[ Форум ] [ Правила ] [ Потребители ] [ Търсачка ] [ Полезни теми ]

Активни

Diablo 4 [ История ]

 

Офлайн

 
Benifios
 

Adramelech

Коментари: 4677
Diablo Клан:
<Always High>
battle tag battle tag

Коя е Lilith - майката на Sanctuary

+7
 

Офлайн

 

Автор: Benifios на 06/11/2019 - 12:24ч.

 
ZE5UYBo.jpg

Lucion написа:
" Нейното истинско име е Лилит, зло по-древно от света! Тя е майка на измамата, любовница на предателството! Ти наистина си силен, щом си оцелял срещу нея, сине мой"

Lilith е дъщеря на Mephisto, сестра на Lucion и позната на всички в Sanctuary като Кралицата на Сукубусите. Любовната връзка с Архангел Инариус довежда до появата на първите нефелими.


Създаването на светилището

Lilith написа:
" Моят баща се задоволява да воюва със същите врагове векове наред и да превръщат всичко в руини. Той няма проблем победите му да продължат ден, години или векове. По този начин обаче войната никога няма да спре, докато той и братята му са начело. Има начин това да спре, но глупаците като баща ми са прекалено слепи за да го видят "

По време на Eternal Conflict, Lilith на която и било писнало от подхода на баща и спрямо войната, започнала да вижда нещата все повече като Diablo и Baal. Заедно с брат си Lucion в една от битките тя успяла да плени един ангел и да го затвори в бърлогата си. За нейна изненада, след като го докосва нещо в него се пробужда. Ангелът на име Inarius вече не може да крие неистовото си желание да избяга от този безкрайна война. Lilith започва да вижда Inarius като персонаж с който може да постигне своите цели за които копнее. В крайна сметка тя го убеждава, че за да бъдат заедно и да избягат от всичко трябва да откраднат Worldstone и чрез него да създадат нов свят.
Към целите на двамата се присъединяват верни поданици и съмишленици, те успяват да откраднат Worldstone от Pandemonium Fortress. Новият свят с име Sanctuary е създаден и техният вид ще може да избяга от Вечният Конфликт. За Inarius това е напълно достатъчно, но Lilith възнамеряваше да покажа, че след време дори и победата е възможна. Преди това обаче, тя искаше да роди деца от него.


Възходът на Нефелимите

lilith-diablo-4.jpg
Lilith написа:
" Inarius и аз откраднахме Worldstone, а сега имаме и група ренегати, които ще ни следват. Създадох нов свят в който да живеем в мир. Място с неограничени възможности. Inarius вярва, че бягството е достатъчно. След време обаче ще му покажа, че дори и победата е възможна. Първо обаче, ще го даря с деца."

В крайна сметка Inarius и Lilith консумирали любовта си и тя довело до зачеване на първият нефелим. Връзката между ангел и демон е безпрецедентно, както и тяхното потомство. Тяхното дете било кръстено Rathma и било първото от новият вид наречен "nephalem", но не било и последното, защото техните последователи от ангели и демони също родилите такива деца.

Ренагатите от демони и ангели започнали да виждат нефелима като реална заплаха за техните предци и дори за тях. Опасенията им били заради това, че нефелимите са много по-силни, а и допълнителният риск да привлекат вниманието на Рая и Ада все повече ги притеснявало, особено при положение, че никой не би успял да покори такова могъщо потомство. Това породило сериозни конфликти дали да бъдат унищожени или да бъдат пощадени. Inarius се изказал да размисъл и неговите последователи се подчинили.
В древните текстове е записано, че Lilith е изпаднала в лудост в опит да предпази своите деца. В нефелимите тя виждала бъдещото на нейният вид, а също така средството за прекратяване на Вечният Конфликт. Тя еволюирала в ужасяваща форма и започнала да избива доскорошните си другари, които и се опълчвали или изразявали съмнение за нефелимите.
Също така в момента си на пълна лудост тя избива и всеки един последовател на Inarius, оставяйки всичките разчленени тела да бъдат открити от него. Колкото и ужасен от действията й, Inarius не може да превъзмогне силните чувства, които изпитва към нея и да я убие. Затова той я прогонва от Sanctuary в безкрайната празнота.
След това той използва Worldstone за да намалява с течение на времето и поколението на нефелимите тяхната сила. Със всяко следващо поколение на нефелимите, техните сили намалявали и те ставали по-смъртни и слаби. Това довело и на появата на човечеството.


Личност и характерни черти на Лилит
Lucion написа:
" Тя е хитра и умът и е като лабиринт. Не бях и тъжен когато разбрах, че ангелът я е заточил в безкрайната празнота и никога да не се завърне. Но все пак, 'никога...' това е относително понятие за нея. Inarius трябваше да знае по-добре. Той трябваше да я убие, но все пак неговият вид е прекалено сантиментален"

BC2019_D4Unveiled_LilithStatue.jpg

Lilith притежава съблазнителен и манипулативен характер. Също така може да променя формата и визията си. По време на Вчният Конфликт, тя се представя в почти човешка форма. Преди да избие последователите на Inarius тя се трансформира в чудовищна форма "зъби и нокти, шипове и остриeта." Във формата на демон, Lilith е по-висока от човек, с разперени копита вместо крака.
Тя не носи никакви дрехи, по този начин лесно може да се забележи тъмнозеленият и тен по тялото. Огнени пера с изумруден блясък играят ролята на коса , aа същите тези "кичури" се спускат по гръбнака и за да завършат до опашка като на влечуго.
На ръцете и бяха с четири пръста и завършваха с дълги и извити нокти. Устата и беше с големи и остри зъби за да може да раздробява противниците си, очите и бяха изцяло пурпурни и нямаха зеници. Uldyssian отбелязва, че дори и в този страховит вид тя е изглеждала съблазнителна.
Lilith може да приеме човешка форма, но въпреки това някои животни (например конете може да я издадат). Може да приема и формата на други демони. Притежава и умение подобно на телепортация, нещо като зелена светкавица, а също и регенеративни способности.
Преди предателството си Лилит е била особено близка с брат си Лусион. Той е смятал, че я познава по-добре от всяко друго същество в Сътворението, освен баща им.

Източник : DiabloWikiТемата беше редактирана от forge на 06/11/2019 - 18:32ч.
 
DarkEnergybg
 

Oblivion Knight

Коментари: 415
Репутация: 701
battle tag battle tag

+2

# 1: Коя е Lilith - майката на Sanctuary

 

Офлайн

 

Автор: DarkEnergybg на 06/11/2019 - 19:52ч.

 
Благодаря за инфото :heart::heart::heart:
 
EarthFace
 

Ветеран

Коментари: 3862
Репутация: 995
battle tag battle tag

+1

# 2: Коя е Lilith - майката на Sanctuary

 

Офлайн

 

Автор: EarthFace на 06/11/2019 - 20:07ч.

 
Баси якото стори
 
 

Офлайн

 
tERROR85
 

<SPAM BOT>

Коментари: 2382
Репутация: 983
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

+1

# 3: Коя е Lilith - майката на Sanctuary

 

Офлайн

 

Автор: tERROR85 на 07/11/2019 - 10:27ч.

 
Не се ли появява и в романите The Sin War или паметта ме лъже?
Дам вероятно са решили да правят The Sin War 2.0 с новата игра :)

Коментарът беше редактиран от tERROR85 на 07/11/2019 - 10:31ч.
 
 

Офлайн

 
vaskobgn
 

Rocky

Коментари: 7919
Репутация: 2743
Diablo Клан:
<D3BG>
battle tag battle tag

+1

# 4: Коя е Lilith - майката на Sanctuary

 

Офлайн

 

Автор: vaskobgn на 07/11/2019 - 15:17ч.

 
Ето го и автора на книгите: Ричард А. Кнаак :)

Коментарът беше редактиран от vaskobgn на 07/11/2019 - 15:18ч.
 
Stillborn
 

Claw Viper

Коментари: 222
Репутация: 67
battle tag battle tag

+2

# 5: Коя е Lilith - майката на Sanctuary

 

Офлайн

 

Автор: Stillborn на 07/11/2019 - 20:16ч.

 
Харесва ми тази демонична дама!!!
 
 
 
 
 

В момента 0 потребителя разглеждат темата

 


Кой е Онлайн?

 

В момента онлайн има 0 регистрирани потребители. Общо 26 онлайн за последните 24 часа.

Онлайн потребители:


Най-активни днес: Neltharaku, Dibrobs


 

Легенда: Администратор, Модератор, Почетен потребител, Потребител


Статистика:

 

Мнения: 95802 | Теми: 6230 | Потребители: 6025 | Най-новият ни потребител е: Dibrobs