2.2.1 Хотфиксове, Carnevil бъг и Tornado бъг

0

22/05/2015 - 08:49ч. - Автор: radiance

 
b2VPXbA.jpg

Малко по-рано днес беше пуснат нов хотфикс, който имаше за цел да оправи бъга, който се получава ако при получаване на фатален удар точно когато ви свършва Akarat's Champion, вие ще имате бонусът перманентно. Също така в момента има проблем и с Докторите, като проблема е че Фетишите не стрелят в някои моменти, когато сте екипиран Carnevil, работи се по разрешаване на проблема.
Blizzard


[LIVE HOTFIXES]
Crusader

Оправен е проблемът, когато играчът получи фатален удар точно в момента, когато Akarat's Champion (Prophet) свършва да получава бъфа от скила и руната перманентно (5/21) (Blue Tracker / Official Forums)


Carnevil Bug


В момента се опитваме да намерим и отстраним проблемът, който кара Фетишите да "забравят" да стрелят дори когато Witch Doctor-а използва Carnevil. Уверяваме ви, че когато имаме повече информация по проблема ще я споделим с вас. Благодарим ви за репортите и инфото, което ни предоставяте! (Blue Tracker / Official Forums )


Tornado Bug

Наскоро се установи, че има бъг при Rift Guardians, които имат за афикс Торнадота. Оказва се, че при пусканео на този афикс, торнадотата се движат на голямо разстояние от точката където са пуснати. Може да прочете повече по-долу.
Blizzard


Здравейте имах същият проблем преди малко, предполагам това е бъг?

Да, това е така. Това е бъг в поведението на торнадотата и го има при всеки Rift Guardian , който има този скил (визираме Sand Shaper и Saxtris). В момента се опитваме да установим и оправим проблема.

Ето и какъв е точно проблемът. Торнадотата просто не стоят близко до RG ; те просто трябва да сменят посоката си твърде бързо. В резултат на това те няма да се отделечават от точката им на призоване. Това ще промени и кайтването при Rift Guardian.

... >>
 

Онлайн

 

Пач 2.2.1 е вече активен

0

20/05/2015 - 14:39ч. - Автор: forge

 
b2VPXbA.jpg

Пачът беше тестван известно време на PTR-а, който все още е активен. Както по-рано разбрахме, този пач е предимно фокусиран над бъговете и няма големи промени по геймплея. Може да видите списък с всички промени в официалния сайт. ... >>
 

Онлайн

 

Развенчаване на кравоспирацията

11

14/05/2015 - 23:38ч. - Автор: forge

 
1WxJjUa.jpg

Граждани на Светилището,
Чухме слухове за инвазия. Не от демоничен характер, както сме свикнали. Не, тези слухове твърдят, че селища чак до Khanduras са заляти от двукраки, въоръжени с брадви волове, които примамват изморените авантюристи към пословично клане през "муу"-стериозни оранжеви портали.

Много от вас са показали, че се страхуват. Някои са питали дали да преместят семействата си. На този въпрос отговаряме със: Задръжте. Няма причина за тревога. Виждали сме така наречените "доказателства" да пасят в околните кръчми и след подробно изследване на уличаващите доклади, можем кравоуверено да обявим, че това е нищо повече от добре замислена измислица.

Uzfv1Mu.png
От ляво - творческото предаване на заплахата.
От дясно - истината на въпроса и какво открихме след внимателна инспекция.

Няма крави-убийци. Няма инвазия. И по-конкретно, няма кравешко ниво. Всеки, който твърди обратното, твърди абсолютни глупости и просто "дои" тази ужасна шега.
w1kNkon.png

От призори на 15 май до здрач на 21 май, по случай 3 годишнината на Diablo III, ще бъде активно специално събитие - ще попадате на портали, които ще ви отвеждат в ново кравешко ниво - NOT THE COW LEVEL. Вижте клипчето по-долу.

... >>
 

“Току-що намерих един в Leoric's Hunting Grounds (waypoint-а на Northern Highla …”
Пуснато на 18/05/2015 - 09:12ч. от Darkkis [11 коментара]

 
 
 

Онлайн

 

Uber босовете ще бъдат преработени

3

14/05/2015 - 21:59ч. - Автор: forge

 
Hellfire Event-а, още познат като Uber босовете, ще бъде преработен в бъдеще, това потвърди Grimiku. Плановете им са за следващия голям пач, но разбира се не обещават, тъй като в процеса на работа нещата могат да се променят. Blizzard са наясно, че има несъответствие с времето, което се изисква за направата на Hellfire машините и наградите, които получавате след приключване им, затова ще гледат двете да ги изравнят. ... >>
 

“Най-накрая, Мефисто, Андариел, Дюриел, Баал ... …”
Пуснато на 17/05/2015 - 08:26ч. от moonface [3 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Онлайн

 

Промени по Crowd Control

2

12/05/2015 - 13:01ч. - Автор: forge

 
Възможността за perma-stun на чудовищата вероятно ще бъде премахната в бъдещ пач, което ще окаже влияние на zDPS и съпорт билдовете в Greater Rift-овете. Темата беше повдигната в Tavern Talk-а от 23 март. Ако сте пропуснали, може да видите запис на този адрес. Прочетете по-долу.

Никой не иска да играе с DPS герой. Защо да иска, като може да получава двойно повече XP като съпорт?

Този проблем е свързан с възможността да стънвате чудовищата перманентно, което ще гледаме да премахнем в следващ пач.

Всъщност, възможноста да стънвате перманентно противниците е една от причините съпорт билдовете в Greater Rift-овете да се обличат с предмети за експириънс, като игнорират дефанзивните статове. Независимо от промените, които ще направим по уменията за стън, целта ни е да направим дефанзивните афикси от предметите по-стойностни. Това трябва да изравни скороста на вдигане на левели на играчи, които ползват съпорт и DPS билдове.

източник ... >>
 

“Аз мисля точно обратното че трудно можеш да намериш читав съпорт (доктор,крусейдър)нека да взимат повече експириънс но д …”
Пуснато на 13/05/2015 - 15:14ч. от zlatan7911 [2 коментара]

 
 
 

Онлайн

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
  1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
  2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
    които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
    качествено съдържание на потребителите!
  3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
    за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
  4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: