Официално: +% Damage бъга ще бъде оправен с пач

3

23/04/2014 - 13:10ч. - Автор: radiance

 
+% Damage-а на оръжията нямат ефект и не работи правилно с +Elemental damage, като това ще бъде поправено със следващия пач (няма да има хотфикс!)
Blizzard


Здравейте,
Искахме да Ви съобщим, че работим максимално бързо по отстраняването на проблема, но за съжаление ще трябва да се направи с пач. Естествено ние не може да Ви обещаем кога ще сме готови, но искаме да знаете, че работим сериозно върху проблема и за разрешаването му час по-скоро.

Искаме да благодарим отново за тикетите, които изпращате. Знаем, че се бавим с отговорите, но се стараем да сме максимално бързи и благодарим за вашето търпение, наблюдателност и бързо реагиране за съобщаване на проблеми по играта!

... >>
 

“На моето TF успях да му ролна 10% DMG, но определено нямаше ефект, трябваше да ре-ролна Lightening-a май, но и без това …”
Пуснато на 23/04/2014 - 15:23ч. от Dimcho [3 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 

Саундтракът на Reaper of Souls е вече в продажба

0

23/04/2014 - 12:32ч. - Автор: forge

 
9NLm64Z.jpg

Blizzard анонсираха, че саундтракът на Diablo III: Reaper of Souls е вече наличен за сваляне през iTunes. Може да посетите страницата в сайта на Blizzard, за да прослушате накратко част от 22-те трака. ... >>
 

Офлайн

 

Iron Skin и Laws of Justice може да убият вашия хардкор Crusader

0

23/04/2014 - 12:19ч. - Автор: forge

 
Ulvareth публикува много важно съобщение за хардкор играчите: има бъг с комбинацията от Reflective Skin руната на Iron Skin и Protect the Innocent руната на Laws of Justice. Бъгът може да убие вашия герой, затова хардкор играчите трябва да избягват тази комбинация!
Ulvareth

Бързо предупреждение, Кръстоносци: Идентифицирахме бъг с Iron Skin - Reflective Skin и Laws of Justice - Protect the Innocent, който може да възникне при едновременното им активиране и може да бъде фатално за вашия герой.

Докато работим по отстраняването му, силно препоръчваме да не използвате тези две умения заедно, докато играете на Хардкор.

... >>
 

Офлайн

 

BlizzCon се завръща на 7 и 8 ноември

3

22/04/2014 - 21:06ч. - Автор: forge

 
fYWvhON.jpg

BlizzCon 2014 ще се състои на 7 и 8 ноември в Anaheim Convention Center, Калифорния. Билети за физическото присъствие ще бъдат пуснати в продажба на два етапа. Първият ще бъде на 7 май, а втория на 10 май. Цената за един билет ще бъде $199. Ако проявявате интерес как може да си закупите билет, прочетете официалния анонс на сайта на BlizzCon.

Информация за виртуалните билети ще бъде публикувана на по-късен етап. ... >>
 

“WoW експанжъна е обявен за по-късно от 8-ми Ноември (това е след близкон) ...т.е може да обяват пре-експанжън пач-а тога …”
Пуснато на 23/04/2014 - 06:01ч. от Hollowman [3 коментара]

 
 
 

Офлайн

 

Morbed - новият Diablo III роман

15

21/04/2014 - 17:54ч. - Автор: forge

 
f9DJLmB.jpg

Micky Neilson, създателят на историята на Diablo анонсира нов роман озаглавен Morbed, който ще излезе утре. Романът ще бъде наличен само дигитално и можете да го закупите за Kindle в Amazon.

Историята ще проследи приключенията на крадец наречен Morbed, както е озаглавен и самия роман. Morbed пътува до отдалечен остров, за да върне ценни вещи, които са откраднати от Westmarch. Той ще пътува с магьосник, друид, некромансър и кръстоносец. Малко се знае за него и още по-малко за неговите съпътници. Знаем единствено, че Morbed носи със себе си омагьосан фенер, който е закрепен за китката му, и че с него осъществява връзка с тях.
... >>
 

“Благодаря за информацията сега ще се заема да видя как ще станат нещата. :) …”
Пуснато на 22/04/2014 - 18:01ч. от olfilthy [15 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: