lumu
![]() ![]()
Fallen |
# 11: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: lumu на 05/09/2014 - 12:44ч. Има ли места в клана? Аз в момента съм член на един друг бг клан, но е прекалено "умрял" така да се каже и бих искал да се присъединя към някой по-активен. |
xerion
![]() ![]()
Fetish |
# 12: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: xerion на 06/09/2014 - 11:04ч. Здравейте, искам пак да вляза в клана ако е възможно разбирасе. Преди новия пач не бях влизал 2-3 месеца и видях, че съм kick-нат, което е нормално. |
real
![]() ![]()
Fallen |
# 13: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: real на 06/09/2014 - 16:58ч. Само не мога да разбера толкова ли е важно да си супер активен в сайта? Не е ли по важно да си активен в играта и да намираш хора с които да правите неща заедно. Това, че нямам коментари тук не ми пречи да имам много силен герой и просто да искам да съм в клана за да си намирам хора с които да играя. Не се сърдете ама точно поради тая причина ще има много неактивни хора в клана, защото са форумци, ама не ги бива в играта или не играят много. |
real
![]() ![]()
Fallen |
# 14: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: real на 06/09/2014 - 17:00ч. А и много ми е интересно колко от хората които се разцепват да пишат във форума могат да се похвалят с tier 37 на GRift с общо изиграни 20 GRift-a |
anakreon
![]() ![]()
Minion of |
# 15: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: anakreon на 06/09/2014 - 17:31ч. Така леко интро специално за теб. Клана е D3BG именуван на знаменития в България официален фен сайт на Диабло 3. Иначе казано клана е форумен и е логично ако искаш да си в него да си и активен във форума. За всички останали като теб "силни" герой без обозначено армори има доста места на който да си мерите пи*ките ![]() ![]() Коментарът беше редактиран от anakreon на 06/09/2014 - 17:33ч. |
vaskobgn
![]() ![]()
Rocky |
# 16: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: vaskobgn на 06/09/2014 - 17:55ч. По принцип не е проблем да се вземе и човек който е нов във форума.Проблема е когато някой влезе във форума/сайта и настоява да бъде вкаран в клана, но след това не можеш го видя да влезе повече в сайта/форума. Относно кой колко рифта бил минал и на каква трудност...това не е решаващ критерий, а още повече с такова отношение тип аз минах еди кое си ... вие кое минахте... ![]() Коментарът беше редактиран от vaskobgn на 06/09/2014 - 17:55ч. |
Benifios
![]() ![]()
Adramelech |
# 17: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: Benifios на 06/09/2014 - 18:15ч. real написа на 06/09/2014-16:58ч.:
Само не мога да разбера толкова ли е важно да си супер активен в сайта? Не е ли по важно да си активен в играта и да намираш хора с които да правите неща заедно. Това, че нямам коментари тук не ми пречи да имам много силен герой и просто да искам да съм в клана за да си намирам хора с които да играя. Не се сърдете ама точно поради тая причина ще има много неактивни хора в клана, защото са форумци, ама не ги бива в играта или не играят много.
Клана е форумен, нормално е да има поне малко активност от хората, които искат, да са в него. Никой не е дал изискване всеки ден да пишеш, но все пак говорим за нормална активност, не за супер активност. |
sa7an1c
![]() ![]()
Fallen |
# 18: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: sa7an1c на 06/09/2014 - 18:54ч. Здравейте, нов съм във сайта "Регистриран на: 01/12/2013 - 03:23:00 PM" имаше някаква игра тука с която можех да спечеля RoS безплатно и от тогава се регистрирах. Както и да е от тогава предимно чета тука за някоя полезна информация но не се занимавам да пиша по форуми вече за което ще ме извинявате. Пуснах един request в играта да се присъединя към клана. Battletag: sa7an1c#2544. Играя предимно соло но не отказвам отборна игра стига отбора да си заслужава... не обичам leaver-и и хора дошли за едно бързо bounty или rift. И така ако може някой офицер или клан лидера да ми приеме requesta ще се радвам много. Това е от мен незнам какво друго да кажа на този етап. Лек ден |
Bianconero
![]() ![]()
Fallen |
# 19: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: Bianconero на 07/09/2014 - 11:30ч. Здравейте! Чета форума от излизането на играта, но не се бях регистрирал до сега. Пишех преди в дата.бг форума в раздела на играта. Вчера видях, че има 1 място в клана и пуснах запитване, но после видях, че изисквате активност във форума. Така де, батъл тага съм го написал в профила, ако ви трябват сравнително активни отборни играчи - пишете ми да направим някви партита пък ако прецените ще ме приемете ![]() |
vaskobgn
![]() ![]()
Rocky |
# 20: Официални Clan и Community на D3BG в играта![]() ОфлайнАвтор: vaskobgn на 07/09/2014 - 17:56ч. Виждам, че има няколко нови заявки.По-късно днес ще погледна клана и ако има играчи, които не са влизали от много време ще се постарая да освободя няколко места.Като цяло по-късно ще пиша тук или ако намеря места направо ще ви търся в играта. ![]() |
В момента онлайн има 0 регистрирани потребители. Общо 34 онлайн за последните 24 часа.
Онлайн потребители:
Най-активни днес: forge, Skarsburning, aspirina, tERROR85, KOMAP
Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител
Мнения: 95409 | Теми: 6215 | Потребители: 6008 | Най-новият ни потребител е: itsgosho