Бонусът при 6-тата част на IK сета ще бъде сменен

2

01/08/2015 - 00:02ч. - Автор: forge

 
John Yang

Съгласни сме с мнението, че бонусът при 6-тата час на Immortal King се нуждае от промени, за да бъде по-конкурентна с Whirlwind билдовете на Wrath of the Wastes. Сетове и билдове, които са по-близки едни до други като производителност е основната ни цел в разнообразието на билдове, включително за високи трудности. В следващия ПТР пач ще видите следната промяна:

Immortal King's Call
 • (6) Set Bonus
  • Increased damage bonus from 100% to 250%.

източник ... >>
 

“Това + някои други неща от новия пач може би ще върнат Seismic / HOTA билдовете отново на дневен ред. :) …”
Пуснато на 01/08/2015 - 00:08ч. от vaskobgn [2 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 

Diablo няма да присъства на gamescom

4

30/07/2015 - 13:01ч. - Автор: forge

 
Изглежда наистина няма да видим нищо свързано с Diablo на тазгодишния gamescom и Blizzard неслучайно са пропуснали Diablo от прессъобщението си от преди няколко месеца.

Същото потвърди и Grimiku, един от комюнити мениджърите на Diablo III, в twitter.

Относно присъствието на Diablo на Gamescom.. Ще мога ли да видя някои от вас и/или някои от разработцичите?

D3 няма да има присъствие на gamescom и никой от нас няма да ходи. WoW, обаче, ще кърти!


V5H2DNDHMEIC1438175273004.jpg

И да, World of Warcraft наистина ще е фокуса на gamescom тази година. От няколко дни в интернет пространството се спекулира за експанжън и неговото заглавие - "The Dark Prophet" и "Council of Glades" - кое от тези двете ще бъде и дали няма да има и трето.. ще разберем на 6 август. Blizzard потвърдиха, че тогава ще разкрият новия експанжън, а стрийм може да гледате на сайта на Blizzard http://blizzgc.com от 19:00 часа.

В такъв случай ни остава да се надяваме за големи новини за Diablo на Blizzcon, 6 и 7 ноември. ... >>
 

“Така даже по добре защото на Близкона обикновено става якото шоу :) …”
Пуснато на 31/07/2015 - 12:09ч. от tERROR85 [4 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 

Превю на Kanai's Cube

2

28/07/2015 - 20:43ч. - Автор: forge

 
LS5IwSF.jpg

Horadric куба е един от най-запомнящите се предмети в Diablo сериите. В Diablo II този куест предмет играеше важна роля в историята и предлагаше полезни функции от комбиниране на Gem-ове до ъпгрейдване на предмети. Но откъде произлиза мощта на този куб?

Загубен и забравен

Предшественика на добре познатия Horadric Cube, Kanai's Cube е могъщ артефакт, който съдържа неизмерима мощ. Широкоразпространен като "Кубът", Хорадримите са го създали, за да им помогне срещу трите злини - Mephisto of Hatred, Baal of Destruction и Diablo of Terror. Но той бил помрачен, което го направил прекалено опасен за употреба. Създавайки по-слабият Horadric Cube, те са поверили първия куб на тайна организация от варвари от планината Arreat, които са го пазили в безопасност от всички, включително останалите от тяхното племе.

OQTxeiY.jpg

През годините тези варвари служили като гвардейци на куба, пазейки го от любопитни очи и тези, които биха ползвали силата му със зли помисли. Последния от тези гвардейци, великия Главен Старейшина Канай, загинал, когато демоничния лорд Баал разрушил Sescheron по време на събитията от Diablo II: Lord of Destruction. Варварите винаги са вярвали, че техните войни трябва да бъдат погребани на склоновете на планината Arreat, но след разрушението на Worldstone и планината, в която се е съхранявал, духът на Канай не е могъл да получи покой. Вече обречен на безкрайно бдение над някогашния си дом и велико съкровище, той е в очакване да предаде този могъщ артефакт на някой, който да поеме неговата задача.

iNJJVDJ.jpg

Едно коварно лице, отново намерил пътя си към живите, би желал да получи достъп до този някога глуповато захвърлен артефакт. Разбира се, той много добре знае кой би впечатлил великия Канай..
AcJYb1b.png

Неразказаната мощ

Какво по-точно кубът на Канай ще направи за вашия герой? Краткия отговор е всичко. Това е огромно въведение, което ще промени възгледа ви над предметите, които намирате. Погледнете на него като инструмент за персонализиране на предмети. Не само добавя нов слой сили за вашия герой, но и колекционерски структуриран елемент към огромното разнообразие от предмети в Diablo III.
wQzEQOW.jpg

Една от първите възможности, които най-често ще използвате е възможноста да извличате легендарни умения от предмет. Така ще добавите легендарното умение във вашата колекция. Това дава възможност да екипирате легендарното умение без да е нужно да носите предмета. По този начин ще разчиствате инвентара си от предмети, които иначе бихте пазили "в случай, че някога ви потрябват". Ще можете да екипирате по едно умение за следните три категории:
 • Оръжия
  • Включва всички main-hand и off-hand предмети (щитове, Mojo-та, колчани и др).
 • Брони
  • Ръкавици, ботуши, панталони, брони, нараменици, каски
 • Бижута
  • Пръстени и амулети

Героите ще могат да екипират единствено умения на предмети, които биха могли да носят. (Няма да може да използвате ефекта на Calamity, ако играете с Barbarian).
Силите на предметите се извличат с техните най-високи стойности. Легендарните ефекти могат да се извличат от всички предмети, без значение за кой левел са. Веднъж извлечени, ще можете да си избирате какъв легендарен ефект да екипирате по всяко време от самия куб.

0dXi9Qo.jpg

Нека кажем, че сте намерили уникален легендарен предмет, който допълва билда ви, но се е ролнал с ниски статистики. Или пък сте енчантнали неправилния стат на предмет. Може би сте намерили предмета, който Ви трябва, но искате да бъде Ancient? С малко усилие и късмет, ще можете да поправите подобни ситуации. Кубът на Канай ще може да изковава наново легендарните Ви предмети, изцяло реролвайки нови статистики, сякаш е паднал на ново. По този начин новия Ви предмет може да се падне Ancient. Имайте в предвид, че ако reforge-ните Ancient предмет, новия предмет няма да бъде гарантирано Ancient!

Освен това, новия куб ще бъде способен и на други операции, като да премахва изискването за левел на предмет, конвертиране на Gem-ове и крафтинг материали от един тип на друг, както и да конвертира Сет предмети от една част в друга.

Не просто легенда, но и Трибут

Кубът на Канай не е просто функционалност и история. Винаги сме искали да въведем подобие на Horadric куба в Diablo III, но никога не сме предполагали, че ще бъде Кубът на Канай.

Kevin Kanai Griffith беше любим член на семейството на Blizzard и дългогодишен фен на Diablo. Той се присъедини към компанията като художник в екипа на World of Warcraft през 2005 година и е работил по Burning Crusader, Wratch of the Lich King и Mists of Pandaria. Когато Diablo III екипът се сформира, Kevin се присъедини и взе участие в оригиналната игра, създавайки преситени от разнообразие зони, които може би ще разпознаете.

x2Y6JHT.jpg
kBcKOly.jpg
afFDW3t.jpg

Kevin продължи работата си по Diablo и след излизането на Reaper of Souls. Може би ще се сетите за него от стрийма от годишнината.

През февруари 2012 година Kevin беше диагностициран с много рядка форма на рак, позната като Alveolar Soft Part Sarcoma (ASPS). Въпреки всичко, запази духа си и продължи работата си по Diablo III. Той е отговорен и за цикъла ден/нощ в Adveture Mode. Въпреки доблестната си борба, загубихме нашия колега и приятел на 16 октомври 2014 година.

източник ... >>
 

“Супер, благодаря за превода. …”
Пуснато на 29/07/2015 - 09:30ч. от sa666o [2 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 

Нов ъпдейт на пач 2.3.0 на PTR

2

22/07/2015 - 12:39ч. - Автор: forge

 
kPSQAlw.jpg

Снощи беше пуснат нов пач на ПТР 2.3.0. Вижте най-важните промени по-долу. Пълния списък с промените може да видите в официалния сайт, отбелязани в червено.

Основни
 • Kanai's Cube вече може да конвертира Сетове, които са с минимум 3 части.
 • Вече на Torment VII-X може да се ходи само ако имате 70 левел на героя.
 • Публичните игри на Torment VII-X вече имат изисквания за Парагон левел, както следва:
  • Torment VII изисква Paragon level над 100
  • Torment VIII изисква Paragon level над 150
  • Torment IX изисква Paragon level над 200
  • Torment X изисква Paragon level над 250
 • Torment VII-X има нов Gold Find бонус.

Бъг фиксове
 • Оправен е бъг, който не е давал бонус торбичка на играчите.
 • Оправен е бъг, който е вдигал цените за поправка на предметите.
 • Оправен е бъг, при който крафтнатите предмети с Kanai's куба не са били account bound.
 • Оправен е бъг, който е позволявал на играчите да ъпгрейдват по-нисък левел Rare предмети в 70-ти левел легендарни.
 • Оправен е бъг, при който крафтнатите предмети не са имали level requirement.
 • Оправен е бъг, който не е позволявал Kanai's куба да работи с предмети за последователите.

Чудовища
 • Направени са промени по количеството прогрес, което чудовищата в Nephalem и Greater рифтовете дават.
 • Кръвта на Rift Guardian-а е леко увеличена.
 • Stonesinger
  • Вече има специфична анимация за knockback атаката си.
  • Редуцирано е разстоянието на knockback атаката му.
  • Копията му се спаунват по-бързо, като губи кръв.
  • Копията му се задържат по-малко време и вече хвърлят mortars.

Adventure Mode
 • Баунтитата в левел 2 ще показват 15 оставащи чудовища, вместо 5.

Чудовища
 • Reflect Damage
  • Вече има предупреждаващ ефект преди да започне да прави демидж.
  • Вече рефлектира същия тип демидж, какъвто прави и героя ви.
  • Вече има много кратък cooldown.

... >>
 

“а кога го пускат въпросния пач? …”
Пуснато на 28/07/2015 - 11:34ч. от ejzb [2 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 

Историята на Ruins Of Secheron

2

21/07/2015 - 20:17ч. - Автор: radiance

 
dbkFvVG.png

Падналият Sescheron. Някога е бил най-силният от градовете, които пазят Mount Arreat от злите сили. Tози бастион на Децата на Bul-Kathos (още познати като Варварите) е издържал безброй поколения. Стените на Sescheron, които стояли срещу всички желаещи, и това били точно тези стени, които са паднали, когато Baal - the Lord of Destruction е търсил древния Worldstone, с който да осъществи разрушителния си план. Сега Sescheron лежи унищожен, в развалини, готов да бъде разграбен. Варварите, които някога са го закриляли, вече ги няма.

Произхода на Sescheron идва от идеята на Bul-Kathos да обедини племената и така е създал културата на Варварите. А именно, пазителите на Worldstone от недостойните. Камъкът на Света (Worldstone) лежеше в сърцето на планината Arreat и Децата на Bul-Kathos са посветили живота си в защита му, дори когато те са престанали да бъдат единни. Дори и като племена, които са воювали един срещу друг от време на време, те винаги са пазили и гледали на Mount Arreat като най-святото нещо, което имат. Именно така Sescheron е израстнал като най-голям и силен град, масивен въоръжен лагер, който е бил седалището на властта за много царе. Не е известно кога точно Sescheron е бил създаден, но когато Baal пристигнал, градът е бил вече векове на картата.

На Baal му е отнело един ден да разруши града.

Падането на Sescheron е началото на края за Варварите. Bааl е дошъл в Arreat, за да намери Worldstone с цел да го поквари и по този начин да разпространи покварата из целия свят и създанията, които е създал. На Baal и армията му им е отнело време да достигнат Worldstone, като по пътя си правят неизбежното - унищожават Sescheron.

qPjWMso.jpg

Падането на Канай

Знаем една малка част от историята за падението на Sescheron. След падането на града Варварите пазители от Harrogath са можели да кажат само, че са "загубили връзка" с него. Но сега ние знаем повече. С посещението на Baаl цената, която е платила Варварският народ, без дори да осъзнае, е огромна, за това че не само е унищожила тяхната свещена планина, но това им струвало и Канай.

Канай бил главен старейшина и според мнозина той е имал най-голям шанс да обедини племената, и те да му се подчиняват след ерата на Worusk. Това е голям комплимент, понеже Worusk е бил единственият варварин след ерата на Bul-Kathos, който е придобил титлата "Безсмъртният крал" и дори споменаването в едно изречение на Канай и Worusk е била огромна чест и признание. Канай е бил този, който управлява Sescheron и именно той е водил защитата срещу Baal и неговите демони. В битката срещу демоните той е използвал своята мъдрост и смелост. Неговото присъствие е дало на хората надежда за успех срещу такава голяма сила. За жалост, Baal убива Канай и хората му падат духом, а след това и Sescheron.

Още по-лошото тепърва предстояло. След като силите на Baal обсадили Harrogath и той почти достнигал Worldstone, Tyrael е бил принуден да го унищожи. Това премахнало ограничението, което пречи на човечеството да показва (използва истинската) сила на Nephalem. Това е била и целта за създаването на Worldstone. Освен премахването на ограничението, това унищожава първоначалната причина Варварите да съществуват, а именно да пазят Worldstone. Разрушителната поквара на Baal прави и нещо още по-лошо като заразява и подлудява много от поколенията на Bul-Kathos. Tе започват да бъдат наричани "нечестивите".

ywQ4Ybt.jpg

В гробницата на Канай (известна още като Immortal Throne) лежи съкровище с несметна сила. Тя е изгубена, когато Sescheron е бил разрушен. Кубът на Канай е реликва на властта, вдъхновението и предвестник на Horadric Cube, но притежава много по-голяма сила и изтънченост. Дори и Zoltan Kulle след смъртта си продължава да го търси понеже знае за неговата неограничена сила, която дори Horadrim се страхуват да притежават.

източник ... >>
 

“Като пуснат пач 2.3.0. За момента може да я тестваш само на PTR. …”
Пуснато на 23/07/2015 - 16:18ч. от forge [2 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
 1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
 2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
  които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
  качествено съдържание на потребителите!
 3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
  за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
 4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: