D3BG стана на 3!

129

20/01/2015 - 16:17ч. - Автор: forge

 
CBwideI.png

Тези дни D3BG.org навърши три години от официалното си пускане! За последната една година сайта беше посетен над 300,000 пъти, с 50,000 пъти повече от миналата и бяха раздадени награди в размер на над 4,000 лева!
Екипът на сайта се стремяхме, и ще продължим да се стремим, всички новини относно играта да пристигат възможно най-бързо до вас и да има винаги интересна информация, която да привлича вашия интерес!

А сега, по случай рождения ден на сайта, Ozone.bg бяха така добри да осигурят награди за нашите потребители! Запишете се в раздаването и може да спечелите една от следните награди:
 • 1-ви място: Тениска - моделът и размерът са по избор на спечелилия. Може да прегледате всички тениски на този адрес.
 • 2-ро място: Diablo III шапка.

Правила и условия:
- За да се запишете за участие, напишете коментар под статията.
- За да участвате, вашата регистрация в сайта трябва да бъде от преди днешната дата - 20 януари.
- Записването продължава до 20:00 часа на 31 януари, а тегленето ще бъде направено посредством random.org непосредствено след приключването на записването. Очаквайте повече подробности за самото теглене в следващите дни.
- Победителите от раздаването ще получат и значка за профила си в сайта.

PHN2yhG.png
А за всички останали фенове на играта, които не успеят да се доберат до наградите, може да се възползвате от 10% намаления на всички продукти на Diablo III, като използвате промо кода D3BGORG. Промо кодът важи само за продуктите от този списък и е валиден до края на този месец!

... >>
 

“Честит Рожден Ден! …”
Пуснато на 28/01/2015 - 01:23ч. от BuguH [129 коментара]

 
 

Офлайн

 
 

Офлайн

 

Tavern Talk стрийм на 10 февруари

2

22/01/2015 - 03:49ч. - Автор: forge

 
u9YmvKF.png

На 10 февруари гейм дизайнерите Wyatt Cheng, Don Vu и Travis Day и комюнити мениджърът Nevalistis ще направят поредният Tavern Talk стрийм по случай започването на Сезон 2. В него ще дискусират философията на Сезоните в Diablo, ще обсъдат уроците, които научиха от Сезон 1 и ще споделят някои от плановете си за бъдещето. Стриймът може да гледате на www.twitch.tv/diablo от 21 часа българско време на 10 февруари. ... >>
 

“Дано ... тъкмо ще си изпразнувам рождения ден :teeth: …”
Пуснато на 24/01/2015 - 12:35ч. от Devilchy [2 коментара]

 
 
 

Офлайн

 

Сезон 2 ще бъде по-кратък

1

20/01/2015 - 21:50ч. - Автор: forge

 
Доста хора изказаха разочарованието си в reddit, че Сезон 1 беше прекалено дълъг. Nevalistis отговори на един от коментарите, че екипът зад Diablo са съгласни и ще се стараят Сезон 2 да бъде по-кратък.
Nevalistis

Съгласни сме, че Сезон 1 беше прекалено дълъг. Първоначално планирахме за няколко месеца, но нещата не се получиха както бяха запланувани. За Сезон 2 отново ще се стремим към "няколко месеца".

... >>
 

“ами до 25 Май - рождения ден на диабло3 :). Това са си почти 4 месеца. И после пак 6 месеца до коледа за следващия сезон …”
Пуснато на 21/01/2015 - 10:00ч. от np37opuah [1 коментара]

 
 
 

Офлайн

 

Що е то "Ера"

0

18/01/2015 - 05:09ч. - Автор: forge

 
"Ера" в Diablo се отнася за периода, през който класациите за Не-Сезонните герои са активни. Подобно на Сезонните класации, и тези за Не-Сезонните ще бъдат рестартирани във времето. Краят на първата Ера ще съвпадне с края на Сезон 1 и докато класациите за Сезон 2 ще започнат със самото му започване, втората Ера ще започне веднага след края на първата.

Края на Сезон 1 пристига и заедно с него и края на първата Ера.

В Diablo III, "Ера" се отнася за периода, в който Не-Сезонните класации са активни. В края на всяка Ера, всички текущи Не-Сезонни класации ще бъдат занулирани, а играчите няма да могат да печелят нови позиции в класациите докато не започне следващата Ера. Подобно на Сезоните, играчите ще могат да гледат предишните класации в самата игра или на нашия сайт.

Първата Ера ще приключи заедно с първия Сезон. В момента очакваме края на първа Ера да бъде на 3 февруари. Ера 2 ще започне веднага след края на Ера 1, докато Сезон 2 ще започне малко по-късно след приключването на Сезон 1.

В края на Сезон 1, всички герои направени по време на Сезона ще станат Не-Сезонни и с тях абсолютно веднага ще можете да започнете да се състезавате за класациите във втората Ера.

... >>
 

Офлайн

 

Бонус двойно повече гоблини

8

15/01/2015 - 08:52ч. - Автор: olfilthy

 
Бонусът е вече активен!

IPfCBLI.jpg

За България този бъф ще започне в 1 часа сутринта на 16 Януари, и ще свърши в 21:59 ч. на 23 Януари!
Blizzard

Започваме да звъним в новата година с пач 2.1.2. За да отпразнуваме този ъпдейт за PC и Конзоли, всички гладни-за-съкровища нефалеми, които се логнат през този уикенд на PC или конзола ще получат специални бонуси. Изберете Вашата платформа и получете един от бонусите:PC, PlayStation 4, and Xbox One: Пригответе се да се справите с малко зло! Пътешествениците, които срещнат Treasure Goblins ще забележат, че те си носят и приятел за партито - за ограничено време, всички гоблини ще се появяват по двойки. PlayStation 3 and Xbox 360: Нека има плячка! За ограничено време, всички играчи, които влезнат в играта да защитават Sanctuary ще получат 100% бонус към намирането на Легендарни и Сет предмети. Имайте в предвид, че този бонус се добавя отгоре към останалите бонуси, включително от предмети, shrines, Тормент нива и Нефалем Рифтове. Тези период от бонуси ще започне заедно за PC и Конзоли в Америка на 16 януари в 12:00 a.m. PST и ще приключи петък, 23 януари в 11:59 p.m. PST.

Насладете се на тези бъфове, герои! Надяваме се и Вие да сте развълнувани за предстоящата година в Диабло, колкото и ние. Нямаме търпение да Ви видим в Sanctuary!

... >>
 

“// Da zapochvat da zvanqt s noviq patch I bugove....na DHto sentritata ne strelqt vseki skill koito strelq DH …”
Пуснато на 23/01/2015 - 10:13ч. от vargala90 [8 коментара]

 
 
 

Офлайн

 
 

Спри се и ме чуй!

www.d3bg.org
НЕ ПОДДЪРЖА версия на Internet Explorer
- по-ниска от 8, защото:
 1. Internet Explorer има сериозни проблеми със сигурността!
 2. Internet Explorer не поддържа съвременните уеб стандарти,
  които позволяват на разработчиците като мен да предоставят
  качествено съдържание на потребителите!
 3. d3bg.org не е комерсиален проект, за да се притеснявам
  за количеството потребители. Дето се вика - важно е качеството.
 4. И не на последно място - Мързи ме да се занимавам с простотии!

Свали модерен браузър: