/2018 - 15:31ч. |
Dreamfield
![]() ![]()
Mummy |
# 185: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: Dreamfield на 22/02/2018 - 11:40ч. Нещото, което изключително ще се радвам, ако го въведете в сайта е това да поддържате различни устройства/браузери да бъдат логнати с един акаунт едновременно. Откакто взех да посещавам форума често - от работа, от вкъщи и от телефона - почна да ми става досадно всеки път да ме изкарва след като съм влизал от другаде и да трябва наново да се логвам за да видя темите с нови мнения или известия. Веднага давам за пример HardwareBG, където ме кара да се логвам всеки път, когато се логвам на нов компютър, след инсталация на Windows или веднъж на 6 месеца по необясними причини, не 10 пъти на ден. |
forge
![]() ![]()
¯\\(°_o)/¯ |
# 186: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: forge на 22/02/2018 - 14:36ч. По принцип този въпрос и друг път е повдиган и причината да не барам там е, защото така е изградена логин системата и ме е било страх да не счупя нещо, но мисля че намерих начин как лесно да го оправя. Тествайте и кажете как ще е. Трябва да се релогнете. ПС: За момента не важи за мобилната версия. Коментарът беше редактиран от forge на 22/02/2018 - 14:37ч. |
nzhul
![]() ![]()
Nephalem |
# 187: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: nzhul на 01/03/2018 - 11:50ч. forge написа на 22/02/2018-14:36ч.:
По принцип този въпрос и друг път е повдиган и причината да не барам там е, защото така е изградена логин системата и ме е било страх да не счупя нещо, но мисля че намерих начин как лесно да го оправя. Тествайте и кажете как ще е. Трябва да се релогнете.
ПС: За момента не важи за мобилната версия. Потвърждавам, че бачка - браво ![]() |
forge
![]() ![]()
¯\\(°_o)/¯ |
# 188: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: forge на 22/05/2018 - 17:04ч. |
Dreamfield
![]() ![]()
Mummy |
# 189: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: Dreamfield на 22/05/2018 - 21:49ч. Аз наскоро се сетих какво още му липсва на този сайт/форум по подобие на други, които посещавам, но реших, че е "прекалено" и ще Ви го спестя. ![]() А пък за това с подобните теми мисля, че няма да е нужно поне за темата "Всичко за пач 2.6.1 и Сезон 12-20", хаха. |
forge
![]() ![]()
¯\\(°_o)/¯ |
# 190: Ъпдейти по сайта![]() ОфлайнАвтор: forge на 22/05/2018 - 23:11ч. Кажи какво е, може и да го направя някой ден. По принцип вчера правих "подобни статии" за близард свят сайта (най-долу под коментарите) и реших да го вкарам и тук. Иначе д3бг вече си има всичко необходимо а и честно казано много не ми се занимава с по големи неща, защото бавно но сигурно хората тук спадат заради самото диабло. Даже честно казано съм очуден, че има хора, които още пишат. ![]() |
В момента онлайн има 0 регистрирани потребители. Общо 39 онлайн за последните 24 часа.
Онлайн потребители:
Най-активни днес: tERROR85, forge, lordlosh, EarthFace, vaskobgn, Benifios, loafer, ThePeanut
Рожденици днес: holybg (31)
Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител
Мнения: 95359 | Теми: 6214 | Потребители: 6008 | Най-новият ни потребител е: itsgosho