[ Форум ] [ Правила ] [ Потребители ] [ Търсачка ] [ Полезни теми ]

 
1
2
    Анкета: Смятате ли, че Близард са посилни да изкарат качествена Диабло 4 игра?
  • Да [16 гласа - 44%]
  • Не [20 гласа - 56%]
  • Общо гласували: 36 души Публикувана на: 03/02/2020
forge
 

¯\\(°_o)/¯

Коментари: 5440
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

+3
 

Офлайн

 

Автор: forge на 03/02/2020 - 23:44ч.

 
След толкова много провали последните години, а сега и с Warcraft 3 Reforged, смятате ли, че Близард въобще могат да изкарат качествена Диабло игра? Immortal е един meme и очевидно я бавят умишлено заради хейта. Пределно ясно е, че ще бъде ревю бомбната с излизането си. Overwatch 2 също се очаква да бъде money grab trash. Поредния експанжън на WoW съм сигурен, че ще е поредния провал, но разбира се фен бойчетата ще им напълнят гушите. Както и да е, кажете какво мислите и гласувайте в анкетата :)

Моя отговор както можете да предположите е "Не", поради простата причина, че тази компания цели единствено бързи лесни пари и имат наглоста и безочието да прецакат дори най-верните си фенове от най-големия им франчайз в такъв деликатен момент, където от 2 години ходят по тънък лед след толкова скандали и бойкоти от страна на феновете.
 
LionDance
 

Megademon

Коментари: 351
Репутация: 200
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

0

# 1: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: LionDance на 04/02/2020 - 00:25ч.

 
Общо взето диабло имортала шит или не ще я поцъкам малко като не съм у нас.
Диабло 4 ми е интересно дали ще успеят да направят нещо интересно просто защото чаках толкова много време и ще е тъпо да не обърна никакво внимание.

Всичко останало не ме касае.
От гледна точка на доверие ... ами май и аз нямам. Не бих си купил никоя тяхна игра без да прегледам доста ревюта и мнения, но принципно това го правя за всяка една игра/компания.
Може би, единствената игра, която бих си купил без да мисля много е Cyberpunk 2077.
 
tERROR85
 

<SPAM BOT>

Коментари: 2382
Репутация: 983
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

+2

# 2: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: tERROR85 на 04/02/2020 - 09:49ч.

 
Близард не е това което беше имат и качествени разработчици и качествени писатели проблема е в ръководството което премахна доста важен персонал отговорен за връзките с комюнитито и тестването и обобщаването на бъгове. Освен това им задават непосилни срокове за изпълнение до колкото знам и заплатите са им паднали за сметка на задълженията. И от там излизат не завършени и пълни с бъгове или орязани продукти. Последния ъпдейт на WoW-a и отмяната на пач 3.5 както и пълния провал с W3 (който нямаше нужда от ремасър въобще) добре се вижда къде се дънят нещата а именно в крайната фаза и отстраняването на бъговете и завършването на това което са били намислили първоначално заради липса на време. Според някой стриймъри тъпия край на тоя експанд и орязването на 3.5 е за сметка на това че всички вече усилено работят по новия експанд който трябва да излезе есента. Искрено се надявам да е така и Shadowlands да не излезе с почити никакъв контент както BfA.
Така че според мене D4 може да излезе добра игра стига да не ги карат да бързат и да хващат срокове (което не виждам как ще стане с това ръководство).
Имайте предвид че не са единствените с такъв тип проблеми Ubisoft също изгоряха с 2 - 3 игри заради абсолютно същите политики на бързане и срокове и сега са предприели нова стратегия и 2 те им големи нови (Watch_Dogs 3 и Rainbow 6 Quarantine) игри са отложени (трябваше да излязат до Април) за полиране за все още неопределено време.
Надявам се и на Близард да им дойде акъла в главата...
 
loafer
 

Minion of
Destruction


Коментари: 546
Репутация: 396
battle tag battle tag

+2

# 3: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: loafer на 04/02/2020 - 09:59ч.

 
Доверието ми към близард е такова каквото беше преди 20 години - никакво. Пускат игра, харесва ми - играя я докато не ми омръзне, ако не ми харесва не я играя. Толкова.

Ако D4 излезе голям боклук - голям праз. Просто е, няма да е играя. Няма да свърши света с това нали? Не ми пука дали близард, ще фалират утре или че имат пъклени планове да вземат парите на "най-верните" им фенове.

Недоумявам, защо хората които смятат, че близард са най-големите некадърници продължат да купуват и интересуват от техните игри. Чета по други форуми Warcraft 3 Reforged бил такъв/онакъв въпреки това купуват играта, някой от тези същите на които близард са им "смъртни врагове" даже предплащат играта...
 
forge
 

¯\\(°_o)/¯

Коментари: 5440
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

0

# 4: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: forge на 04/02/2020 - 20:42ч.

 
@loafer, много странно изказване, не знам как да го разбирам. Особено това където си ме цитирал за "най-верните" фенове.

Недоумяваш как е възможно дългогодишни фенове на даден продукт да са възмутени, че накрая той се оказва нищо общо с очакванията и обещанията? Искам да обърна особено внимание на "дългогодишни фенове", защото съм убеден, че 90% от закупилите си warcraft reforged са стари фенове, които са я купили само заради носталгията. Колко е трудно това за доумяване?

Мен warcraft не ме интересува и нито съм го предплатил, нито ще го купя, но съм седнал да чакам и да се надявам на някаква качествена игра, която ще излезе след 3-4-5 години и е нормално се интересувам от положението на компанията. Като ти потрябва човек да дойде да ти оправи тръбите вкъщи, няма ли да се поинтересуваш колко е кадърен и дали ще свърши работата качествено или ще ти протекат след няколко месеца, а ти ще си "майната му, света не е свършил"? За мен Близард са абсолютно неспособни/некадърни за изкарат качествена игра и това беше въпроса на темата. Помня преди години още преди Диабло 3 да излезе с nzhul нещо говорехме и се изказах нещо от рода на това, че Близард е компанията, която заслужава да разработва тази игра, защото (поне за времето си) бяха едни от малкото, които изпипваха дори дребните детайли и имах изключително доверие в тях.
 
loafer
 

Minion of
Destruction


Коментари: 546
Репутация: 396
battle tag battle tag

+2

# 5: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: loafer на 04/02/2020 - 23:48ч.

 
За водопроводчика, ще се поинтересувам ако реша да ползвам услугите му за първи път. Ако го наема и не си свърши добре работата, повече няма да го потърся. Толкова, лесно и просто.
Да съм недоволен от този водопроводчик, да го смятам за некадърен и въпреки това да се интересувам от него какво прави, как е с финансите/ фалирал ли е не е ли, как си върши работата при други клиенти, какво мислят хората за него и т.н... Е, няма да ги правя всички тези неща. Просто ще си потърся друг и няма да го мисля първия.

След като мислиш така "...За мен Близард са абсолютно неспособни/некадърни за изкарат качествена игра и това беше въпроса на темата..." Какво точно очакваш от тях?
Отиваш при друг водопроводчик, който си върши работата по-добре или стоиш при първия водопроводчик? Явно, положението е стоиш при първия. Това не го разбирам.

От сега мога да прогнозирам няма да ти хареса следващата им игра каквато и да е тя.
 
forge
 

¯\\(°_o)/¯

Коментари: 5440
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

0

# 6: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: forge на 05/02/2020 - 01:27ч.

 
Прекалено буквално ми взе примера.
loafer написа на 04/02/2020:
как е с финансите/ фалирал ли е не е ли
Аз поне не съм го повдигал тоя въпрос. Виждам ги, че правят прекалено много пари от рециклиране на игри и експанжъни.
loafer написа на 04/02/2020:
Просто ще си потърся друг и няма да го мисля първия.
..
Явно, положението е стоиш при първия. Това не го разбирам.

В момента не играя никакви Близард игри. Overwatch играх последно покрай евента преди 2-3 седмици. В Диабло 3 от година и половина не съм влизал (и няма и да влезна повече), а до преди 2 години поддържах сайт за всичко Близард. Трудно бих го нарекъл седене на първия. Нали целта е да обсъждаме всичко за диабло в този форум. Не само позитивите, но и негативите. Поредния им провал е повод за притеснения за бъдещето на Д4. Ако ти не осъзнаваш колко важна е репутацията на компанията зад даден продукт - завиждам ти. Както казват американците: ignorance is bliss.
 
tERROR85
 

<SPAM BOT>

Коментари: 2382
Репутация: 983
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

+1

# 7: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: tERROR85 на 05/02/2020 - 10:48ч.

 
Колкото и зарибен фен да си преордер не трябва да се прави(поне такъв с заплащане на играта). Това само казва на разрабочика/разпространителя играта се купува от сега без дори да е била видяна още какво представлява, така че можем да си правим каквото си искаме ..... НЕ ПРЕОРАВАЙТЕ(ПРЕДПЛАЩАЙТЕ) ИГРИ

Едни печелят от експандове други от ДЛС-та трети от микро транзакции. Всеки мисли как да вземе повече пари отново от нещо което вече е направил. Дори и в филмовата индустрия вече се практикува това.
Колкото за Близард(водопроводчика) повечето тука знаят че навремето са правили качествени и добере шлифовани игри(тръби) и въпреки че се дънят напоследък повечето от нас все още се надява да изкарат пак нещо качествено(да не прокапва). Все пак 3 от топ 10-те лорета които съм играл, чел и гледал са именно на тази компания(Warcraft, StarCraft и Diablo) нормално е да се интересувам какво се случва. И не се интересувам само от Blizzard наглеждам и Valve(Half-Life) и Ubisoft(AC,WD,GR) и EA(Mass Effect) ... топ 10 :)
 
MilenPetrov
 

Zombie

Коментари: 40
Репутация: 18
battle tag battle tag

0

# 8: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: MilenPetrov на 05/02/2020 - 19:32ч.

 
Blizzard умря през 2008-ма година когато Activision ги превзе... World of Warcraft след WoTLK експанжъна не става, Diablo 3 ако помните в старта какъв леш беше и я пуснаха недовършена, сега със рефорджа на Warcraft също се осраха.. Аз мисля вече окончателно да се откажа от текущите и бъдещите им игри.
 
forge
 

¯\\(°_o)/¯

Коментари: 5440
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

0

# 9: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: forge на 06/02/2020 - 19:50ч.

 
CDQDbCO.png
 
Benifios
 

Adramelech

Коментари: 4677
Diablo Клан:
<Always High>
battle tag battle tag

+1

# 10: Имате ли доверие в Близард за Диабло 4?

 

Офлайн

 

Автор: Benifios на 09/02/2020 - 11:22ч.

 
Всички знаем, че е това е Diablo 3.5, ако не изчистят играта и не изпълнят поне 60% от фен изискванията, като трейд, нормална клан система, а не поле за чат, разнообразни билдове и най-вече равни енд гейм такива ще има яко г€€а.
Като гледам как представиха OWerwatch 2 , като едва ли не нещо ново, фейлнаха епично с рефорджа... а така исках да си играя старата дота с нов енджин и рън кити рън.. но уви... политиката им става като на господата от ЕА, вадим лайната и хората взимат, сега и микротранзакциите като ги набучат, ще правят милиарди..
Справка ЕА за 2019г. - 2.8 милиарда от микротранзакции.
Според мен една хубава игра като Diablo III я разкатаха заради слабата поддръжка и пачове на високосна година, играта заслужаваше много повече доверие, пачове и старание от екипа. Жалко... сега просто ще я преиздадат с една цифра повече.... вместо като експанжън, който да промени почти коренно играта както с RoS....
 
 
 
 
1
2
 
 

Подобни теми

bullet Диабло 2 Близард Акаунт - От aspirina на: 29/09/2019 - 22:28ч.
bullet по колко злато имате ???? - От FrodoBG на: 20/05/2012 - 20:00ч.
bullet Имате ли чат - От BOBIRR на: 24/01/2013 - 10:02ч.
bullet Какво хоби имате освен Diablo 3 :D - От BOBIRR на: 29/04/2013 - 16:58ч.
bullet Имате ли проблем с скайп ? - От BOBIRR на: 27/02/2014 - 12:29ч.

В момента 0 потребителя разглеждат темата

 


Кой е Онлайн?

 

В момента онлайн има 0 регистрирани потребители. Общо 21 онлайн за последните 24 часа.

Онлайн потребители:


Най-активни днес:


Рожденици днес: BobyMeshkov (38), Undamaged (27), voodootride (35)


 

Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител


Статистика:

 

Мнения: 95802 | Теми: 6230 | Потребители: 6025 | Най-новият ни потребител е: Dibrobs